Şimdi Ara

SURVIVOR 2023 - ŞAMPİYON NEFİSE KARATAY (579. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.782
Cevap
22
Favori
240.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 577578579580581
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk defa Acun yeni konsepti finalde açıkladı. Düşünün ne kadar aciz durumda olduğunu televizyonculuk açısından SURVIVOR 2023 - ŞAMPİYON NEFİSE KARATAY 

Eskiden yarı finalde 5-6 reyting alırdı her ne olursa olsun dün 2-3 arasında takılıp kalmış bugün de o kadardır en fazla SURVIVOR 2023 - ŞAMPİYON NEFİSE KARATAY 

• bidarxx kullanıcısına yanıt

Harbiden yaa :) Bu sene net Özgürdü. Daha önce böyle bir yarışmacı gelmemişti. Adam finallere ambargo koydu. Ama şu son oyunda Nefiseyi geçse iyi olurdu çünkü 1 sms fazla çıktı.

• BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

Her şeyin farkında...

SURVIVOR 2023 - ŞAMPİYON NEFİSE KARATAY

• turabi kazanır diyen arkadasları görüyorum. turabinin acundan fellik fellik kacacak delik aradıgı duyumlarını aldım. turabi yaptıgı soytarılıkların para etmeyecegi yere katılmaz sevgili arkadaslar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrar tekrar söylediğim üzere; performans OK ama karakter NO...

• Gündüz panoramada Hakan falan Özgür'e itibar suikasti yapmışlar. Annesi bakımevinde demişler. Dışardaki hayatı niye konuşuluyor panoramada ne saçma bişey. Sonuçta kendinden 15 yaş büyük adama zorbalık yapan, leş ağızlı bir ergen irisi şampiyon oldu. Leş sezona leş şampiyon diyelim zaten her sene aynı şeyi söyletiyor Acun sağolsun.

• Şu günleri geri istiyorum sadece SURVIVOR 2023 - ŞAMPİYON NEFİSE KARATAY 

• Yavaştan yerimizi alalım beyler birazdan Game Changers konseptinde 12v12'lik bir dream cast geliyor beklemede kalın

• All-Star ama tümüyle performans odaklı değil daha çok yarışmada kalıcı izler bırakan yarışmacıları dahil etmeye çalıştım wikipedia yardımıyla oluşturduğum cast aşağıda yorumlarınızı bekliyorum

ÜNLÜLER

Ayşıl(ilk kadın finalist)

Merve Oflaz(ilk kadın şampiyon)

Pascal(Diskalifiye olan ilk yarışmacı+yabancı yarışmacı kontenjanından)

Merve Aydın(atlet furyasını başlattı)

Hakan H(survivor'a stratejiyi getiren kişi)

Nagihan(totalde en fazla oyun kazanma)

Sema(Exxen cup kazananı)

Sabriye(performans algısını kırdı)

Barış(en fazla 1.olan yarışmacı)

Sercan(bireyseli domine eden tek yarışmacı-oran bazında)

Avatar(ilk boksör kazanan-ön ayak oldu)

Adem(mağdurluk stratejisinin öncüsü)

GÖNÜLLÜLER

Turabi(iki defa kazanan tek kişi)

Begüm(atışları en iyi olan kadın yarışmacı)

Bozok(köpekbalığı yakaladı)

Damla Can(atlet algısını kıran ilk yarışmacı)

Semih(stratejisiyle damga vurdu)

Ogeday(5'e 1 durumda kazandı-SOLE SURVIVOR)

Anıl Berk(exxen cup kazananı)

Hikmet(atışlarıyla damga vurdu, zirvedeyken sakatlandı)

Evrim(kavgacı kontenjanı- çenesiyle ilerlemeyi başardı)

Aleyna K.(aile olaylarıyla dördüncü duvarı kırdı)

Meryem(2 defa sakatlanarak elenen tek yarışmacı)

Nefise(yedeklerden gelip şampiyon olan tek yarışmacı)

Bu kadro hem reality hem de performans açısından beklentilerimizi haliyle karşılayacaktır, üstüne Meksika'da uygulanan format ve oynanan oyunlar oynansa tadından yenmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedWickle -- 15 Eylül 2023; 11:11:27 >

