Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (4822. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
96.581
Cevap
86
Favori
3.024.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 48204821482248234824
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • taha yasin arıcı kullanıcısına yanıt
    All Star'ın temeli Atakan-Turabi gerilimi üzerine kurulacak zaten. Hilmi, Ogeday falan iyi yarışmacılar ama karakter olarak bir olayları yok, işin sadece parkur kısmında varlar.

Atakan 2016'da höt dese yetiyordu, Gönüllü tayfası ancak kendi aralarında Atakan'a atar yapabiliyordu. Turabi'ye höt desen hemen geriye takmaz, bu sayede Atakan'ın da vites arttırdığında neler yapabileceğini görebileceğiz.

• Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt
    İyi bayramlar hocam sağolasın
    sana da iyi bayramlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anche

Acun bu sene all starı fazlasıyla dile getirdi. Büyük ihtimal seneye yapacak..Ben ilk all stara katılanları almaz diyordum ama kendisi finalde söyledi hilmili turabili yeni all star vs vs.

Bence mutlaka olması gerekenler

Ünlüler:Nihat A, Atakan,Semih,Adem,Gökhan K,Serhat,Ümit

Gönüllüler:Turabi,Hilmi,Ogeday,Serkay,Murat,Efecan,Yiğit

İlk all stardan erkeklerde sadece Hilmi ve Turabi gelmeli. İnşallah eksiksiz olur kadro ama zannetmiyorum

Dostum oraya Doğukan da yaz çünkü bu adam parkuru Hilmi ile aynı anda turabiden önce bitiriyorDu atış hariç becerisi cok iyiydi puzzle yeteneği çok iyiydi suda iyiydi ayrıca ada hayatında da aktifti

• seneye all star olmazsa yine çöp sezon olur izlenmez. all star'da da turabi-hilmicem olmazsa yine izlenmez.
  • @Volpenotte

kardeş atakan, hilmi diyon da bu adamların dizileri var?

bodrum masalı hadi reytingleri düşük, o zaman kadar biter ama söz pek biticek gibi durmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 25 Haziran 2017; 10:36:7 >
  • pek umut yok ama 3T de gelmeli
  • Üçkağıtçı Cemal kullanıcısına yanıt
    İyi Bayramlar Üçkağıtçı Cemal Reis

Herkesin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlarım.Hayırlı Bayramlar.

• Kesinlikle hacı. Acunnun Atakan-Turabi karşılaşmalarından şimdiden başarırsa getirmeyi turabiyi felan ellerini kaşıdığını görebiliyorum reyting için.. Hala aklımda geçen sene oyun alanında, oyun sonunda Atakan atarlanıp söylenince hepsi sus pus olup, adada ne dedikodu yapıyolardı. Atakan muhakkak izlemiştir zaten bunları. Aralarında ki dengeyi atışlar cok kritik olıcak. Atakan eğer çalışırsa all-star'a adam akıllı atışları biraz zayıftı tamamlarsa sorun yok, yoksa Turabi karşısında atış'ta cok oyun kaybederse mental olarakta düşer bide Turabinin sinir bozucu hareketleriyle olaylar cıkabilir. Çünkü çoğu kişi ondan çok şey beklicek karakter olarak dominant ve oyunlara hükmeden birisiydi.

Atakan-Turabi karşılaşmasında sms'te atakanın, turabi karşıtlarıyla beraber her türlü geçeceğini adım eminim. kendi smsleri yeter de işte. Hilmide aklımda turabiyle araları bozuk diyorlardı eğer öyle olurda kendi yolunu all starda çizer veya dogru kişilerle ilerlerse final koltuguna garanti oturur. all starda acunun dediğindne ders almıstır. "Seni göremedik hilmi ada hayatında geri plandaydın aktif degildin, halbuki rejide konusurken bizim direkt final adayımız sendin" demişti canlı yayında hatırlarsan. bakalım hayırlısı olsun inşallah güzel bi all star izleriz.

