Şimdi Ara

SURVİVOR 2019 ''ANA KONU'' (1299. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.100
Cevap
20
Favori
842.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12971298129913001301
Sayfaya Git
Git
sonraki

SURVİVOR 2019 ''ANA KONU''

(En Son Oy Tarihi: 30.5.2024)
Giriş
  • Sedanın Yusuf'a bakışı tam bi yılaaaan, çatlıyo hasedinden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hikmet baba için izleyenler seri +
  • Hasan 4 aylık 2015 survivor macerasında ilk 2 ay gibi olsaydı kesin finaldeydi.Sonradan Turabinin grubuna girmiş gibiydi Turabiyi hiç eleştirmiyordu buda onu geri plana itti.Merve aydın ise önce kendi gurubunun lideriydi.Sonra ünlüler takımını neredeyse hep o yönlendirdi.Üstelik Hakan,Serenay,Hilmicem,Turabi gibi insanlarla karşı karşıya gelmekten korkmadı hep onlara karşı oldu.Hele Hakan-Doğukan-Serenay grubunu 3-1 iken tek tek elemesi efsaneydi.Bizim insanımız böyle sevmediğini takdir etmez.Bu forumda hep Katerina eleştiriliyor sanki kadın çok başarısız gibi.Patates Hakan ve Turabiye karşı olmak demek yüzde 70 final eğer istatistğinde yüzde 60 bandında ise kesin şampiyon olurusun demek.Çünkü survivorun en sevilmeyen 3 karakteri Turabi,Hakan ve Nihat Doğandır.O sezon Mervenin şansızlığı babasının final gecsi konuşması ve istatistiğinin 2014 gibi %63 değilde %56 da kalmasıydı.
  • 2016 dan beri kavgadan başka bişey yok survivorda. 2015 sezonunda kavgalar da vardı ama gülüp eğlenebiliyoduk. Özellikle ünlüler ödül kazandığında çok güzel fotoğraflar veriyorlardı. Gönüllüler de eğlenmeyi biliyodu. Bence bu yüzden soğuyan çok insan oldu. Acayip acayip tipleri bir araya toplayıp ratingi düşürdüler. Survivor eğlenceli tarafını yitirdi.
  • Thema kullanıcısına yanıt
    Bence eve gider gitmez bir anten alır seda ve çekmeye başlar 17 yaşında evlenen bayan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Namütenahi.

Merve Aydın kime liderlik yapmış? 2015 sezonunda finale kalması da Acun'un işi, sezonu sırtlayan Hasan'dı ve o sezonun hakkı da Turabi - Hasan finaliydi. Yapılan algılarla Hasan'ı aşağıya çektiler.

2012'de hakkı yenmişti. Nihat'ı severim ama 2012'nin Hasan'ı performans, ada yaşantısı ve karakter olarak Survivor'ın zirvesidir.
    2015'te finalde Hasan olsaydı kesin şampiyondu. Ayrıca yarı final oyunları da tam ona göreydi. Direkt finale gidebilirdi. Çünkü dengede kalma oyunuydu biri tahtada diğeri dengede topları götürüp tahtaları dizmeydi diğeri de gözü kapalı şekilde matara tarzı tahtaları yerleştiriyorlardı. Acun resmen Hasan'ı şampiyonluktan etti.
  • collossus kullanıcısına yanıt
    2017 Erdi Başkan elenene kadar da muhteşemdi. Tek eksik gönüllülerde Erdi Başkan ve Berna Sultan'ın karşısında güçlü birileri yoktu. Gökhan ve Yiğit yerine şöyle kaosu hisseden birileri olsaydı daha efsane bir sezon olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maçuka kullanıcısına yanıt
    2017 efsane sezonlardan biriydi.Ünlüler takımından Pınar saka,Berna,Çılgın,Maymuna da cevap ver Fatih en sevdiklerimdi.Gönüllülerden Anıl sins,Ogeday Beni niye yazdın dostum,Erdi başkan,Berna Sultan yaz yaz bitmez.
  • Seda ya laf eden herkesi engelledim Survivor tarihinin kadınlardaki tartışmasız en mükemmel karakterine laf edenlere görmeye tahammülüm yok ohh bee dünya varmış
  • BullPoweR7 kullanıcısına yanıt
    Seda öyle bir kadın ki buradaki Nagihancıları ki sen de Nagihancı olmana rağmen herkese kendini sevdirdi. Bir de ek olarak Sema’nın ikizi dezavantajı vardı. Ama Seda, Sema’dan daha olgun ve ağır başlı. İnsanlarla iletişimi de Sema’ya göre çok daha iyi. Bundan daha çok sevildi heralde.

