Walla hocam bu sistem de eğer duello lar atış falan olmazsa nagehan çı erken harcarlar. Şampiyon umulmadık biri olur. Gruplaşmalsr Acaip işe yarar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SURVIVOR 2023 - ŞAMPİYON NEFİSE KARATAY (581. sayfa)
-
-
Acun Taner Tolga Tarlacı kendisine laf etti diye yıllar boyunca yarışmaya almamış bir isim. Belki çatlaklık seviyesi çok daha fazlaydı ama Acun kindar bir adam. Halktan inanılmaz tepki gelince geri adım atmak zorunda kalmıştır.
-
Ben bu sezondaki yarışmacılar çok iyiler, kesinlikle hepsi all stara katılmalı falan mı dedim de oturup bunları yazmışsın? Ben sadece Nefise'den bahsettim, sen bu sezonla 2020'yi falan kıyaslıyorsun. Bu sezonki yarışmacıların tamamı kötüydü zaten, ben aksini iddia etmedim ki. Sen en başta Nisa ile Nefise'yi kıyasladın, Nisa Nefise'yi 10 oyunun 6'sında yener dedin. Ben de ona karşı cevap verdim. Bu sezonki kadrolar zaten kötü. Maksimum 4 kişiyi alırım bu sezondan Allstar'a ben olsam. Ama Nefise'nin hakkını vermek lazım. Nisa ile değil, Sema ile hatta tecrübe kazandıkça Nagihan ile kıyaslanması gerekiyor. Karakter olarak baktığında çok toy ve cazgır ama yine de o açıdan da Nisa'dan iyidir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben ne dedim? Nefise zayıf yarışmacılara karşı üstünlük kurdu abartıldığı kadar iyi yarışmacı değil Nisa'dan da iyi değil dedim. Bir yarışmacıyı sadece istatistik kağıdına göre mi değerlendireceğiz? O zaman 2017'de %70 le bitiren Sema mükemmel yarışmacıyken 2018'de %50 ile bitiren Sema ortalama bir yarışmacıdır. Hangi istatistikle doğru analizi yapacağız burda? Elbette karşısındaki rakiplerine göre değerlendireceğiz. 2017'de Sema Sabriye Elif Berna gibi vasat isimlerle yarışırken 2018'de Nagihan ve Damla'yla yarıştı.
Evet hala diyorum Nisa Nefise'yi 10 oyunun 6sında yener diye. Geçen sezon da kadınlar arasında Sema ve Nagihan hariç öyle aman aman ezildiği birisi olmadı üstünlük kurduğu isimler de oldu. Sanki Nefise gitse bu isimlere ezilmeyecekmiş devamlı yenecekmiş gibi bahsediyorsun. Bir kere her oyun sonu yoruldum, bittim, öldüm diye ağlayan bir kız geçen sezonki parkurları çıkarabilir miydi? Hiç sanmıyorum. En basitinden sırf nehirdeki uzun parkuru koysalar Nefise 3 oyun sonra oyuna çıkamazdı. Parkur bitiremeyecek yavaşlıktaki bir yarışmacı Nisa gibi Survivor tarihinin en hızlı 2-3 kadınından birini nasıl yenecek? İstediği kadar atışı orta seviye olsun Nisa Nefise'yle top gibi oynardı. Karşısında atış uzmanı Nagihan'ın atış uzmanı Ayşe'nin komple yarışmacı Sema'nın, gayet iyi yarışmacı Sude'nin yine atlet Merve'nin olduğunu bilmeden Nisa'yı kötülüyorsun.
Tecrübeyle alakası yok ki bunun. Nisa ilk sezonunda bile çok daha güçlü rakiplere karşı yarıştı bunu diyorum. Ona rağmen bir atlete üstünlük kurdu. Nefise'nin karşısında üstünlük kurduğu bir atlet var mıydı? Kız ilk sezonunda Sercanla Cemal Canla aynı mesafeden atış yaptı bundan öte haksızlık mı var? Neye göre Nefise Nisa'dan iyi diyebiliyorsun rahatça?
-
Ben de dediğim gibi eskisi kadar über performans göstereceğini düşünmüyorum. Atış olur atış olmadan mümkün olmaz.
Gelsinler ya kimin umurunda kimin şampiyon olacağı ben seyirlik izliyorum sadece. Nagi de renk katar kitlesi vardır izleyici.
-
Ayrıca bu sezonu 2020 ile karşılaştırmamın sebebi Nisa ile Nefise'yi karşılaştırmam. Nisa Nefise'den iyi deme sebeplerimi bir argümana dayandırmam. Bazen bilerek yaptığınızı düşünüyorum. Dalga geçiyorsunuz. Bir yarışmacıyı diğeriyle kıyaslamak için hangi veriyi kullanacağız? Karşılaştıkları rakipler en mantıklı örnek değil mi? Şuanki Özgür hangi seviyede bir yarışmacıdır biliyor musun? 2020'deki Ersin'den bile daha geri seviyededir.
