< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
SURVIVOR 2023 - ŞAMPİYON NEFİSE KARATAY (578. sayfa)
-
-
Sms siz survivor da kulisleri ada hayatını dönen dedikoduları vermezse hiçbir a lamı kalmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Seneye tekrar All Star yapması geçen senenin ne kadar büyük bir fiyasko olduğunun kanıtı. İnşallah yine vasat ve vasat altı çöpleri doldurup içine etmez.
-
-
murat dede nisaya koydu şiirde lafı
-
Acun düelloyu parkur yapar hocam. Hiç sanmıyorum eskisi gibi dokunulmazlıklar olacağını. Yani statik oyunlar olmaz
-
1)NEFİSE KARATAY (YEDEKLER-->ÜNLÜLER)
2)ÖZGÜR TETİK (GÖNÜLLÜLER)
3)YUSUF YILDIZ (YEDEKLER-->ÜNLÜLER)
4)ERTUĞ ONUR YAŞLIOĞLU (YEDEKLER-->ÜNLÜLER-->GÖNÜLLÜLER)
5)OSMAN CAN URAL (GÖNÜLLÜLER-->ÜNLÜLER)
6)CANSU BÜŞRA TUMAN (ÜNLÜLER-->GÖNÜLLÜLER)
7)ASENA DEMİRBAĞ (GÖNÜLLÜLER-->ÜNLÜLER-->GÖNÜLLÜLER)
8)AZİZ OZAN DİLBER (GÖNÜLLÜLER)
9)ÜMİT KÜRŞAT “JUAN” YALÇINKAYA (INFLUANCERLAR-->ÜNLÜLER)
10)BUSE PLAN (INFLUANCERLAR-->ÜNLÜLER)
11)BARIŞ TELLİ (ÜNLÜLER)
12)HALİL İBRAHİM GÖKER (INFLUANCERLAR-->ÜNLÜLER-->GÖNÜLLÜLER)
13)MURAT EKEN (ÜNLÜLER)
14)MERVE YILDIRIM (YEDEKLER-->GÖNÜLLÜLER-->ÜNLÜLER-->GÖNÜLLÜLER)
15)KARDELEN KALENDER (GÖNÜLLÜLER)
16)ALPER RENDE (INFLUANCERLAR-->GÖNÜLLÜLER)
17)ELANUR PAT (INFLUANCERLAR-->GÖNÜLLÜLER)
18)ZEYNEP ALKAN (ÜNLÜLER)
19)BATUHAN YEŞİLTURNA (YEDEKLER-->GÖNÜLLÜLER)
20)FATİH KILIÇARSLAN (YEDEKLER-->GÖNÜLLÜLER)
21)SENEM GENÇ (YEDEKLER-->GÖNÜLLÜLER)
2?)YAMAN KELEŞ (YEDEKLER-->SURVIVOR 2024)
2?)YİĞİT İNANDI (YEDEKLER-->SURVIVOR 2024)
2?)KARDENİZ KILIÇ (YEDEKLER-->SURVIVOR 2024)
25)AYSU KESKİN (ÜNLÜLER)
26)ÇAĞLA TAŞDELEN (YEDEKLER-->ÜNLÜLER)
27)TUNGA SAYAN (GÖNÜLLÜLER)
28)WALISON FONSECA (GÖNÜLLÜLER)
29)CHABY HAN (INFLUANCERLAR-->GÖNÜLLÜLER)
30)AYŞE GİZEM AVCI AYAN (GÖNÜLLÜLER)
3?)KEREM TAVŞANCI (YEDEKLER)
3?)BAŞAK ŞAHİN (YEDEKLER)
3?)EBRU YURTSEVEN (YEDEKLER)
3?)ÖZLEM KOLUKIRIK (YEDEKLER)
35)YUSUF GÜNEY (ÜNLÜLER)
36)ALEYNA ELİBOL (GÖNÜLLÜLER)
37)SEÇKİN PİRİLER (ÜNLÜLER)
38)BERDAN MARDİNİ (ÜNLÜLER)
39)ÜMİT ERDİM (ÜNLÜLER)
Kimse beni dövmeyecekse sezon Acun standartlarındaydı. Bizim için kötüydü evet ama Acun standartlarında düz bir sezondu. Neden kötü değil derseniz de ne 2007 gibi hata, ne 2018 gibi saçma, ne 2019 gibi rezil, ne de 2023 gibi berbat bir sezon değildi bence. Düz. Vasatın biraz altında bir sezondu. Seneye tekrarı halinde işler sarpa sarardı ama köklü bir değişim geliyor seneye.
Bu sezona mazbut bir kapanış yapacaktım. İşte bu sezonun en önemli kazanımları toplu SMS'in kalkmasıydı umarım böyle devam eder diyecektim adam SMS'i kaldırdı. Kısmi düellolar geldi. Umarım seneye önemi artar bunların diyecektim elemeyi direkt düellolar ile yapacakmışlar.
SENEYE DE İZLEYECEĞİZ MECBUR. Beni yine kandırdın Acun. Helal olsun.
Kadro beklentilerimi artık 2024 All Star konusunda yaparım.
Kendinize iyi bakın. Seneye görüşürüz
@Ohol Oula hocam kolaylık olsun diye sıralı tam listeyi de ekledim. İlk mesaja eklersin olduğu gibi. İzlemeyi bıraktığını biliyorum çünkü. Konu bari düzgün kapansın
-
-
Hocam aklımda öyle kadrolar var ki...
2024 konusuna saklıyorum. Bu gece uyuyamam ben. Kaç yaşında adamı ne hallere soktun Acun helal olsun
-
İkisi de hak ediyordu. Nefise ergen falan ama performansı Nisa'ya göre daha başarılıydı. Ayrıca seneye sms oylaması olmadan yapılacak olan Survivor izlenebilir. Enteresan kulisler olabilir.
-
...
-
Yunus Emre Başkan Ayı Hikmet düellosu
Cumali Reyiz Ramazanla Ormanda Düello
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Katılıyorum en son 52.48 özgür önde deniyordu. Acun gitti eski bayan yarışmacılara nagehan seda sema sahra gibi söz hakkı verdi. Sormadı da hepsi Nefise yi şampiyon görmek istiyorum dedi. Erkek hiçbir yarışmacıya söz hakkı verilmedi. Her sene yapılan bu seneki yarışmacılara zaten hiç sorulmadı. Sorulsa Nefise diyen 3.5 kişi olurdu ancak. Milleti iyi yönlendirdi sonraa birden hoop Nefise 51.e 49 öne geçti dendi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
...
-
seneye hilmicem veya turabiden biri kazanir katilirlarsa.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sms kalktığına göre seneye kumpas tayfa survivora dönmeli, Hakan falan da gelsin
-
Hilmicem mi :) Hadi Turabi neyse de. Ama o iş artık öyle kolay değil. Çok güçlü yarışmacılar olacak.
-
-
-
seneye sms var dediler geldik, oturup izlicez artık mecbur baska isimiz yokmus gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X