• Ben şunu anlamıyorum. Nefise neden bu kadar abartıldı? Birebir yarışsalar çok net eminim Nisa bunu ezer geçer. Parkurda o kadar hızlı değil rakipleri yaşlılar atış yapamayanlar sıradan yarışmacılar. Zaten birçoğuyla doğru düzgün maç da yapmadı ki yaptığı Yusuf'a ezildi. Birebir skorunu atmayın arkadaşlar biliyorum önde ama bu net gösterge değil. Uzun süreli rekabete hiç girmediler. Kadınlar yine elin değeceği yerden atış yaparken erkekler uzaktan atıyordu. Ayrıca bu erkeklerin All Starda hiçbiri yarışacak seviyede değil.

Bana göre Nisa ile Nefise parkura çıksalar 10 oyundan 6-7 tanesini Nisa alır. O derece eminim kendimden. Nisa'nın rakipleri Sude Sema Seda Ayşe Merve Nagihan'dı. Bu sene Nefise'nin rakiplerine bakalım Asena Cansu ve ismini bilmediğim tonla diğer kadın yarışmacılar. Bence geçen senenin %40 ı bu senenin %65 i net eder. Erkekler açısından da kadınlar açısından da vasat bir sezondu. Bu zayıf rakiplere bir atletin üstünlük sağlaması zor değil. Hatırlayın Nisa'nın ilk sezonunu. Elifle başa baş yarışıyordu. Hatta üstünlük kurmuştu.

Hikmetle Ademle Ogedayla Atakanla Anılla Berkanla gerçekten Yusufu Osman Canı Özgürü mü karşılaştırıyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 14 Haziran 2023; 1:26:41 >

• Son tablolarımızı da verelim (hazırlayanların ellerine sağlık):

• Asena ZORT SURVIVOR 2023 - ŞAMPİYON NEFİSE KARATAY SURVIVOR 2023 - ŞAMPİYON NEFİSE KARATAY 

• Acun kadınları şampiyon yaparak günah çıkartıyor.

• Aziz mikrofonu alıp Asenaya HA HA HA yapmasını bekliyorum :)

• SURVIVOR 2023 - ŞAMPİYON NEFİSE KARATAY
    SURVIVOR 2023 - ŞAMPİYON NEFİSE KARATAYMr. Leachtwitter
    “Hikmet anlayana inceden lafı yapıştırmış ☺️☺️🫶🫶 #survivor2023 #survivor2024allstar #hikmettuğsuz”
    https://twitter.com/WarMachine73587/status/1668745132613701632

AYI HİKMET gelirse izlerim yoksa izlemem

• Allstar gelirse herkes izler SURVIVOR 2023 - ŞAMPİYON NEFİSE KARATAY 

• BOMBAYI BIRAKIP GİDİYORUM

SENEYE YUNUS EMRE BAŞKAN VE DORA DAYI ALL STAR DA

• BlackEagle03 kullanıcısına yanıt
    SURVIVOR 2023 - ŞAMPİYON NEFİSE KARATAYMMA Türkiyeyoutube
    Survivor Yunus Emre Nakavt Oluyor! 👀🥶
    https://www.youtube.com/shorts/dT8qLNGn3_0
  • ALL STAR A GELMESİ GEREKEN 2 YARIŞMACI;

YUNUS EMRE VE DORA

-FURKAN DEDE

@Metz @EthanCarter III @Alinda98 @Fusko @zorradam

• BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

Geldi yine Survivor'u dışkı gibi yorumlayan kullanıcı. Belli ki bu sezon hiç izlememişsin, paragraflar düzüyorsun. Nefise'yi karakter olarak sevmesem de kendisi genel olarak parkurda şov yapıyordu. Yusuf ve Özgür de keza bu senenin en iyilerinden. Geri kalanı sıkıntılı olabilir parkur konusunda ama bu üç yarışmacı allstarda net iş yapar. Özgür ve Yusuf bana göre Batuhan Karacakaya'dan bile iyiler performans olarak. Nefise'yi Nisa ile karşılaştırana da sadece gülerim, acırım. Aynen kanka uyuyarak alır Nisa oyunlarını.

• 
Sayfa: önceki 577578579580581
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.