Şimdi Ara

SURVİVOR 2019 ''ANA KONU'' (1291. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26.100
Cevap
20
Favori
843.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12891290129112921293
Sayfaya Git
Git
sonraki

SURVİVOR 2019 ''ANA KONU''

(En Son Oy Tarihi: 30.5.2024)
Giriş

Orijinalden alıntı: Aspiratör

Hikmet gel gel hater olucak adam lazım zaten bizede.
    O bu kafayla 10 kere daha gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maracanna

Seda şehit aileleri gafıyla kaybetti zaten şampiyonluğu Yusuf’a verin kapatın yayını..
    Seda bu gece şampiyon olamazsa şehit aileleri konusuna girmesinden dolayı olamaz. Ben de Yusuf'un kupayı kaldıracağını düşünüyorum.
  • SahteKabadayı kullanıcısına yanıt
    Değerli dostum performans olarak tabii ki haklısın.Ben ahlak olarak söylüyorum.İşiniz gücünüz parkur.Sporcu ahlakı denilen birşey var mı sporcularında.Birde yunanlılarda kaç tane sporcu var senin takımında kaç tane var.Onların sporcularının çoğu abidik gubidik survivora para için katılmaz senin sporcularının çoğu para için ruhunu satar satıyorda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuel20 -- 1 Temmuz 2019; 23:3:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müsabaka, yarışma konuşacağımız finalde mağdurluk yarıştırıyoz. Seda'nın şehit aileleri sözleri benim de hoşuma gitmedi. Kullanmayın kardeşim kendi menfaatiniz için. Ayrıca finale neden aileleri getirip aile kıyaslıyorlar. Yusuf'un annesiyle babası zaten hastalar zar zor konuşabiliyorlar bi de kalabalığın önüne çıkarınca kadın fenalaştı.

Acun kaç yıllık televizyoncusun biz mi öğretcez sana artık bunları ya.
  • Sampiyonluk hayirli olsun Yusuf’a. Seda’nin olmasi imkansiz artik.

Ne diyelim artik her sey onun lehine gelisti zaten kismetli cocukmus. Ihtiyaci da var gibi, hayrini gorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: kral400

şimdiye kadar bütün şampiyonları doğru tahmin ettim %100 yusuf şampiyon olur, sürpriz olmaz.
    Helal olsun tahmin etmek zor olmuştur..

• Yarışmayı (ilk defa bu sene) başından sonuna kadar takip etmedim. Atlayarak arada baktım diyebilirim. Bu seneki Survivor benim gördüklerimin içinde en kötüsüydü. Bir hikayesi veya öne çıkan belli bir karakteri olmayan (sakatlanana kadar biraz Hikmet dikkat çekiyordu) enteresan bir şeydi. Allah beterinden sakınsın, ne diyelim. İşin sonunda finale Yusuf ve Seda kaldı. Olayın en başına dönersek bu sene yarışmaya katılanlar içinde Seda'ya rakip olabilecek bir Türk oyuncu yoktu. Performansıyla öne çıkan Dalaka, Dimitra, Afroditi, (elenene kadar olan performansıyla) Elpida gibi isimlerin tamamı Yunan olduğundan ve bu seneki konsept gereği Türk ve Yunan olarak iki ayrı şampiyon olacağından hiçbiri Seda'nın rakibi değildi günün sonunda. Ama Yusuf'un cephesinde performansıyla nispeten göz dolduran Hikmet, Bora, Okay gibi isimler vardı. Dikkat ederseniz Dalaka gerçekten çok iyiydi ama onun iyi olması Seda'nın finale kalmasına engel olmadı. Fakat Hikmet sakatlanmamış olsa belki de Yusuf şu an burada değil tribünde oturıyordu. Gönlümden geçen isim bu nedenle YUSUF. Bir diğer sebebi de ailesine bakıyorum, kendisine bakıyorum içimden öyle geliyor. Fazla bir yanlışı olmadı. Nasibiyse onun olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolustun -- 1 Temmuz 2019; 23:13:33 >

• Beyler o kısmı kaçırdım anlatın bi be :(
  • Valla bu kadar olay üzerine Yusuf'un şampiyonluğu garanti gibi.
  • erolustun E kullanıcısına yanıt
    Yusuf:

İletişim hırsızlığı

Araba çıkarı sebebiyle arkadaş satma

Arkadaş boğazlama

Arkadaşa tükürme

Daha ne yanlışı olacak?

• Final özet

SURVİVOR 2019 ''ANA KONU''

• Herkes Yusuf alır demişte Acun süpriz yapmayı sever bence şampiyon Seda olacak.

• Acun ne yapıyo yapıyo şu mağdurları finale getiriyor adam da finalde rolünü güzel oynuyor şampiyon oluyor. 2 senedir olan bu. Baydın Acun bi sal da kim hakediyosa o şampiyon olsun artık.
  • Yunanistan takımının erkekleri çöp olsa da kadınlarda 3 tane şampiyonluğu hakeden yarışmacıları vardı. Dalaka-afrodit ve diğer finale çıkan kız. 3 üde şampiyonluğu sonuna kadar hak ediyordu ve biri oldu. Ama ne yazık ki Türk takımında 1 tane şampiyon olacak adam ya da kadın yok. Kim olursa olsun 2 gün sonra ismini hatırlamayacağımız traştan şampiyon çıkartacaz. Hikmeti ne kadar sevmesemde tek şampiyon olacak adamdı o da sakatlandı gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: bıyıklı genç forvet

Beyler o kısmı kaçırdım anlatın bi be :(
    Ödülü şehit ailelerine bağışlayacağım demesine tepki gösteriyoruz.
  • Hala belli değil mi şampuan arkadaşlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mitolojiden Biri kullanıcısına yanıt
    Dedim ya hocam atlayarak izledim. Kaçırdığım veya dikkatimden kaçan hususlar olmuş olabilir. Ama dikkatli takip eden biri kara kaplı defteri açsa Seda için de benzer bir liste çıkarabilir kolaylıkla. Hiçbiri hatasız değil. Hatalarıyla içimize en fazla sinen ismi kabul etmemiz gerekiyor günün sonunda. Mesela o koltukta oturan Bora olsaydı tercihim farklı olabilirdi lakin söz konusu olan Yusuf ise bence yarışmanın kaderine tesir edebilecek ciddi bir hatası olmadı. Saygılar.

• Bi çocukluk fotoğraflarını göstermedi acun. Bize ne abi prodüksiyondan?
  • Teşekkürler hocam da bu bir gaf değil ki. Aslında benim saf milletim afiyetle yer böyle şeyleri :) Ama sonuçta yarışmada oy kullanan kitlede ters de tepebilir. Bilemedim milletimizin sağı solu belli olmaz
  • Son durum nedir beyler Yusuf mu kazanır diyorsunuz?

• 
Sayfa: önceki 12891290129112921293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.