Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (4820. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96.581
Cevap
86
Favori
3.024.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 48184819482048214822
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi de Adem Seneye All-Star'a katılmasın diye ağlıyorlar. Bunlar kendilerini Adem'in sahibi sanıyorlar. SMS attılar ya, her halta karışabileceklerini düşünüyorlar. Siz kimsiniz ki? Adem gelmiş 30 küsür yaşına... hayatıyla ilgili karar alırken size mi soracak? İsterse 3 kez katılır, isterse 5 kez! Adem böyle fanatik tipler yüzünden şampiyon olamadı işte. Böyle tipler seyirciyi Adem'den soğuttu. Ben burada aylar önce anket açıldığında oyumu Adem'e atmıştım. Ama böyle şizofrenler yüzünden adamdan soğudum.
  • O degil de "Survivor mı izliyorsunuz yeağğ?" diye ağlayanlar bir sonraki Survivor'a kadar neye bahane bulup ağzını yaya yaya konuşabilecek. Merakla bekliyoruz
  • Ginga Bishounen kullanıcısına yanıt
    Adem zaten yaptığı canlı yayında Acun abinin hakkaniyetinden şüphe etmem, bana kendimi tanıtma fırsatı verdiği için ona borçluyum demiş. Fanları da zırlayıp dursun.

Adem şu yarışmaya katılmasa doping yapmış onursuz sporcular mezarlığına defnedilecekti. Şimdi kendisini adam sanıyorlar, bu en büyük kazancıdır.

• Survivor 2017 | Final
  • Geçen sene Atakan'ın şampiyon olduktan sonra katıldığı Panorama, en iyi reytingini alıp AB'de 6. olmuştu.

Dün Ogeday'lı Panorama ise AB'de 47. olmuş.

• Kim kaç sms alfi açiklanacskmi?? Abs

• Fan sayfalarında, Adem 460 bin, Ogeday 520 bin oy aldı iddiası var, ne kadar doğru bilemem.

• Survivor 2017 | Final

• Atakanın panoraması saat 8 de yani prime timeda yayınlanmıştı ogedayın ki gece 11.30 da başladı.
    O saatte sahur ve dini programlarında olduğunu varsayarsak alabiliceği kadar reyting almış.
    Ogedayın reytingi atakandan düşük gibi bi kıyas yapmak için programların aynı saatte yayınlanması lazımdı.
  • Ogeday: Geçen seneyi takip ettim fragmanlarda gördüğümde Atakan sampiyon olacak demiştim. Okuldan tanıyordum atakanı. Serkay final koltugunu aldıgında bile Atakan sampiyon olacak dedım yinede öyle oldu.

Ogeday: Turabi tabikide gelmiş geçmiş kimsenin yapamdığı bir istatistik var oda turabinindir. Turabi hem normal sezonda hem all starda sampiyon olmustur. o yüzden mücadelemi en güclü rakiplerle yapmak istiyorum o yüzden hodri meydan.

Ogeday: Hilmicemde gelmiş geçmiş en hızlı yarışmacı olarak gösteriliyor onlada yarışmak isterim.
  • -
    --
    Adam gibi adam !

• quote:

Orijinalden alıntı: Ingoshi

-
    --
    Adam gibi adam !

Survivor tarihinin iki unutulmaz sahnesinden biri diğer ise;

BİLEZİK EFECAN diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: taha yasin arıcı

quote:

-
    --
    Adam gibi adam !

Survivor tarihinin iki unutulmaz sahnesinden biri diğer ise;

BİLEZİK EFECAN diyorum

Atakan burada gerçekten delikanlı adamdı ama türklere küfür ettiği videodan sonra çok hayran kaybetti. All star'a gelse o video ortaya çıkarılır gene.

