Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (4823. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
96.580
Cevap
86
Favori
3.033.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 48214822482348244825
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş

Orijinalden alıntı: Micro_Processor

quote:

Orijinalden alıntı: taha yasin arıcı

quote:

Orijinalden alıntı: Micro_Processor

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Robert Nesta

Turabi'nin iki kez şampiyon olması ve Atakan'ın da küfür olayından ötürü allstar'da şampiyon olacaklarını düşünmüyorum Bu ikili dışında en iyi performans gösteren erkek yarışmacı şampiyon olur, tahminim bu yönde

Atakan bu konuda canlı yayında açıklamasını sonuna kadar yaptı dinlemeyen biri eleştirebilir normaldir. Türk bayrağını sayısız defa dalgalandıran gururlandıran insanlar türk halkına nasıl küfür etsin? bunlar orada bayrak için savaşıyor. 3 kuruş alarak bu spordan. adam orada arkadaşının dediğini yanlıs anlayarak cevapladıgını söyledi rakiplerini kastettiğini söyleyerek cevapladım dedi.

Herşey unutulur gider gitti bile. bu ülkede neler unutulmadı? adamın kitlesi her geçe gün arttıkça artıyor diziyle beraber 900kya ulaştu instagramda fotosunun altına gelen 400-500 yorumlardan anlarsın hacı. Survivor'da bu denli sampiyon olarak kitleye ulaşan kimseyi görmedim herkese hitap eden her kesimden takipçisi oldugundan dolayı kitlesi cok büyük bu yüzden en büyük aday performansıyla all starda. Performansını korudugu sürece onu sms'te eleyecek kimseyi görmüyorum. Sevdiğim kişilik zorlarsa Hilmicem zorlar finale kalırlarsa. kolay gelsin baba hayırlı bayramlar

Kardeş bunun savunulacak bir yanı yok.İstediği kadar açıklama yapsın,kendini ifade etsin.Söyledikleri şey yenilir yutulur cinsten değildi.

nesi savunlacak yanı yok kardeş?. millet ölmüş insanların ana bacsına küfreder affedilir, yemeğini yere dökerim ordan yersin der unutulur, millet ahlaksız programlarda kıçını başını açanları best of yapar bunların savunalacak yanımı var?

Her kim olursa olsun bayrak bu altında emek ter döken varsa, onu defalarca gururlandıran kim olursa her zaman başımızın üzerinde var. Siz sevmediğinizden atakanı geçen seneden bılıyoruz normal bu tarz affedilmez demeniz. tv8 izlememişin ki canlı yaynda söylediklerini ordaki herkes anladı seyirciler dahil ,zlediysen izle programı anlarsınatakan ve sporları maddi olanak gözetmeksizin 3 kuruş para kazanmadan bayrak için yapanlar her zamna saygıyı hakeder. saygı hakedilmez kazanılır. yokluktan gelen adamlra bunlar. halkına küfredecek adam gülerek bayrak altında ter dökmez.

Gel gelelim halk göz ard etmemiş olsa tepkiler çığ gibi büyür bu adam bırak canlı yayına cıkmayı, sosyal medyada her yerde çığ gibi büyümez kitlesi, şuan oynadıgı dizi reyting rekoru kırmaz bu dizinin içinde yer almazdı.

Ben oynadığı dizinin birkaç bölümünü izledim.İzlediğim bölümlerde Atakan bildiğin figürandı.Rolü 1 dk bile değildi.Geri kalan bölümlerde nasıldı bilmiyorum ama eğer dediğim gibi devam etmişse olası bir All Star teklifini havada karada kabul eder diye düşünüyorum.Benim gözümde Halk Düşmanıdır.Bir çok kişi için de öyle olacaktır.All Star'a katılsa bile SMS'inin ciddi bir düşüş yaşadığını görürüz hep beraber.

Aynen öyle dostum çıkar diziden atakani kimse fark etmez Atakan var mı yok mu diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• funky-nd kullanıcısına yanıt
    acun bir şekilde halleder diye düşünüyorum, sonuçta bu insanların dizileri olduğundan haberdar adam, buna rağmen alenen allstar fikrini finalde dile getirdi. acun için hilmi ve turabiyi halletmesi basit bana kalırsa, nihat ve atakan daha başına buyruk onları ikna ederse güzel iş yapar. yoksa allstar yapmanın manası yok zaten. sorun, bazı kişileri 3. defa görecek olmamız değil, karşılarında yarışmaya damga vurmuş yeni yüz olmadan 3. kez görecek olmamız. o yüzden atakanı bağlaması lazım

ayrıca allstar 2019da da olabilir, seneye kesin değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volpenotte

acun bir şekilde halleder diye düşünüyorum, sonuçta bu insanların dizileri olduğundan haberdar adam, buna rağmen alenen allstar fikrini finalde dile getirdi. acun için hilmi ve turabiyi halletmesi basit bana kalırsa, nihat ve atakan daha başına buyruk onları ikna ederse güzel iş yapar. yoksa allstar yapmanın manası yok zaten. sorun, bazı kişileri 3. defa görecek olmamız değil, karşılarında yarışmaya damga vurmuş yeni yüz olmadan 3. kez görecek olmamız. o yüzden atakanı bağlaması lazım

ayrıca allstar 2019da da olabilir, seneye kesin değil

Nihat in gelmesi imkansız adam diziye kapağı attım sülalem rahat kafasında hic bir kuvvet o adami diziden çıkaramaz

