Şimdi Ara

SURVİVOR 2019 ''ANA KONU'' (1300. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.100
Cevap
20
Favori
842.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12981299130013011302
Sayfaya Git
Git
sonraki

SURVİVOR 2019 ''ANA KONU''

(En Son Oy Tarihi: 30.5.2024)
Giriş
  • ERDİNİN ZULMÜNDENNNN KAÇAMAYACAKLAAAAAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: samuel20

2017 efsane sezonlardan biriydi.Ünlüler takımından Pınar saka,Berna,Çılgın,Maymuna da cevap ver Fatih en sevdiklerimdi.Gönüllülerden Anıl sins,Ogeday Beni niye yazdın dostum,Erdi başkan,Berna Sultan yaz yaz bitmez.
    OLABİLİR YANI NE YAPAYIM YAGMURU MU TUTAYIM?
    KOLPALARIN ARASINA DUSTUK
    CAKALLAR SIRTLANLAR KAPLANLAR
    ILAN ABI
    ACUN ABI BENI BOGMAYA CALISIYO
    ATEM BEN MI GUZELIM BERNA MI
    BOGA VAR BURDA BOGAAAA
    KING KONGGGG
    KARDESIMMMMMM
    ILHANA AG ATMAYI OGRETEN BENIM
    BILMEDIGIN BIR SEY VAR SERHAT
    ARKADASLAR BUGUN BENIM DOGUM GUNUM
    OGEDAY DOSTUM BENI NEDEN YAZDIN
    BAD BOYS BAD BOYSS
    AÇUN PEY GITMEK ISTEMIYORUM
    NE VAR YA NE VAR (KÜTTTTTT)
    KIMINLE ARANI BOZUYORUM ULAN
    ARKADASLAR BIR SANS DAHA VERIRSENIZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EthanCarter III -- 3 Temmuz 2019; 2:35:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maracanna

Çaresizlik de olsa ters tepme oranı %100 gibi. Okay da aynı şeyi yaptı ters tepti. Seda’nınki daha beterdi konuşmasa kazanabilirdi bence Okay’ı elemek kolay değili. Yusuf’un kitlesinin çok yüksek olduğunu da düşünmüyorum Bodrum’da kimse yoktu sadece sosyal medyadakiler fanatik.

Alıntıları Göster
    Hocam Okay aslında mağduriyet kasmak için yapmadı bana göre. Adam konuşma özürlü mağdurluk aklına bile gelmez gelseydi onu oyuna çıkarmayıp birde sabriyenin önüne atmasında yapardı. Başka biri olsa buradan alır yürürdü. İyide prim yapardı. Başkaları daha çok konuştu bu durumları. Okayın akıllıca yaptığı tek şey (sinsilik te denebilir) tükürme olayını konseyde konuşmaktı. Okay orda bence konuşacağı birşey bulamadı gitti sporcu yeminini söyledi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Hikmet Yusuf’u madara etti zaten. %65 kazanma oranı ile oynuyordu yanılmıyorsam. Nikos,Pano,Okay daha sayamadığım da vardır bunların hepsi hatta Seda da Yusuf’a üstünlük kurmuş. Yusuf haketti diyen kendini kandırıyordur. Okay bile bayrak yarışlarından dolayı hakedebilirdi. Hikmet,Bora ve Seda’yı saymıyorum bile. Survivor’da ilk defa sönük bir şampiyon oldu. Bundan öncekiler finaldeki rakibinden belki bir tık az ya da çok şampiyonluğu haketmişlerdi.

Alıntıları Göster
    Walla hocam kim ne derse desin atış harici komple survivor u düşünürsek en başarılı okaydı bu sene. Sadece atışlarda sıçtı. Eğer bir daha katılma şansı olursa 2. 3 ay full atış çalışsın nagihan adem gibi yenilmez armada olur adam. Bu sene en güçlü karada suda en hızlı 2.3 kişiden biriydi. Dengesi en iyi sabit oyunlarda en iyi. Atış harici en komplike yarışçıydı bu sene. Hatta güç denge hız 3 lüsü ne bakarsak survivor tarihinin en iyisi bile olur. Şu en hızlı dediğin kişi vardır ama o kişinin gücü azdır veya dengesi yoktur. Okayın yerinde olsam acunu bir şekilde kandırır iyi bir hitabet dersi alır survivor un diğer bölümlerini izler birde şu artışların tamamını iyice çalışırdım ki. Okayın halka ve basket atışlarıda çok iyi birşey e isabet ettirme türü atışları çok eksik.