• Turabi'nin iki kez şampiyon olması ve Atakan'ın da küfür olayından ötürü allstar'da şampiyon olacaklarını düşünmüyorum Bu ikili dışında en iyi performansı gösteren erkek yarışmacı şampiyon olur, tahminim bu yönde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Nesta -- 25 Haziran 2017; 15:37:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robert Nesta

Turabi'nin iki kez şampiyon olması ve Atakan'ın da küfür olayından ötürü allstar'da şampiyon olacaklarını düşünmüyorum Bu ikili dışında en iyi performans gösteren erkek yarışmacı şampiyon olur, tahminim bu yönde

Atakan bu konuda canlı yayında açıklamasını sonuna kadar yaptı dinlemeyen biri eleştirebilir normaldir. Türk bayrağını sayısız defa dalgalandıran gururlandıran insanlar türk halkına nasıl küfür etsin? bunlar orada bayrak için savaşıyor. 3 kuruş alarak bu spordan. adam orada arkadaşının dediğini yanlıs anlayarak cevapladıgını söyledi rakiplerini kastettiğini söyleyerek cevapladım dedi.

Herşey unutulur gider gitti bile. bu ülkede neler unutulmadı? adamın kitlesi her geçe gün arttıkça artıyor diziyle beraber 900kya ulaştu instagramda fotosunun altına gelen 400-500 yorumlardan anlarsın hacı. Survivor'da bu denli sampiyon olarak kitleye ulaşan kimseyi görmedim herkese hitap eden her kesimden takipçisi oldugundan dolayı kitlesi cok büyük bu yüzden en büyük aday performansıyla all starda. Performansını korudugu sürece onu sms'te eleyecek kimseyi görmüyorum. Sevdiğim kişilik zorlarsa Hilmicem zorlar finale kalırlarsa. kolay gelsin baba hayırlı bayramlar

• quote:

Orijinalden alıntı: taha yasin arıcı

quote:

Turabi'nin iki kez şampiyon olması ve Atakan'ın da küfür olayından ötürü allstar'da şampiyon olacaklarını düşünmüyorum Bu ikili dışında en iyi performans gösteren erkek yarışmacı şampiyon olur, tahminim bu yönde

Atakan bu konuda canlı yayında açıklamasını sonuna kadar yaptı dinlemeyen biri eleştirebilir normaldir. Türk bayrağını sayısız defa dalgalandıran gururlandıran insanlar türk halkına nasıl küfür etsin? bunlar orada bayrak için savaşıyor. 3 kuruş alarak bu spordan. adam orada arkadaşının dediğini yanlıs anlayarak cevapladıgını söyledi rakiplerini kastettiğini söyleyerek cevapladım dedi.

Herşey unutulur gider gitti bile. bu ülkede neler unutulmadı? adamın kitlesi her geçe gün arttıkça artıyor diziyle beraber 900kya ulaştu instagramda fotosunun altına gelen 400-500 yorumlardan anlarsın hacı. Survivor'da bu denli sampiyon olarak kitleye ulaşan kimseyi görmedim herkese hitap eden her kesimden takipçisi oldugundan dolayı kitlesi cok büyük bu yüzden en büyük aday performansıyla all starda. Performansını korudugu sürece onu sms'te eleyecek kimseyi görmüyorum. Sevdiğim kişilik zorlarsa Hilmicem zorlar finale kalırlarsa. kolay gelsin baba hayırlı bayramlar

Kardeş bunun savunulacak bir yanı yok.İstediği kadar açıklama yapsın,kendini ifade etsin.Söyledikleri şey yenilir yutulur cinsten değildi.

• Seneye artık düzgün bi gönüllü yada ünlü kız getirsinde acun onu destekleyelim.
    Bi tane kadın şampiyon çıksın artık.

Atakan gelirse heryerde o küfür mevzusu dolaşacak mutlaka eksi yazar ama turabininde sevmeyeni çok.
    Şampiyon olmayan biri kazansın.
    Mesela doğukan murat ceylan damlacan gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Micro_Processor

quote:

quote:

Kardeş bunun savunulacak bir yanı yok.İstediği kadar açıklama yapsın,kendini ifade etsin.Söyledikleri şey yenilir yutulur cinsten değildi.

nesi savunlacak yanı yok kardeş?. millet ölmüş insanların ana bacsına küfreder affedilir, yemeğini yere dökerim ordan yersin der unutulur, millet ahlaksız programlarda kıçını başını açanları best of yapar bunların savunalacak yanımı var?

