Şimdi Ara

SURVİVOR 2019 ''ANA KONU'' (1290. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.100
Cevap
20
Favori
843.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12881289129012911292
Sayfaya Git
Git
sonraki

SURVİVOR 2019 ''ANA KONU''

(En Son Oy Tarihi: 30.5.2024)
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadin heyecanj kaldiramadi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akcam46 -- 1 Temmuz 2019; 22:50:45 >
  • Yusuf kalkıp gitsene annenin yanına arkaya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tansiyonu düştü dedi ama tansiyonu düşen birinin midesi bulanır mı o şekilde.
  • Ulan acun hala kadın için buraya bekliyoruz diyo. Zaten heyecandan fenalaştı kadın hala oraya getirme derdinde
  • Ben-ce B kullanıcısına yanıt
    Nolacak reyting uğruna herşeyi sömürmek tek gerçektir..bir kere konuşuyor yetmiyo iki yetmiyo üç yetmiyo..çünkü yayın uzadıkça reklam geliyo geldikçe yayın uzuyo..şu akşam tv8 kasasına giren reklam geliriyle ülkenin yarısı doyar eminim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 1 Temmuz 2019; 22:53:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yusufum ağlama kıyamam

• Çok kötüydü ya çok kasmış kendini kadın bi pot kırmıyim diye dili tutuldu.
  • Belli ki ciddi birşey yok. İyi bari. Tansiyon düşünce baygınlık gibi birşey olabilir o anda da boğazına birşey takılmış gibi yapabilir belki bilmiyorum.
  • Acun biraksalar kadini hala getirecek.Gozleri doymuyor.

• Kolpa. Kadın ölümden döndü, yusuf sandalyesinde oturuyor yersen

• Sude çok güzel görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samuel20

Arkadaşlar yarışmanın başında da yazdım bu sene Türk takımındaki yarışmacılar hep fiyasko.Bunları izleyince bizim ülkede spor niye gelişmiyor çok iyi anlıyorum.Şimdi yok Hikmet yok yusuf yok seda demeyin hepsi aynı şeyin laciverti.Ama performans konusuna gelirsek Türklerden şampiyon Hikmet olmalıydı.Yunanlılarda şampiyon Dimitra olmalıydı.Her ikiside olamayacak.Katerinanın 2.defa gelmesi haksızlık oldu.Her bakımdan dengesiz oldu.Eğer her zamanki tek şampiyon olsaydıda Katerina tek şampiyon olurdu.Bir yunan şampiyona bakın Katerina dalaka bizimkine bakın seda veya yusuf.Düşünün bizim şampiyonumuz yunan şampiyona göre onlarınki mercedes bizimki tofaş gibi olacak.Yarışmayı mahvettiler bu sene.Birde şu finale bakın sanki seda mı yusuf mu daha iyi survivor değil de daha mağdur hangisi finali bu.Birde dün yunan finaline bakın kalite akıyor.Ne dimitra nede Katerina ben çok mağdurum diye ağlamıyor.Kim kazanırsa kazansın sorun değil hayat devam ediyor.
    Türk takımı fiyasko mu şaka mısın birader izlemedin bari yorum yapma. Takımların siyah-beyaz diye karılmasının sebebini bir araştır sonra yorum yap. Kendi ülkenizi kötülemeye ne meraklısınız.

• Seda şehit aileleri gafıyla kaybetti zaten şampiyonluğu Yusuf’a verin kapatın yayını..

• Nasıl bir final lan bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maracanna

Seda şehit aileleri gafıyla kaybetti zaten şampiyonluğu Yusuf’a verin kapatın yayını..
    Objektif birini görmek güzel yapılmaması gereken bişeydi

• Hikmet gel gel hater olucak adam lazım zaten bizede.
  • Önümüzdeki sezon Hikmeti tekrar göreceğiz sanırım. Cümlelerinden onu anladım.
  • şimdiye kadar bütün şampiyonları doğru tahmin ettim %100 yusuf şampiyon olur, sürpriz olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elma kullanıcısına yanıt
    Önümüzdeki sezon All Star olmaz, All Star'lık bir durum yok zaten. 2 sezondur Ünlüler Gönüllüler yapılmıyor, o formata dönülmeli.
  • 
Sayfa: önceki 12881289129012911292
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.