• acun'un derhal oyunları değiştirmesi lazım. gerçek survivor oyunları olması lazım. yoksa adriana lima'yıda getirse reyting alamaz. cok merkalı isen bir catır aç. marlboro'ya halka atsın millet, EKŞİDEN ALINTI

• Okay👊
    Bu yüzden seni destekledim,
    Kardeşim...
    "Sessiz kaldım,çünkü Sabrım,sinirimden daha öndeydi."
    "Oyuna cikarmadilar,yeri gelecek o cogunluk azalacak,eğer dayanıp kalabilirsem o zaman kendimi gösteririm diye sabrettim..."

• quote:

Orijinalden alıntı: bidarxx

Okay👊
    Bu yüzden seni destekledim,
    Kardeşim...
    "Sessiz kaldım,çünkü Sabrım,sinirimden daha öndeydi."
    "Oyuna cikarmadilar,yeri gelecek o cogunluk azalacak,eğer dayanıp kalabilirsem o zaman kendimi gösteririm diye sabrettim..."
    Buda ekşiden

• EthanCarter III kullanıcısına yanıt
    Müthiş sezon müthiş. Keşke şer ittifakına hastanede bilgi vermeselerdi de daha fazla kaos izleseydik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maçuka

Müthiş sezon müthiş. Keşke şer ittifakına hastanede bilgi vermeselerdi de daha fazla kaos izleseydik.
    ERDİ BAŞKAN adamı hastanelik eder hocam.
  • quote:

Herkes bilir benim efsane sezonum 2017’dir ama bu sene 2017’nin önüne geçti benim için. HikBorSedHakSud ve Yunanlar..Kusursuz insanlardı be bir daha gelmez böyle insanlar
    en büyük kusurları ERDİ BAŞKAN olmamalarıdır hocam

• quote:

HikBor > Bütün Survivor tarihi..

Alıntıları Göster
    ERDİ BAŞKAN > bütün radyo sinema televizyon tarihi

• SURVİVOR 2019 ''ANA KONU''
  • quote:

Orijinalden alıntı: weros

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

2017'nin ozeti. Uckagıtcı Cemal'in capslerine hayat veren gorsel. Cok kullanıldı ve nereye konulsa yakıstı

The SwodsMan

• quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

Dün şampiyon olan şahıs işte ilk yanına koşan Atakan'dı. Malum yarışmaya onun sayesinde alındı yoksa Youtube izlenme sayılarına göre bakınca alınması imkansızdı.

Gelecek sezon izlenmez bence Acun kendi ayağına sıktı. İstediği kadar kadın şampiyon çıkarmaya çalışsın artık ters tepecek. Bu sene rezilce algılar yapmasaydı şuan bir tane kadın şampiyon vardı. Ya da dün annesi bayılacak durumda olduğunda direkt oylamayı kapatmalıydı.

Alıntıları Göster
    Yok ya diğer torpillisi yazmıştın ya o kim diye soruyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0E4D88987

Yok ya diğer torpillisi yazmıştın ya o kim diye soruyorum.

Alıntıları Göster
    Bu sene de birisini bulur anlamında söyledim malum dövüşçüler hep torpillisi oluyor
  • -Eeeee eeeeee ağlama oğlum eeeeee eeee uyu oğlum

-Bıraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak

• Yusuf Karakayaaa

• quote:

Survivor Türkiye denilince akla gelen ilk isim. İkinci isim ise ayı Hikmet reis.
  • EthanCarter III kullanıcısına yanıt
    Survivor Türkiye denince akla gelen ilk isim EŞSİZ MUHTEŞEM İNSAN ERDİ BAŞKAN'dır. Aksini iddia eden akıllı olmalıdır net!

• 
Sayfa: önceki 12981299130013011302
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.