• Herkes bilir benim efsane sezonum 2017’dir ama bu sene 2017’nin önüne geçti benim için. HikBorSedHakSud ve Yunanlar..Kusursuz insanlardı be bir daha gelmez böyle insanlar

• Acun gene istediği yarışmacıyı pozitif algıyla şampiyon yaptı. Bu DH'dekiler müneccim mi de şampiyonun Yusuf olacağını 3-4 ay önceden söylüyordu. Sıkıntı yok sevindiğim bir nokta var. All Star olursa bu çakma mağdur boksörün yüzünü görmeyeceğiz. Gerçi gelse iyi olurdu Hikmet babanın bunu tekrar full konsantre madara ettiğini görebilirdik. Bora reisin ise çocuğu olacak artık çok geç o kudurtucu reisi bir daha göremeyecez galiba.

Son bir sözüm var Sude ve Okay bu çakma Survivor şampiyonundan daha çok bayrak yarışı ve best offa çıktı. Mağduruf Kyrakosla 50 oyun oynamasına rağmen sadece 2 kez haftanın en iyisi ödülünü alabildi. Acun da bu vasıfsızı şampiyon yaptı. Yüzünü bir daha görmemek üzere çakma mağdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SahteKabadayı -- 3 Temmuz 2019; 7:22:35 >
  • BullPoweR7 kullanıcısına yanıt
    Valla hocam atışıyoruz ama bizdeki tatlı rekabet.Beni engellersen üzülürüm çünkü Sedayı beğenmiyorum.Bana göre performansta bayanlarda en iyi olmadığını söyledim.Karakter olarakta beğendiğim bayanlar Almeda,Ezgi Avcı,Şahika,Pınar Saka birazda asabide olsa Berna Kekliklerdi.Sedanın karakterini çok sevmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuel20 -- 3 Temmuz 2019; 0:43:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SahteKabadayı

Acun gene istediği yarışmacıyı pozitif algıyla şampiyon yaptı. Bu DH'dekiler müneccim mi de şampiyonun Yusuf olacağını 3-4 ay önceden söylüyordu. Sıkıntı yok sevindiğim bir nokta var. All Star olursa bu çakma mağdur boksörün yüzünü görmeyeceğiz. Gerçi gelse iyi olurdu Hikmet babanın bunu tekrar full konsantre madara ettiğini görebilirdik. Bora reisin ise çocuğu olacak artık çok geç o kudurtucu reisi bir daha göremeyecez galiba.

Son bir sözüm var Sude ve Okay bu çakma Survivor şampiyonundan daha çok bayrak yarışı ve best offa çıktı. Mağduruf Kyrakosla 50 oyun oynamasına rağmen sadece 2 kez haftanın en iyisi ödülünü alabildi. Acun da bu vasıfsızı şampiyon yaptı. Yüzünü bir daha görmemek üzere çakma mağdur.
    Hikmet Yusuf’u madara etti zaten. %65 kazanma oranı ile oynuyordu yanılmıyorsam. Nikos,Pano,Okay daha sayamadığım da vardır bunların hepsi hatta Seda da Yusuf’a üstünlük kurmuş. Yusuf haketti diyen kendini kandırıyordur. Okay bile bayrak yarışlarından dolayı hakedebilirdi. Hikmet,Bora ve Seda’yı saymıyorum bile. Survivor’da ilk defa sönük bir şampiyon oldu. Bundan öncekiler finaldeki rakibinden belki bir tık az ya da çok şampiyonluğu haketmişlerdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: maracanna

