Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (4810. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96.581
Cevap
86
Favori
3.025.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 48084809481048114812
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş
  • Ogeday favorimdi, demin gördüm kazandığını ve çok mutlu oldum. Hayırlısı olsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.turkiyehabermerkezi.com/magazin/yine-bir-fetocu-mu-birinci-oldu-haberi-104293

İzlemiyordum. İyi ki de izlememişim. Bu Acun hiç değişmeyecek. Nerden geliyor bu adamın bu oluşuma sevgisi. Önce Atalay Demirci şimdi de bu. Seneye abiler vs ablalar takımı kursun

• ogedayın hakkıydı tebrik ederim
  • bu sezon gizlenmiş 1 cı ogedaymıs ama bellıydı hep ucundan dondu

• eserin konuşması ses tonu yüz mimiği biraz ilginç değilmi

• Ogedayın hak ettiğini göremeyenler survivoru boşuna izlemiştir.

• Survivor 2017 | Final

Ben önceden bir kere yorum yapıp Serhatın hakettiğini, 2. Ogeday olduğunu, ama İlhan'ın Serhat'ın Sms'le Ogeday'a elenmesinin imkansız olduğunu yazmıştım. Adem'i de sittin sene eleyemezdi de neyse uzaklaştırma almayalım Acun'a sövüp.

O değil de bizim şöyle bir fotoğrafımız çıksa sokakta, otobüste falan şu an sosyal medya ve haberleri gören insanlar tarafından ana bacı küfür yiyip polis tarafından aranıyorduk. Berna'dan nefret ediyorum ama sen hangi hakla şu hareketi yaparsın...

• Ogedayı tekrar tebrik ederiz performansıyla haketti sonuna kadar

lakin peformansı dışında hiçbir özelliği yoktu. Bernanın üzerine yürümesi bi kadının, Ademin puzzle'ında yalandan oturtmadı(hahaha) diye cocukca gülmesi. bi duruş sergileyememsi hep başkalarının yanındaydı. ada hayatında sıfır. Bu yüzden ALL-STAR'da bi Atakan, Serkay, Katılırsa turabi hilmi Nihat A. karşısısnda sms'te şansı yok denecek kadar az. İz bırakan yarışmacı degil bana göre. Turabi, Hilmi, Atakan, Nihat A. gibi vs.

zaten gel gelelim çöp sezondu. her kim alsa üzülmedim ademde alsa ogedaya uzulurdum. açıkcası berabt sezondu. İlhan mansızın ogedaya elenmesini hala anlamıcam kimsede anlayamaz sanırım neyse.

• Sosyal medya ağlama duvarına dönmüş. Neymiş, şike varmış. Hahahaha. Kudurun ulan! Özellikle bu işi fanatizm boyutunu getirin AKFC'ler kudursun. Ha birde Ogeday'a Fetöcü imasında bulunanlar.Bir daha oy atmayacağım diyen mi dersin, bir daha bu yarışmayı izlemeyeceğim diyen mi dersin... Seneye hepsi yine TV'nin başında kendini kaybetmiş bir şekilde Survivor'ı izleyecek. Hahahahaha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 23 Haziran 2017; 9:37:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aspiratör

Dur şu arkadaşıda es geçmeyelim.@askarali
    O kadar ogedaya salladın ama sonuç değişmedi.
    Senin ve seherseniz gibi kör fanlar yüzünden ademe olan antipati arttı kendinle gurur duyabilirsin.

Bükemediğimiz bileği öpmesini biliriz biz..helal olsun derim ogeday için..eğer bi numara çevrilmeden kazandıysa zaten söylenecek söz yok..ama son ana kadar adem anketlerde en az yüzde 20 öndeydi bunuda biliyorsunuz..eğer son anda o fark kapanıpta kazandıysa ok ama bi katakulli varsa işin içinde onunda hesabını acun versin ben değil..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

