Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (4824. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
96.581
Cevap
86
Favori
3.024.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 48224823482448254826
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş
  • Hile noter kanalıyla yapılmıyor zaten.Notere ulaşan bilgiler hileli.Yan ekrandan oy yağdırıyor Acun.Kapatsana Yan ekranı bir de öyle bakalım sonuçlara.
  • Acun Ünlüler Gönüllüler serisini YouTube'a yüklemeli, eski sezonlar yok internette.
  • Hakan yine voleyi vurmuş.Ben bilmem eşim bilirden son model araba kazanmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Survivor 2017 | Final
  • Acaba Adem de Survivor'da çöpleri karıştırıyor muydu tüttürmek için

Survivor 2017 | Final Survivor 2017 | Final

• quote:

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

Keşke SMS sonuçlarını sansürlemeselerdi. Eğer Adem fanboylarının iddia ettiği gibi gerçekten SMS'te hile yapılmış olsaydı, Acunn.com'da noter onaylı belge yayınlanmazdı:

Survivor 2017 | Final

Zaten sms te hile yapmayı bir tarafları yemez en fazla istediği yarışmacıya sms takviyesi yaptırabilir

Şu lanet sms kalkmali yerine düello sistemi gelse Sabriye Berna erdi gibilerı yazıldığı an gider

• Olum kacbin sayfa mesaj ciddi ciddi tartismislar .cildiriyorum cidden güzel devam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarışma bitmiş haterlık bitmemiş anlaşılan bazı fanatikler de öyledir muhtemelen.

Şu yorgos muydu all star'a gelir mi dersiniz.

• Yalnız düello olması için eşit sayıda isimleri yazılması lazım.Aksi taktirde en çok yazılan isim gider.
    Öyle bir sistemde de senin dediğin gibi olmuyor bilgin olsun.Türkiye de ve dünyada bu sistemde favoriler erken eleniyor.Çoğunluk kendisine rakip gördüğü için baştan güçlüleri yolluyorlar.
    Ben de bu sistemi istiyorum ama senin gibi zayıflar erken elensin diye değil,zayıf performanslı isimlerin de şampiyonluk şansı olsun diye.

Bu sistem Türkiye de erkekler-kızlar da oldu Oğuzhan abi vardı 60 yaşında,oyun kazanmadan 5.olmuştu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 26 Haziran 2017; 21:46:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Acun Ünlüler Gönüllüler serisini YouTube'a yüklemeli, eski sezonlar yok internette.

forumdan biri yazmıştı acun medyaya çok fazla telifli müzik oldugu için yutupta paylaşım yapmıyorlarmış

• zorradam kullanıcısına yanıt
    O zaman sadece Survivor bölümlerinin yer aldığı bir site açsınlar veya mevcut siteye yüklesinler. Acunn'da kategorilendirme yapılmamış, eski oyunları izlemek bile işkence. 2017-2016-All Star-2014... şeklinde kategorilendirme yapmak da zor değil.

Survivor 2014 Star'ın arşivinde var mesela:
    startv.com.tr
    Survivor Full HD izle | Star TV
    http://www.startv.com.tr/video/arsiv/program/survivor

Böyle bir şey yapmaları lazım.

• Oy oranları belli mi

• BlackEagle03 kullanıcısına yanıt
    Yok dostum şöyle düşün en çok ismi yazılan iki kişi + bireysel dokunulmazlığı kazanan kişi Dr bir isim söyler 3 kişi 3 4 çeşit oyun oynar hız denge beceri canları en çabuk 0 olan elenir

3 kişinin ismı esit mi çıktı o zaman da 3 Ü aday olur 3 + 1

Olur

Yani ismi çıkan gitsin demek değil bu sistem ismi çok çıkanlar parkurda kozlarını paylaşsın böyle bir sistem de kolay kolay kimse güçlüyü yazamaz ya seninde ismin çıkarsa güçlüyle kapışmak zorunda kalırsın

Düello izlemek daha zevkli olur SMS sonucunu duymaktan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-61C3BA498 -- 26 Haziran 2017; 23:5:5 >
  • O zamanda çok saçma olur.bir heyecanı,tadı kalmaz bana göre.

erkekler-kızlardaki format iyiydi.sanırsam dokunulmazlığı alan hem kendini koruyordu hem de bir arkadaşını.Onun dışında ismi en çok yazılan veda ediyordu.Çok heyecanlı bir formattı..
  • beyler biraz önce ogeday ile teamspeak'da konuştum kendisi Knight Online oyuncusuymuş okçu karakteri oynuyor serhat akına oyunu anlatmış onada priest dizcez dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimitradon -- 27 Haziran 2017; 1:14:39 >
  • Şampiyonluk ogedaya çok yakıştı. Adem Fanları hayatı sosyal medyadan ibaret sanıyor.

Yıllardır survivor izlerim 1 kere SMS atmıştım Hasan Nihat finalinde Nihat'a ama dayanamadım 1 oy attım ogedaya. Helal olsun sonuna kadar hak etti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence hem sms hem düello olabilir. en düşük performanslı 4 kişi düello yapar son 2 kişi sms e çıkar.
  • Turabi all star şampiyonu olmasaydı Turabi-Atakan finali görürdük ve şanslar 50-50 olurdu ama 2 kez şampiyon olan turabi seneye kıbrıs yapar, şampiyon olamaz.

Atakan,Hilmi ve katılırsalar Murat, Nihat Altınkaya favori isimler. Turabinin insan üstü bir şeyler yapması ve rakiplerinin çok hata yapması lazım 3'üncü şampiyonluğu için..

• Anche kullanıcısına yanıt
    Turabinin şamp olması için karşısında istatistik kasması için hakan, doğukan, pascal, hormonlu anıl olması gerekir -ki doğukan sadece atışta kaybediyordu diğerleri patates

Bu defa atakan, saten reis, ümit karan falan olacak yapsın istatistiği görelim

mağdur adem muamelesi görür 3defa canlı sms e sokar.sms leri cukkalar sonra yallah

acun yedirmez şampiyonluğu bkzn:survivor 2017

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 27 Haziran 2017; 19:14:49 >
  • Allstarda kimler var belli mi?
  • 
Sayfa: önceki 48224823482448254826
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.