Şimdi Ara

SURVİVOR 2019 ''ANA KONU'' (1292. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.100
Cevap
20
Favori
843.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12901291129212931294
Sayfaya Git
Git
sonraki

SURVİVOR 2019 ''ANA KONU''

(En Son Oy Tarihi: 30.5.2024)
Giriş
    Yusufun kazanması için her şey gelişti kazanmazsa şaşırırım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackprague

Yusufun kazanması için her şey gelişti kazanmazsa şaşırırım
    Hadi ya bu sene de yüzümüz gülemeyecek demek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EthanCarter III

Son durum nedir beyler Yusuf mu kazanır diyorsunuz?
    Hikmet sakatlandığı andan itibaren Yusufun şampiyonluğu garantilenmişti zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elma

Hikmet sakatlandığı andan itibaren Yusufun şampiyonluğu garantilenmişti zaten.

Alıntıları Göster
    BITTI SURVIVOR HAYATIM BITTIIIII
    HIKMET BABA

• yaşanan olaylar ibreyi tamamen yusufa çevirdi konuşmasınıda iyi yapıyor dersini iyi çalışmış rolcü ve iletişim kurnazlığı yapan yarışmacı şimdiden hayırlı olsun tarihin en fasülyeden 2.şampiyonluğu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adjustik -- 1 Temmuz 2019; 23:37:32 >
  • EthanCarter III kullanıcısına yanıt
    Yusufun; Hikmet, Bora, Seda, Okay, Atakan, Sude'den hiçbirini geçememesi gerekirdi. Hala bir umut bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Mitolojiden Biri

Yusufun; Hikmet, Bora, Seda, Okay, Atakan, Sude'den hiçbirini geçememesi gerekirdi. Hala bir umut bekliyoruz
    Kyriakos amca da olmasa zaten bırak finali son dörde bile kalamazdı da.

• Aslında şampiyonluk için Yunan yarışmacılar kendi arasında, Türk oyuncular da kendi içinde yarıştı. Yunan erkekleri çer çöp olduğundan finale kadın yarışmacılar kaldı. Lakin Türk tarafında durum farklıydı. Türk takımının erkekleri performans olarak kalbur üstü olduğundan Yusuf çok daha çetin bir rekabetin içinden geçerek biraz da şansının yardımıyla o koltuğa oturmuştur. Genel anlamda verilen mücadeleye baktığımda bu sebeple YUSUF diyorum. Daha fazla hak ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolustun -- 1 Temmuz 2019; 23:39:32 >
  • Ödülü sehit ailelerine bagislayacagım lafı iyi niyetli olsa bile etik degil, haksız rekabet olusturur bence keske hic lafını etmeseydi Seda Baskan

• quote:

Orijinalden alıntı: by_nct

Ödülü sehit ailelerine bagislayacagım lafı iyi niyetli olsa bile etik degil, haksız rekabet olusturur bence keske hic lafını etmeseydi Seda Baskan
    Bir Derya Büyükuncu vardı. O da bir yerlere bağışlayacağım falan demişti diye hatırlıyorum. O gün bu gündür gören, duyan olmadı kendisini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolustun -- 1 Temmuz 2019; 23:42:12 >
  • Bu sezonun komik olan tek VTR'si.
  • Ya Acun bırak su fasarya vtrleri kimse izlemiyor senin ekibin ne yapmis yapsana bir Hikmet-Bora-Tony kolajı nasil kudurtmuslar milleti izleyelim de keyfimiz yerine gelsin

• Yüzleşme neden olmadı yaa
  • Şu an semanın çıkıp ''benim şampiyon olamadığım yerde sedanın şampiyon olmasını istemem'' deyip kendine gelecek nefreti sedaya smse çevirmesi lazım

Yusufun anasını ancak insanların sema nefreti yener

• quote:

Ödülü sehit ailelerine bagislayacagım lafı iyi niyetli olsa bile etik degil, haksız rekabet olusturur bence keske hic lafını etmeseydi Seda Baskan
    Ogeday şampiyonluğu aldıktan sonra nereye bağış yapacağını açıklamıştı. Seda da öyle yapsaydı daha şık olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E4D88987 -- 1 Temmuz 2019; 23:47:51 >
  • quote:

Ah keşke demeseydi ya bu hatayı nasıl yapar anlamıyorum. Dün Okay bugüne kadar hiç yapmadığı mağdura yatmayı yaptı elendi işte sen neden böyle yapıyorsun Seda Sultan
  • Seda kazanırsa unutulmaz ama Yusuf olduğunda hemen unutulacak en sönük ve balon şampiyonu olarak tarihe geçecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EthanCarter III -- 1 Temmuz 2019; 23:48:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erolustun

Bir Derya Büyükuncu vardı. O da bir yerlere bağışlayacağım falan demişti diye hatırlıyorum. O gün bu gündür gören, duyan olmadı kendisini.

Alıntıları Göster
    alakası yok ilk formatda ünlüler para aldığı için acun yarısını bağışlama şartı getirmişti,gönüllüler için böyle bir şart yoktu.madem öyle paranın yarısını yarışmacının belirlediği yere bağışla,kendisine verirsen haklı olarak bağış yapmak istemeyebilir yarışmacı...

• quote:

Orijinalden alıntı: erolustun

Alıntıları Göster
    Hepsi sıkıyo oy almak icin Turabi de 2015'te spor salonu accam falan diyodu hala yarisma yarisma geziyo parayi denklestiremedi heralde ortada bir sey yok.
    Bir tek Ogeday delikanli cikti arkadasim adina kurek takimina kano alcam dedi aldı o da cok buyuk bir meblag degil sanirim ama sozunu tuttu cocuk helal olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0E4D88987

Ogeday şampiyonluğu aldıktan sonra nereye bağış yapacağını açıklamıştı. Seda da öyle yapsaydı daha şık olurdu.

Alıntıları Göster
    Hocam böyle bir açıklama söz konusu olmuşsa ben bundan Seda'nın bu paraya ihtiyacı olmadığı sonucuna varırım. Lakin bir Yusuf'a bir de ailesine bakıyorum gördüğüm manzara ihtiyacım var diye bağırıyor. Madem biri kazanacak ihtiyacı olan kazansın.

• 
Sayfa: önceki 12901291129212931294
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.