Seda öyle bir kadın ki buradaki Nagihancıları ki sen de Nagihancı olmana rağmen herkese kendini sevdirdi. Bir de ek olarak Sema’nın ikizi dezavantajı vardı. Ama Seda, Sema’dan daha olgun ve ağır başlı. İnsanlarla iletişimi de Sema’ya göre çok daha iyi. Bundan daha çok sevildi heralde.
    Sema panoramada olmasa Seda belki de şampiyondu. Algılara kurban gitti hem de Acun şampiyon yapmaya korktu. Ben de katılıyorum bu yoruma. Seda sanki erken evlenmenin vermiş olduğu sakinliğe, oturaklılığa sahip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samuel20

Valla hocam atışıyoruz ama bizdeki tatlı rekabet.Beni engellersen üzülürüm çünkü Sedayı beğenmiyorum.Bana göre performansta bayanlarda en iyi olmadığını söyledim.Karakter olarakta beğendiğim bayanlar Almeda,Ezgi Avcı,Şahika,Pınar Saka birazda asabide olsa Berna Kekliklerdi.Sedanın karakterini çok sevmiyorum.
    Sinsi arkadan konuşan kadınları sevmiyorum Seda'nın atakana ıyy lafı dışında pek bir hatası olmadı, arkadan konuşması olmadı en önemlisi Sema'da görülen gizliden laf sokması olmadı hep açık açık konuşurdu. Benim için herhalde en önemli şey samimiyet. Bunu gördüğüm insan hata yapsa bile seviyorum ki Seda o kadar hata yapmadı. Çünkü bu yarışmada ufak çaplı hataları herkes yapıyor. Yani mesela sen dedikodu yapıyorsan karşıdaki de yapıyor o şekilde düşününce Seda'nın hataları bana batmıyor. Hata gibi gelmiyor yani bence hata değil çoğu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 3 Temmuz 2019; 1:16:44 >

• maracanna kullanıcısına yanıt
    Vay be gecenin 4'ünde aniden video atıp bizi 2017 bataklığına çeken Maracanna 2019cu oldu demek. 2017-2019 mixi yapılsa bu sezondan Hikmet Baba, İblis Bora ve belki Kader Sultan hariç kadroda kendine yer bulabilecek bir yarışmacı yok bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maçuka -- 3 Temmuz 2019; 1:57:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

Sema panoramada olmasa Seda belki de şampiyondu. Algılara kurban gitti hem de Acun şampiyon yapmaya korktu. Ben de katılıyorum bu yoruma. Seda sanki erken evlenmenin vermiş olduğu sakinliğe, oturaklılığa sahip.

Alıntıları Göster
    Seda’nın bu seneki panaroma ile finale gelmesi mucize, demek ki çok sevdirmiş kendini. Bu sene inanılmaz bir tek taraflılık vardı ve zaten karşılığını da buldu. Yusuf’u sonunda şampiyon yaptılar. Fanlar sunsa bu kadar taraflı olmazlardı heralde. İzlemedim ama twitter’dan arada bakıyordum hep gömüyorlarmış. Bir Hikmet ve Bora olduğu zaman izledim hepsi Yusuf’u savunur moddaydı ilginç.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maçuka

Vay be gecenin 4'ünde aniden video atıp bizi 2017 bataklığına çeken Maracanna 2019cu oldu demek. 2017-2019 mixi yapılsa bu sezondan Hikmet Baba, İblis Bora ve belki Kader Sultan hariç kadroda kendine yer bulabilecek bir yarışmacı yok bence.
    HikBor > Bütün Survivor tarihi..

• quote:

Orijinalden alıntı: Maçuka

2017 Erdi Başkan elenene kadar da muhteşemdi. Tek eksik gönüllülerde Erdi Başkan ve Berna Sultan'ın karşısında güçlü birileri yoktu. Gökhan ve Yiğit yerine şöyle kaosu hisseden birileri olsaydı daha efsane bir sezon olurdu.
    IQ FISKIRIYOR
    SESSİZ OLMUYORUMMM
    PALMIYEYI TASIMIYORUM ULAN
    STEPHAN APPIAHHHH
    BAD BOYS BAD BOYSSS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EthanCarter III -- 3 Temmuz 2019; 2:28:38 >
  • 
Sayfa: önceki 12971298129913001301
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.