Ama atakani ikna eder acun zaten kimse o diziyi Atakan için izlemiyor zaten oyunculuğu leş çıkar diziden kimse fark etmez

Hilminin dizisinin reytingler iyi degil zaten yeni yayın döneminde biter turabi de zaten dünden razı

• Nihat a gelmesin yaslandi adam.

Serhat ilhandan beter olur gelirse.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jack-White

oh be, şu saçma program da bitti. biraz daha tartışın şu saçmalıkları, şu saçma konu daha da yukarı çıkmasın. bi iki ay kafamız rahatlasın

Acun'un sihri buradan geliyor. Yarışma yaparken de yarışmayı bitirirken de birilerini rahatlatıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

Şimdi de Adem Seneye All-Star'a katılmasın diye ağlıyorlar. Bunlar kendilerini Adem'in sahibi sanıyorlar. SMS attılar ya, her halta karışabileceklerini düşünüyorlar. Siz kimsiniz ki? Adem gelmiş 30 küsür yaşına... hayatıyla ilgili karar alırken size mi soracak? İsterse 3 kez katılır, isterse 5 kez! Adem böyle fanatik tipler yüzünden şampiyon olamadı işte. Böyle tipler seyirciyi Adem'den soğuttu. Ben burada aylar önce anket açıldığında oyumu Adem'e atmıştım. Ama böyle şizofrenler yüzünden adamdan soğudum.

Bir yarışmacının yaptıklarını değerlendirirken hiçbir zaman fanatiklerine göre değerlendirmem. Aynı şekilde haterlarına göre de değerlendirmem :D Bu tavrı futbol takımı olabilir başka şeylerde de aynı şekilde düşünüp gösteririm. Adem'in de şampiyon olmamasının sebebi bu değil.

Adem şurada açıklama yapmış zaten. Gayette düzgün gerekenleri söylemiş. Fanatik takılanları da hater takılanlar da oturup kendi harikalar dünyalarında yaşamaya devam edebilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

Bu arada bu senenin en iyi ismi bana eğlence olsun her şey olsun açık ara Serhat Akın. Sebebi Sabriyenin yaptığı saçma sapan şeyleri bile mimikleri ve hareketleri sayesinde eğlenceye dönüştürdü. Aslında Sabriye tamamen saçmalıklar yapıyordu parkurda ama bunu eğlenceye dönüştüren kişi Serhattır. Kimse farkında değil ama inanılmaz şeyler kattı bu sene Survivora.

Sabriye Serhat'ı o kadar çok sinir etti ki sonunda acımaya başlayıp sempati duydu :) Serhat da bizi aylarca çenesiyle bezdirdi bezdirdi sonunda artık ona acımaya başladık çünkü kendi yaptıklarını yapmamış gibi söyleyip hatta başkası yapmış gibi gösterip onları eleştirecek noktaya gelmişti

Bizde önce ona acımaya başladık çünkü bir insan bilinçli olarak böyle davranamazdı. Sonrasında da sempatik gelmeye başladı. Böylece sinir olmaktan da kurtulmuş olduk, işi eğlenceye vurduk eğlenmeye baktık

• BlackEagle03 kullanıcısına yanıt
    Erdi Başkan Adam Team'da Şeref üyesi olur hocam.Kendisi adamlıkta en üst noktaya ulaşmış birisi.

• quote:

ekşide bi muhabbet dönüyor izlemeyemedim ogedayın panaromasını. sanırım şey felan demiş getirin hilmicemi geçerim onu felan parkurda. turabiyide yenerim felan böyle birşey söyledimi ogeday canlı yayında panaromada. yazmıslar ondan soruyorum

Ogeday'ı biraz tanıyan birisi öyle birşey söylemeyeceğini bilir. Hiçbiri söylemez en fazla şakadan söyler :) Yarışma içinde kazandığında egosal bazı davranışları olmuştur ki bunu birçok yarışmacıda gördük o anki adrenalin ile ne yapacakları belli olmuyor.

Bir ara volkan sonra da furkan adem falan çamurun içinde sürünüp silah sıkmaya başlamıştı

Ama yarışma dışı öyle şeyler söyleyebilecek çıkacağını sanmıyorum.