Adem'e plaket verselerdi, boş dönmesin

milli irade'cilerin gönlünü kazandı yetmez mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Volpenotte

hikaye dediğin şey iddianın ispat yolu, bunun neresi hikaye? madem kimin daha iyi olduğunu belirlemek istiyorsun tabi ki parkur derecelerine bakacaksın, kaç saniyede sayıyı aldıklarına bakacaksın. sema ve ogeday kendi aralarında oynamadan aynı istatistik tablosunda diyoruz, o yüzden bunlar karşılaştırılmalı bir anlam ifade etmesi için, kızları yenerek ogedayın üstünde olması bir anlam ifade etmez diyoruz. ''haticeye değil neticeye bak'' yanıtı alıyoruz. senin mantığınla ünlüler-gönüllüler formatında çocuk yarışmacılar da olsaydı ve en tepede atıyorum emir berke yer alsaydı ''listede birinci değil mi sonuçta, haticeye bakma, sonuç kabak gibi ortada'' filan diyecektin, bu kadar saçma işte iddia ettiğin

sen ogedayın atıştan başka meziyeti olmadığını iddia ediyordun, şimdi bu tarz bir görüş beyan edene ogedayın performansıyla ilgili laf anlatmaya kalkmak enteresan bir girişim olur gecenin bu saatinde. o yüzden buna talipli değilim. ogeday boksörden daha karakterliydi zaten, şampiyonluk karakteri demek baskın olmak anlamına gelmiyor. detay istiyorsan yarın yazarım ama forumda bayağı bir yazdık boksörün ne halt olduğuyla ilgili. semayı yarışma başlarken seviyordum sonrasında sevmedim, kendi hatalarından kaynaklıydı. performansıyla ilgili konudaki yorumumunsa ona gıcık oluşumla veya herhangi bir nedenle ilişiği yok. tersine senin bu yorumu yaparken ogedayın şampiyonluğunu kabullenemeyişinle alakası var. çünkü dediğim gibi ogedaya atıştan başka meziyeti yok demek çok fazla ciddiye alınacak bir söz değil

Yarışmanın formatı gereği kadınlar ile erkekler fazla oyun oynamıyor değil mi ? Ortada 1 istatistik tablosu var. Orada kim birinci ? Yok o tabloyu kaale almıyorum diyorsun senin tercihin.

Şöyle olsaymış böyle olsaymış afaki konuşmaya gerek yok. Bu zamana kadar gelmiş geçmiş en en iyi istatistiği yapan birisi var karşınızda. Ama siz halen kabul etmiyorsunuz.

Parkur derecesi diye birşey mi var kadın erkeğin birebir kıyaslanacağı ? mümkün mü bu ?

Çocuk yarışmacılar mı çok mantıklı oldu bu teşekkürler.

Ogeday gönüllüler takımında hiçbir karakter ortaya koyamamıştır. NET. Uğraştığı tek kişi Berna oldu onda da kendine prim kaybettirmiştir. Liderlik yapamamıştır, yanındaki arkadaşların kulislerle gönderilmesine ses çıkartamamıştır. Şimdi bunları mı sayayım. Bu mu şampiyonluk karakteri allahaşkına

Evet Ogedayın parkurda en hızlısı olmadığı ortada bu durumda etap sonu meziyetleri onu öne çıkartmıştır. Gayet açık ve net. Ciddiye almıyorsanız cevap vermeyin. Ben kendi fikrimi söylüyorum. Kabul edin veya etmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

Survivor 2017 | Final

insan var insan var :) bir tarafta adada ogeday'ın şampiyonluğunu en çok isteyen, en yakın arkadaşı tuğçe'nin mesajı. diğer tarafta ogeday'la hiçbir bağı olmayıp sırf biri kaybetti diye sahte ogeday sevinci yaşayanların mesajı. mutluluk mesajı bile bunların üstüne bol geliyor. nasıl eğreti duruyor. tuğçe'ninki gerçekten mutlu olan bir insanın olgun mesajı, diğerlerininkinden neler akıyor neler. bir de bunların gönüllüler versiyonu var. son 3-4 kişi kaldığında ogeday'ın pilav ister misin sorusuyla dalga geçip taklidini yapan elif, ogeday kazandı diye sözde sevinc cıglıkları atıyor. ogeday bugüne kadar bu yarışmada ne kaybettiyse kendi takımı yüzünden kaybetti ama kendi takımının yarısından çoğu ogeday kazandı diye değil adem kaybetti diye seviniyor. olan adem'e oldu tabii. gönüllüler'in ogeday'a kaybettirdiklerini adem'den aldı acun bey. onlar da çifte mutluluk yaşadılar adem kaybetti diye. neyse hiç değilse gidip ogeday'la kucaklaştılar, adem kazansa sabriye şahika hariç gelip sarılan da olmayacaktı adama

Hadi git başka yerde kudur.

