Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (4825. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96.581
Cevap
86
Favori
3.024.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 48234824482548264827
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş
  • Valla hacı Turabinin hakkını vermek lazım atış konusunda survivorun en iyilerinin başında yattarayla beraber. Dediğine katılyıroum eğer all star almasaydı turabi Atakan-Turabi finali olurdu. Hilmi gelirse eğer ve Turabiyle arası bozuk dıyorlar, böyle olurda turabiden uzaklaşırsa kendini gösterirse(adada yatmazsa fazla) benim adaylarım Atakan-Hilmi'dir net. Hilminin bu diziden dolayıda cokk kitlesi arttı ve Turabiden uzaklaşırsa ona bu konuda düşman olanlar(turabi yüzünden oy atmayanlar) oy atacaktır ve katılırsa telafi edecektir survivorun en iyisi hala gözümde. son olarak 2 defa survivor tecrübesi var turabinin bu diğerlerine göre avantaj yeni katılacaklar için. Hız konusunda gayet iyi. Bana göre onu zorlıcak Atakan ve Serhat akın olur. Ümit babanın o kadar zorlayacagını zannetmıyorum. Atakan-Hilmi finali olsa tadından yenmez kimse alırsa alsın cok mutlu olurum

• Magdur olanlar seri ++++

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cezam yeni bitmiş burada paragrafçı mağdur tayfa vardı alayı arazi olmuş galiba hepsine selam olsun

ergenin kazanmasına hiç sevinmedim keşke serhat alabilseydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Magdur olanlar seri ++++

• Üçkağıtçı Cemal kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taha yasin arıcı

Valla hacı Turabinin hakkını vermek lazım atış konusunda survivorun en iyilerinin başında yattarayla beraber. Dediğine katılyıroum eğer all star almasaydı turabi Atakan-Turabi finali olurdu. Hilmi gelirse eğer ve Turabiyle arası bozuk dıyorlar, böyle olurda turabiden uzaklaşırsa kendini gösterirse(adada yatmazsa fazla) benim adaylarım Atakan-Hilmi'dir net. Hilminin bu diziden dolayıda cokk kitlesi arttı ve Turabiden uzaklaşırsa ona bu konuda düşman olanlar(turabi yüzünden oy atmayanlar) oy atacaktır ve katılırsa telafi edecektir survivorun en iyisi hala gözümde. son olarak 2 defa survivor tecrübesi var turabinin bu diğerlerine göre avantaj yeni katılacaklar için. Hız konusunda gayet iyi. Bana göre onu zorlıcak Atakan ve Serhat akın olur. Ümit babanın o kadar zorlayacagını zannetmıyorum. Atakan-Hilmi finali olsa tadından yenmez kimse alırsa alsın cok mutlu olurum

turabi iyi bir yarışmacı ve iyi kitlesi var bunu inkar eden yok ama sende kabul edersin ki all star da rakipleri çöptü
    bir tek doğukanı ayrı tutuyorum o da atışlarda kaybediyordu yoksa komple bir yarışmacıydı o boya posa rağmen güç oyunları dayanıklılık oyunlarında bile daha iyiydi,turabi all starda patates hakan,pascal,doğukan ve hormonlu anıl arasında iyice istatistik kasmıştı
    şimdi durum çok farklı olacak çünkü rakipleri çok daha güçlü olacak
    ben acunun turabiye bir daha şampiyonluk vereceğini sanmıyorum hepimiz biliyoruz ki finalde düdük acunun elinde hele bu yan ekran uygulaması olayı varken istediğini şamp yapabilir
    ümit karanı küçümsememek lazım hilmi ve muratı zamanında çok tokatladı
    ben artık futbolcu ve atlet tayfasının şampiyon olacağını sanmıyorum, hep onları tuttum ama acun şamp yapmaz bu tayfayı
    atakan ın söz dizisinden ayrılması gerekir o dizide oynasa ne olur zaten hep 1 dakikalik sahnelerde görünüyor
    hilmicem yapısı gereği dominant birisi değil 2013 te murat'la kanka modunda takıldı
    performans olarak hilmicem,atakan bence daha iyi yarışmacılar

ada hayatını katarsan turabi onlardan daha aktif bunu inkar yok ama ben dahil ondan nefret eden büyük bir kitle var
    2014 ve all starda bunu fark eden sadece bir kişi oldu o da hasan baba
    turabi nin üstüne gittikçe adam sms te hep birinci oldu sonrasını biliyoruz işte

benim yıllardır iddia ettiğim bir konu var eğer turabiyi yenmek istiyorsan hem parkurda yenmelisin hemde anti-turabi kitlesi için üstüne oynamalısın anahtar bu, bu kadar basit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 28 Haziran 2017; 13:44:22 >

• Sabriye tv8 e çıkmış.Adem de canlı bağlandı şu an.Adem telefon görüşmesinde bile mağdur.