• Micro_Processor kullanıcısına yanıt
    Sen bu tarz konularda genelde yanılıyorsun

Survivor 2017 | Final
  • acun bu sene survivorda çok kan kaybetti survivorda ilk defa amerikasız bir sezon bitti
    topu topu bir defa panama bir defa küba ya gidildi,arabalar zaten sponsorlardan geldi,ilk 2 ay enlerin survivoru tabirini dilinden düşürmüyordu son 2 ay acundan bunları hiç duymadım bence bizim forum dahil ekşi dahil + sosyal medyayı dahil ederek geniş araştırmalar yaptırdığına eminim
    zaten son 3 yılın şampiyon profiline uygun olmayan ogedayın şampiyon olması bunun ilk işareti,yetersiz performans ama iyi bir sms kitlesiyle mağdur adem şampiyon olsaydı bunu daha çok hak eden ogedaya yazık olacaktı
    kambersiz düğün olmaz misali all star yapılacaksa gerçekten atakansız all star olmaz seneye all star yapılacak nagihan bile antrenmanlara başladı

nihat altınkaya 2012 de farklı oyunlarda kendini gösterdi,herkes nihat diyor ama oyunlar değişti parkurlu oyunlar + 5 yıl yaşlanmış nihatın zorlanacağını düşünüyorum üstelik söz dizisinde tabur komutanı yarbayı canlandırıyor atakan gibi figüran demeyelim ama çok önemsiz bir rol de değil

atakan eğer gelmezse all star yara alır,bu seneden ogeday,serhat,sema bence kesinlikle allstara gelir mağdur adem in gelmesini istiyorum iyice boyunun ölçüsünü alsın,tabi gelmeden önce uzmanlarla 6ay puzzle,yüzme,denge,atış,hafıza, antrenmanları yapsın öyle ağır idmanlara gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 25 Haziran 2017; 21:34:42 >

• Hacı işsiz misin nesin yahu.Tee geçen senenin mesajını bulmuşsun.
    Geçen senenin mesajlarına ulaşmak için yarım saat falan arama yaptığımı mı sanıyorsun? 30 saniye bile sürmüyor. Bak iki tane daha çıktı, sen de hep iddialı konuşmuşsun be birader

Survivor 2017 | Final
  • quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Geçen senenin mesajlarına ulaşmak için yarım saat falan arama yaptığımı mı sanıyorsun? 30 saniye bile sürmüyor. Bak iki tane daha çıktı, sen de hep iddialı konuşmuşsun be birader

Survivor 2017 | Final

Vardır bir iki mesajım öyle. Sms'lerle oynanıyor yapacak bir şey yok.

Bir iki değil, baya var SMS'lerle oynanıyorsa SMS konusunda kesin konuşma bence.
  • heemmm bende diyorum bu microoo denen arkadaş neden atakana bu kadar düşman yerden yere vuruyor turabi smslerde atakanı ezer geçer diyor Semihçii arkadaştı bu hatırladım şimdiii. ahaha

geçen seneden Damla faciasını hala atlamamışlar sanırım neyse acun seneye Semih'ten yine all star reytingini alır kıbrısta eletir
  • quote:

heemmm bende diyorum bu microoo denen arkadaş neden atakana bu kadar düşman yerden yere vuruyor turabi smslerde atakanı ezer geçer diyor Semihçii arkadaştı bu hatırladım şimdiii. ahaha

geçen seneden Damla faciasını hala atlamamışlar sanırım neyse acun seneye Semih'ten yine all star reytingini alır kıbrısta eletir

Atakan'ı sevmezdim ama nefret de etmezdim.Ta ki o videosuna kadar.Valla ben Semih'i izlerim gene.Şampiyon olur,kıbrısa kalır,ya da kalamaz benim için farketmez.Nasıl olsa Acun karar veriyor kimin ne olacağına.Yan ekrana hiç güvenmiyorum.Her türlü hile yapılabilir o ortamda.Neyse dediğim gibi ben Semih'i izlerim ama asla oy vermem.Bu zamana kadar da oy vermedim hiç bir yarışmacıya.Ha pardon geçen sene Turkcell'in beleş bi sms yöntemi vardı ordan yollamışlığım vardır.Dolayısıyla cebimden para çıkmadı.Ben parasını harcayıp Sms gönderenlere gerçekten acıyorum.O Sms'lerin hepsi yalan dolan çünkü.

• Turabi ile Atakan SMS çıksa Turabi alır Turabi terbiyesiz bir türk

Atakan terbiyesiz bir türklere küfür edici

Zaten Atakanın kitlesinin turabininkinden bile kalitesiz olması adamın kumaşını belli ediyo

• Keşke SMS sonuçlarını sansürlemeselerdi. Eğer Adem fanboylarının iddia ettiği gibi gerçekten SMS'te hile yapılmış olsaydı, Acunn.com'da noter onaylı belge yayınlanmazdı:

Survivor 2017 | Final
  • Hile noter kanalıyla yapılmıyor zaten.Notere ulaşan bilgiler hileli.Yan ekrandan oy yağdırıyor Acun.Kapatsana Yan ekranı bir de öyle bakalım sonuçlara.
  • 
Sayfa: önceki 48214822482348244825
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.