KUDURUNNN ADEMCİLER . DOPİNG YAPİN

• Adem kazanamadı diye şike, Acun verdi şampiyonluğu gibi sözler, cümleler söylenmiş ama hiç mi Survivor izlemediniz de bu sezon böyle olduğunu söylüyorsunuz. Yeni mi farkettiniz? 2-3 sene önce anlamalıydınız zaten oylama diye bir şeyin olmadığını. Siz sadece oyları atıyorsunuz Acun parasına bakıyor ve sıralamayı kendi yapıyor.
  • Olaya

Adem = akp

Ogeday = chp gözüyle bakıp nasıl adem kaybeder diyen sığırları da görmüş olduk.

Yok ogeday fetöcüymüş yok acun sms'te hile yapmış yok el altından çok olay dönmüş. Kendisi ademe oy atıyor diye tüm dünya attı zannetti bazı üyeler galiba.

Eğer ogeday ve adem birleşme öncesi potaya girse adem kesin kazanırdı. Ama finalde işler farklı yürüyor. Sabriye etkisi de var. 2008 all star'da şampiyon Erdi olacak zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şampiyon olan arkadaş kim ya o kadar izledim dikkatimi çekmedi hiç ademi biliyorum ama diğer arkadaş nasıl kazanmış acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naughty_Dog

quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

quote:

Orijinalden alıntı: Naughty_Dog

Neyseki Bernam hakkıyla Porsche aldı yoksa bu sene kafayı yerdim. Adem fanlarıda üzülmesin, egodayı şampiyon yapacağı İlhan'ın elenmesiyle belli oldu zaten, dünkü ağlamasıda perçinledi olayı. Bundan sonra sms le şampiyon belirlenmesin arkadaş, Finalistler 3 ayrı oyun oynasın en çok oyun alan kazansın. En güvenilir en şaibesiz yol bu.

Maalesef şaibesiz yok. Hatta Acun sms olayı çıktıktan sonra üzerimdeki yük kalktı gibisinden birşeyler söylemişti. Önceden de oyunlar ona göre ayarlanıyor denmiş olabilir. Bu sene için bile söyleniyor. Sürekli benzer oyunların olması puzzle falan filan olması.

Sms işinden daha iyidir ya, en azından kaybeden kendi beceremediği için kaybedecek. Tamam noter falan var da,Acun un yanında 500-600 çalışanı var, ben ne bilecem onlara oy attırtmadığını? Belki şuna 100 er oy atın diye emir verebilir. Yapmadığının bir ispatı var mı? 60.000 oy eder ki fazla bile attırabilir, para afedersin bok gibi adamda. İstediğini bu yolla çok kolay şampiyon yapabilir.

O konuda aynı düşünüyoruz :) Sonuçta herşey reyting adına kendi çıkarları adına ilerliyor. O kadar para harcanıyor belki de böyle yapmak zorunda kalıyor bilmiyorum.

• bu sene yarışmacılarda da iş yoktu. sabriyeli bernalı survivor izledik. Sonuçta da ya mağdur ya da ergen kazanacaktı.Mağdur mağdur olarak kaldı.Ogeday ise sadece sporcu yönüyle yarışı kazandı. Geçen seneki Atakanın ya da daha önceki senelerden Turabinin hilmi cemin yanında yanında ogeday çok tıfıl kalıyor. Ogeday bunların hepsine abi değil komutanım çeker..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anatolianbull

bu sene yarışmacılarda da iş yoktu. sabriyeli bernalı survivor izledik. Sonuçta da ya mağdur ya da ergen kazanacaktı.Mağdur mağdur olarak kaldı.Ogeday ise sadece sporcu yönüyle yarışı kazandı. Geçen seneki Atakanın ya da daha önceki senelerden Turabinin hilmi cemin yanında yanında ogeday çok tıfıl kalıyor. Ogeday bunların hepsine abi değil komutanım çeker..

Hilmi Cem'de ilk katıldığında sadece parkurdaki performansı ile göz dolduruyordu. Ada yaşantısı sıfırdı. Her işi Bozok yapıyordu. O sene Dogukan Manço hem ada yaşantısı ile hem de performansı ile şampiyonluğu daha fazla hakediyordu. Zaten All-Star'da da Turabi'nin yancısı olma görevini üstlendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 23 Haziran 2017; 10:27:11 >
  • Ogedayi başından beri destekleyen arkadaşlara tebrikler.

Ama desteklediği yarışmacılar bir bir elenince ogesu diye dalga geçen arkadaşlar ogeday kazanınca sevinir olmuş cidden komik duruyor

• 
Sayfa: önceki 48084809481048114812
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.