• Sabriye'ye sinema filmi teklifi gelmiş! hiç şaşırmadım
    Adem, Sabriye ve Berna 3 lüsü oynar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rider30 -- 28 Haziran 2017; 15:57:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skom

Cezam yeni bitmiş burada paragrafçı mağdur tayfa vardı alayı arazi olmuş galiba hepsine selam olsun

ergenin kazanmasına hiç sevinmedim keşke serhat alabilseydi.

paragrafçı tayfa arazi vitesinde, yüzemeyen,puzzle yapamayan 4 tane üçgeni üst üste koyamayan dopingçilerinin şampiyon olacağına inandılar aylar boyunca

NOT defterlerine kapak listesi bile yapmışlardı hepimizin ismi vardı,dopingçi şampiyon olunca paragraf halayı çekeceklerdi

vesselam bu tokat onlara iyi bir ders olur inşallah ŞER 4LÜSÜYMÜŞ AL SANA TOKAT

acun yedirir mi şampiyonluğu, kafaya gel sen önce 4 tane üçgeni üst üste koymayı öğrenememişsin

ÇAKALLAR SIRTLANLAR HEPSİ BİR YANDAN SALDIRIYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuğs@n -- 28 Haziran 2017; 16:15:15 >

• Anche kullanıcısına yanıt
    ben de nihatın gelmesini istiyorum ama çok fazla sivrilebilir mi emin değilim. atakan şu dizi, evlilik olaylarından sonra saçma sapan bir vücutla gelirse gel de sövme adam gibi bir fizikle gelmesi lazım. ogeday, turabi, hilmi yine fişek gibi gelirler

ogeday çok iyi yarışmacı, oyun çeşitliliği bakımından da kendini var ediyor, tek bir çeşitle sınırlı değil performansı. izlemesi en zevkli isimler hilmiyle atakan olsa da ogeday bunlara üstünlük kuracak gibi geliyor. ha ben isterim ki atakan alayını tokatlasın ama bakacağız

malum şahıs 3. kez şampiyon olamaz, atakanla filan karşı karşıya gelirse hele ben bile sms atacağım, kafaya koydum

• Bugün anladımki o adanın en büyük 3 şovmeni adem-sabriye-bernadır.Program bitmiş hala bu 3ü televizyonda değişik programlara çıkıp şovmenlik yapıyorlar.Kim ne derse desin en dik duruş gösterende İlhan mansız-Eser westtir ne acunun kuklası oldular nede gündüz kuşağı programlarına çıkıp acunun reyting oyuncağı oldular.
  • Nagihan'ı Kanal D'de bir programda gördüm, dudaklarıyla berber göğüslerini de büyütmüş. Hala güzel değil, aldatıldığı için psikolojisi bozuldu sanırım. Gerçi kendisinde bir güzellik takıntısı olduğu Survivor'da da belliydi.
  • victor zsasz kullanıcısına yanıt
    Fanları Acun'a sövsün, TV8'i siliyoruz desin ama Adem TV8'e bağlanıp saçma sapan bir programda 3 tane kadınla Sabriye'nin kıskançlığı üzerine muhabbet yapsın Bir de adamı 5 dakika hatta beklettiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Fanları Acun'a sövsün, TV8'i siliyoruz desin ama Adem TV8'e bağlanıp saçma sapan bir programda 3 tane kadınla Sabriye'nin kıskançlığı üzerine muhabbet yapsın Bir de adamı 5 dakika hatta beklettiler

Ahahaahaha fanları istediği kadar kudursun ademde en ufak bir dik duruşu görmeyi geçtim acunun bildiğin kuklası olmuş dedikodu programlarına çıkar olmuşAllstar olsa adem koşa koşa gider fanlar istediği kadar ağlasın tv8i silsin

• victor zsasz kullanıcısına yanıt
    programa katılmanın birisinin kuklası olmakla bir alakası yok ki, adama rica etmişlerdir, o da katılmıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volpenotte

programa katılmanın birisinin kuklası olmakla bir alakası yok ki, adama rica etmişlerdir, o da katılmıştır

Valla dostum fanlar kaç gündür ağlıyor yok tv8 siliyoruz falan, adem ise yok acun benim abim gibidir yok acun abime güvenim tamdır falan sonra gidiyor şu salak sabriye-adem-berna üçgeni ile ilgili programa çıkıyor sırf acuna aksiyon yaratıp reyting kazandırmak için.Bak ilhana adam belli acunla arasına bir mesafe koymuş hatta plaket almaya bile çıkmadı yani hissediyorsun anladın mı.Adem ise tamam kavga etmesin ama bir ağırlığın olsun yahu şu programa ilhan mansızı bağlayabilirmiydin? fanlarda twitterda ağlıyor adem mecbur çıkmıştır diye

• mağdur adem 9.cu sırada, layık olduğu yerde, zaten yarışmacılar elendikçe LEVEL atlıyordu
  • Nasıl bir karın ağrısıdır hala Adem'in ismini ağzınızdan düşürmüyorsunuz. Survivor bitti hala caps atan var, dalga geçmeye çalışan var,programa katıldı diye eleştiren var. Yahu artık normal insan moduna girin, Adem finalde kaybetti ve Survivor bitti. İşsiz misiniz nesiniz bi bırakmadınız gitti adamı.

• SURVİVOR DİZİSİ SONUNDA FİNAL YAPMIŞTIR GERÇEK SURVİVOR İSE ERDİ ÜNVER KRAL OLMUŞTUR

saplarım demez zaten saplar :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 48234824482548264827
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.