Şimdi Ara

SURVİVOR 2019 ''ANA KONU'' (1298. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.100
Cevap
20
Favori
843.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12961297129812991300
Sayfaya Git
Git
sonraki

SURVİVOR 2019 ''ANA KONU''

(En Son Oy Tarihi: 30.5.2024)
Giriş
  • Bakmayın final eşit şartlarda gitmedi. Her ne kadar bilerek yapmasa da ben de üzüldüm ama Yusuf’un annesinin bayılması çok etkiledi. Dedesi falan bir ara kendi bileğini gösterdi serum taktılar diye vs. Tamam kardeşim en mağdur sizsiniz..Bütün aileye otomatik mağdurluk skilli yüklenmiş..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maracanna kullanıcısına yanıt
    Yusufun ailesi doğal mağdurdu.İnsan bile bile nasıl bayılacak akıl mantık var.Sedaya bak sen o mağdur olacağım diye kılıktan kılığa girdi.17 yaşında evlenmesi mi istersin şehit ailelerine vermesini mi istersin iyice rezil etti kendini.Ben herhalde bu ayağa kalkıp "Vatan millet Sakarya Dumlupınar Afyonkarahisar madensuyu" demesini bekledim.Baya komediydi yani.
  • BullPoweR7 kullanıcısına yanıt
    17 yaşında evlenip mağdur olmuş ya Seda hanım.Sanki övünülecekmiş bir olay gibi.Dün hiç konuşmasa kazanma şansı vardı.Seda konuşup hem kendini rezil etti hemde az olan şansını sıfırladı.
  • Atakan 2016'da Panorama'ya beyaz gömlekle çıktığından beridir şampiyon olan herkes beyaz gömlek giyiyor. Copy paste resmen.
  • Ben semayı daha çok sevdim valla kız en azından organikti kendini kasmıyodu seda gibi. Seda sema gibi gözükmemek için çizgi film karakteri sesiyle konuşup gülüyodu sürekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matrix Prisoner

Ben semayı daha çok sevdim valla kız en azından organikti kendini kasmıyodu seda gibi. Seda sema gibi gözükmemek için çizgi film karakteri sesiyle konuşup gülüyodu sürekli.
    Bu nasil yorum ashdhsj

• quote:

Orijinalden alıntı: Namütenahi.

Atakan 2016'da Panorama'ya beyaz gömlekle çıktığından beridir şampiyon olan herkes beyaz gömlek giyiyor. Copy paste resmen.
    2016 Avatar
    2018 Adem
    2019 Yusuf
    Desteklediğim kişiler hep şampiyon oluyor

• Sema dolgu botoks falan bir seyler yapmis kendine. Sedayla baya farklilar

• quote:

Orijinalden alıntı: Ben-ce

Sema dolgu botoks falan bir seyler yapmis kendine. Sedayla baya farklilar
    Sema kesinlikle Seda'ya göre 10 kat sinsi. Bunu anladım.
  • Sedanın son anda şehit ailesi kartını çıkartması cidden mide bulandırıcı. Acundan yediği fırçayla kızarması güzeldi ama.
  • Gelmis gecmis en beles finalistlerin oldugu seneydi bu sene valla. Ozellikle turk takiminda gercekten sivrilen kimse yoktu Hikmet disinda. Finale kalsaydi alir miydi? Belki.

Ama ne Seda ne de Yusuf’un hakki degildi bana gore. Sezonun tek sampiyon karizmasi veren ismi Katerina Dalaka idi ve sampiyon da oldu, turk-yunan ayri sampiyon olayi olmasa da muhtemelen Katerina alirdi bu seneyi.

Katerina’nin lider bir yapisi var ve bu zamana kadar Turk survivorlarinda kadin olarak bu yapiya sahip olan Merve Aydin vardi, o da son anda bir sampiyonluk kaybetti. Keske su ailelere soz verme olayi olmasaydi da o yillardir beklenilen kadin sampiyonumuz ciksaydi. Simdi cita baya yuksek ve ister istemez bu isim olamadiysa bu hic olamaz ya da olmasin olayi oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: samuel20

Yusufun ailesi doğal mağdurdu.İnsan bile bile nasıl bayılacak akıl mantık var.Sedaya bak sen o mağdur olacağım diye kılıktan kılığa girdi.17 yaşında evlenmesi mi istersin şehit ailelerine vermesini mi istersin iyice rezil etti kendini.Ben herhalde bu ayağa kalkıp "Vatan millet Sakarya Dumlupınar Afyonkarahisar madensuyu" demesini bekledim.Baya komediydi yani.
    Özellikle oraya bilerek bayılmasa da yazmama rağmen “insan bile bile nasıl bayılacak” yazmışsın. İyi oku sonra cevap ver. Ayrıca daha sonuçlar açıklanmadan Seda’nın şehit aileleri gafıyla kaybedeceğini yazdım. Aynı şeyleri papağan gibi yazmaya gerek yok olan oldu beklenen buydu zaten.