Her kim olursa olsun bayrak bu altında emek ter döken varsa, onu defalarca gururlandıran kim olursa her zaman başımızın üzerinde var. Siz sevmediğinizden atakanı geçen seneden bılıyoruz normal bu tarz affedilmez demeniz. tv8 izlememişin ki canlı yaynda söylediklerini ordaki herkes anladı seyirciler dahil ,zlediysen izle programı anlarsınatakan ve sporları maddi olanak gözetmeksizin 3 kuruş para kazanmadan bayrak için yapanlar her zamna saygıyı hakeder. saygı hakedilmez kazanılır. yokluktan gelen adamlra bunlar. halkına küfredecek adam gülerek bayrak altında ter dökmez.

Gel gelelim halk göz ard etmemiş olsa tepkiler çığ gibi büyür bu adam bırak canlı yayına cıkmayı, sosyal medyada her yerde çığ gibi büyümez kitlesi, şuan oynadıgı dizi reyting rekoru kırmaz bu dizinin içinde yer almazdı.

• Adem eğer seneye bu performansını üstüne koyar, Performans sıralamasında ilk 3 girer ise %100 şampiyon olur.
  • seneye all star değil terbiyesizler vs adam gibi adamlar olmalı format

Terbiyesizler

Serkaç efecik Atakan Turabi Doğukan Merve Aydın Hakan Ezgi Ertunga Mert Hilmicem Nihat Derya

Adam gibi adamlar

SEMİH HASAN

iyi getirisi olur

• iyi bayramlar

turabi atakan 200 sms çıksınlar 200 tanesindede turabi kazanır ben bile oy veririm turabiye

• quote:

Orijinalden alıntı: Turin Turambar.

seneye all star değil terbiyesizler vs adam gibi adamlar olmalı format

Terbiyesizler

Serkaç efecik Atakan Turabi Doğukan Merve Aydın Hakan Ezgi Ertunga Mert Hilmicem Nihat Derya

Adam gibi adamlar

SEMİH HASAN

iyi getirisi olur

ADAM TEAM a ERDİ BAŞKAN ı da ekle hocam 7/24 izlerim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

iyi bayramlar

turabi atakan 200 sms çıksınlar 200 tanesindede turabi kazanır ben bile oy veririm turabiye

Turabi Halk Düşmanı Atakan'ı hem performansta ezer hem de Sms'te.Rüya görüyor olmalılar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Micro_Processor

quote:

quote:

nesi savunlacak yanı yok kardeş?. millet ölmüş insanların ana bacsına küfreder affedilir, yemeğini yere dökerim ordan yersin der unutulur, millet ahlaksız programlarda kıçını başını açanları best of yapar bunların savunalacak yanımı var?

Her kim olursa olsun bayrak bu altında emek ter döken varsa, onu defalarca gururlandıran kim olursa her zaman başımızın üzerinde var. Siz sevmediğinizden atakanı geçen seneden bılıyoruz normal bu tarz affedilmez demeniz. tv8 izlememişin ki canlı yaynda söylediklerini ordaki herkes anladı seyirciler dahil ,zlediysen izle programı anlarsınatakan ve sporları maddi olanak gözetmeksizin 3 kuruş para kazanmadan bayrak için yapanlar her zamna saygıyı hakeder. saygı hakedilmez kazanılır. yokluktan gelen adamlra bunlar. halkına küfredecek adam gülerek bayrak altında ter dökmez.

Gel gelelim halk göz ard etmemiş olsa tepkiler çığ gibi büyür bu adam bırak canlı yayına cıkmayı, sosyal medyada her yerde çığ gibi büyümez kitlesi, şuan oynadıgı dizi reyting rekoru kırmaz bu dizinin içinde yer almazdı.

Ben oynadığı dizinin birkaç bölümünü izledim.İzlediğim bölümlerde Atakan bildiğin figürandı.Rolü 1 dk bile değildi.Geri kalan bölümlerde nasıldı bilmiyorum ama eğer dediğim gibi devam etmişse olası bir All Star teklifini havada karada kabul eder diye düşünüyorum.Benim gözümde Halk Düşmanıdır.Bir çok kişi için de öyle olacaktır.All Star'a katılsa bile SMS'inin ciddi bir düşüş yaşadığını görürüz hep beraber.

• 
Sayfa: önceki 48204821482248234824
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.