Açıklamasıda berbat zaten şakalaşıyoduk diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: franz392

Survivor 2017 | Final

bu Hakanda hep patlıyor. Twitterdan yorumları okuyor hep ona göre yorum yapıyo. Adem Adem diye diye finale kadar getirdi Ademi.
  • Survivor 2017 | Final
  • quote:

Orijinalden alıntı: Üçkağıtçı Cemal

Survivor 2017 | Final

• atakanın panorama daha duygusaldı, ogedayınki daha eğlenceli. ogeday turabi ve hilmiyle yarışmak istiyormuş, ünlü kadrosunun erkekleri toplanamazsa ogeday ünlülere geçebilir nagihanın gönüllülere geçeceği gibi. turabiyle hilminin arası bozuk diyorlardı, hilmi de turabiyle farklı takımda olmak isteyebilir.

benim fikrimse turabi hilmi kalsın bir arada, ogeday da kalsın gönüllülerde. atakan-serhat-ümit-nihat kadrosunu yapsın acun mis gibi izleyelim. atakanı kesin getirsin de diğer 3lüye karışmıyorum

allstar için kitle önemli, ogeday normalde boşa hayal etmesin turabinin istatistğini, o atakanın derdim ama küfür işi üstteki ademci üyenin dediği gibi atakanın kitleye çok yansımış mıdır bilmiyorum. ama atakan oyunlarda fark yaratır ve turbişe ayar verirse allstar şampiyonu olmasını istediğim kişi olur, ogeday filan hikaye, atakan varken sen kenara kay ogeday kardeş

ama ogedayın hakkını şöyle vermek lazım, yarıştığı isimler atakan, hilmi ve turabininkilerden daha iyiydi. kim kimden daha iyi allstarda görürüz

• quote:

Orijinalden alıntı: Volpenotte

atakanın panorama daha duygusaldı, ogedayınki daha eğlenceli. ogeday turabi ve hilmiyle yarışmak istiyormuş, ünlü kadrosunun erkekleri toplanamazsa ogeday ünlülere geçebilir nagihanın gönüllülere geçeceği gibi. turabiyle hilminin arası bozuk diyorlardı, hilmi de turabiyle farklı takımda olmak isteyebilir.

benim fikrimse turabi hilmi kalsın bir arada, ogeday da kalsın gönüllülerde. atakan-serhat-ümit-nihat kadrosunu yapsın acun mis gibi izleyelim. atakanı kesin getirsin de diğer 3lüye karışmıyorum

allstar için kitle önemli, ogeday normalde boşa hayal etmesin turabinin istatistğini, o atakanın derdim ama küfür işi üstteki ademci üyenin dediği gibi atakanın kitleye çok yansımış mıdır bilmiyorum. ama atakan oyunlarda fark yaratır ve turbişe ayar verirse allstar şampiyonu olmasını istediğim kişi olur, ogeday filan hikaye, atakan varken sen kenara kay ogeday kardeş

ama ogedayın hakkını şöyle vermek lazım, yarıştığı isimler atakan, hilmi ve turabininkilerden daha iyiydi. kim kimden daha iyi allstarda görürüz

Ünlülerde Atakan-Serhat-Hilmi(artık ünlü sayılır dizi oyunculuğu falan yapıyor) , gönüllülerde Turabi-Ogeday-Serkay olsa efsane bir Survivor olur bence.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Volpenotte

atakanın panorama daha duygusaldı, ogedayınki daha eğlenceli. ogeday turabi ve hilmiyle yarışmak istiyormuş, ünlü kadrosunun erkekleri toplanamazsa ogeday ünlülere geçebilir nagihanın gönüllülere geçeceği gibi. turabiyle hilminin arası bozuk diyorlardı, hilmi de turabiyle farklı takımda olmak isteyebilir.

Ünlülerde Atakan-Serhat-Hilmi(artık ünlü sayılır dizi oyunculuğu falan yapıyor) , gönüllülerde Turabi-Ogeday-Serkay olsa efsane bir Survivor olur bence.

Hilmi, Muhteşem Yüzyıl'da oynadıktan sonra da Gönüllüler kadrosunda yer almıştı, değişmez o. Ama Sema, Nagihan ve Merve üçlüsünden birinin Gönüllüler'de yer alması şart. Gerçi 3. kez katılan yarışmacı istemiyorum ama oyunlarda Hilmi Cem, Turabi, Ogeday, Serkay, Murat, Yiğit gibi bir kadrodan oluşan Gönüllüleri izlemek zevk verirdi.

• 
Sayfa: önceki 48184819482048214822
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.