• Benim anlamadığım Seda zeki bir kadın. Bu şehit aileleri mevzusunun ters tepeceğini bile bile niye söyledi cidden saf heralde anlamadım. Oynamayı bilse o lafları etmezdi çoluk çocuk bile farkında artık bunların.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ben-ce

Gelmis gecmis en beles finalistlerin oldugu seneydi bu sene valla. Ozellikle turk takiminda gercekten sivrilen kimse yoktu Hikmet disinda. Finale kalsaydi alir miydi? Belki.

Ama ne Seda ne de Yusuf’un hakki degildi bana gore. Sezonun tek sampiyon karizmasi veren ismi Katerina Dalaka idi ve sampiyon da oldu, turk-yunan ayri sampiyon olayi olmasa da muhtemelen Katerina alirdi bu seneyi.

Katerina’nin lider bir yapisi var ve bu zamana kadar Turk survivorlarinda kadin olarak bu yapiya sahip olan Merve Aydin vardi, o da son anda bir sampiyonluk kaybetti. Keske su ailelere soz verme olayi olmasaydi da o yillardir beklenilen kadin sampiyonumuz ciksaydi. Simdi cita baya yuksek ve ister istemez bu isim olamadiysa bu hic olamaz ya da olmasin olayi oluyor.
    Ailelerin değil Sedanın konuşmaması lazımdı kazanması için.

• quote:

Orijinalden alıntı: maracanna

Benim anlamadığım Seda zeki bir kadın. Bu şehit aileleri mevzusunun ters tepeceğini bile bile niye söyledi cidden saf heralde anlamadım. Oynamayı bilse o lafları etmezdi çoluk çocuk bile farkında artık bunların.
    Çaresizlik. Yusufun oy potansiyelinin fazla olduğunu söylemişlerdir. Kendide 3 oylamaya girince ya nasip diyip salladı.
  • Bu konunun ilk mesajlarını hatırlıyorumda yusufa lakap taktınız mağdur diye adam mağdur diye diye şampiyon oldu cbcbfhfbcbc

• quote:

Orijinalden alıntı: Matrix Prisoner

Çaresizlik. Yusufun oy potansiyelinin fazla olduğunu söylemişlerdir. Kendide 3 oylamaya girince ya nasip diyip salladı.

Alıntıları Göster
    Çaresizlik de olsa ters tepme oranı %100 gibi. Okay da aynı şeyi yaptı ters tepti. Seda’nınki daha beterdi konuşmasa kazanabilirdi bence Okay’ı elemek kolay değili. Yusuf’un kitlesinin çok yüksek olduğunu da düşünmüyorum Bodrum’da kimse yoktu sadece sosyal medyadakiler fanatik.

• Ben-ce B kullanıcısına yanıt
    Aynen dostum dediklerine katılıyorum.Merve 2015te hem istatistik hem liderlik hem korkusuzca ilerledi.Ona yakın bayan yarışmacı çıkmadı.Hep bir yanı eksikti bayanların.Katerinayı takdir etmende sevindirici.Sedayı onunla kıyaslayanlar vadı.Katerina gerçek bir kaptan liderdi.İstatistiğide çok iyi olunca tek şampiyonda olsa bu Katerina olurdu dedirtti.Yusuf şampiyon oldu isterse Seda olsaydıda yine söylerdim yunanların şampiyonu Mercedes gibi bizimki Tofaş gibi çok sırıttı.Malesefki elimizde Katerina kadar iyisi yoktu birtek geçmiş yıllarda ona yakın Merve Aydın vardı.Keşke final gecesi babası o konuşmayı yapmasaydıda bayan bir şampiyonumuz olsaydı.
  • Ben-ce B kullanıcısına yanıt
    Merve Aydın kime liderlik yapmış? 2015 sezonunda finale kalması da Acun'un işi, sezonu sırtlayan Hasan'dı ve o sezonun hakkı da Turabi - Hasan finaliydi. Yapılan algılarla Hasan'ı aşağıya çektiler.

2012'de hakkı yenmişti. Nihat'ı severim ama 2012'nin Hasan'ı performans, ada yaşantısı ve karakter olarak Survivor'ın zirvesidir.
  • 
Sayfa: önceki 12961297129812991300
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.