Evet Nisa ile Nefise'yi kıyasladım ne var bunda? Sen ise Nisa Nefise'den iyi değildir diyorsun bunu All Star'daki rakiplere dayandırıyorsun. Ne alaka? O zaman yine haksızlık yapıyorsun. Çünkü geçen seneki All Star'da Merve 4 kere katılmışken Nagihan 3 kere katılmışken Sema 3 kere katılmışken Nisa 2. kez katılıyordu. Bu haksızlık değil mi? Bu tecrübe eksikliği olmuyor mu? Hep işinize gelen pencereden bakıyorsunuz yeminle.
Ben ilk sezonlarını kıyasladığımda da her konuda becerikli bir Nisa'yı parkur hızı da daha iyiyken Nefise'den iyi görüyorum. Burdan Survivor bilgimin yetersiz olduğunu nasıl çıkardın. İlk agresif yorumundan bahsediyorum. Nisa ile Nefise'nin 10 karşılaşmasından Nisa 6-7 kere kazanır diyorum bunda da mantıksız bir şey yok.
Nisa gayet iyi bir yarışmacı onu ilk Survivor'da eleyen Sercan gibi über performans gösteren bir isim oldu. Cemal Can ve Berkan gibi komple yarışmacılar da varken erkeklere karşı aynı mesafeden atış yapıyorken nasıl dokunulmazlık alsınlar? Getir Nisa'yı bu sene koy en az 7-8 tane dokunulmazlık alırdı. Bu kadar da iddialıyım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 14 Haziran 2023; 4:11:47 >
-
Taner evlat olsa sevilmez :) neden alsın veya barışsın adam müzmin dengesiz :) artık öyle tipleri survivora pek sokmak istemez. Erman mıydı birisi vardı onu da göndermişlerdi hiçbir temas olmadığı halde. Taner orada dayanamaz birine kesin saldırır :) kontrollü olabilecek bir dengesizlik değil onun ki. Keza sonradan yaptıkları da ortada.
-
Seneye kimse mağdur edebiyatı yapmayacak
-
nagihani araya alirlar grup olup her hafta duelloya cikarirlar birinde kesin patlaycak sms den farki yok duello nun acunun yuzu bu sezon reytinglerden gulmeyince hemen all star cikardi nagihan 4 kere gitti sanirim survivorda gelecek sene de giderse 5 olcak acunun umudu eski yarismacilar survivoru oyle goturmek istiyor
-
leş sezona leş gibi biri kazandırılmış tebrikler acun batıyosun..
-
ilk defa hak edennin kazandıgını gördüm yarışmada, hayırdır inşallah bizim milletimiz oy kullanma konusunda böyle şeyler yapamazdı genelde
-
Uzun süredir buraya girmediğimi fark ettim.
2010dan beri en kopuk izlediğim sezon oldu,ilk defa bu kadar oluyor. Hatta bu sabah aklıma geldi dün bitti diye,youtubedan baktım Nefise şampiyon olmuş. Ben Özgür'ü istiyordum ama olsun sıkıntı yok ikisi de hak ediyordu en azından. Bu sms olaylarına müdahele var mı varsa ne kadar var bilmiyorum kesin dün burada konuşulmuştur, bu senenin finali geçen senenin "diyeti" gibi oldu sanki. Kesinlikle hak etmeyen bir kadın şampiyona karşılık bu sene gayet haklı bir şekilde şampiyon olan bir kadın vardı. Yusuf'un son ikiye kalmamasına da sevindim.
Seneye gene allstar var Acur başı sıkışınca iki senede bir yapacak herhalde. Farklı bir şeyler deneyecekler bu sefer sanırım. Seneye görüşürüz arkadaşlar
-
Düello 2 kişilik değil de 4 kişilik olursa fena kaos döner ve daha adil olur
1 kişi adı yazılır çıkar
1 kişi adı yazılan kişi kendine rakip seçer
1 kişi haftanın birincisi söyler
1 kişi haftanın ikincisi söyler
-
1 ayın sonunda SMS sisteminin geri geleceğini düşünüyorum ben
All star yapması hiçbirşey değiştirmez. Az oyun çok ada hayatı sistemini getirmedikçe hiçbir önemi yok
Bir de seneye lütfen şu sunucu değişsin Murat'tan bıktım usandım adam spikerliği hiç susmamak zannediyor her saniye boş boş infolar veriyor ya acun sunsun ya alp kırşan geri dönsün ya da yeni bir sunucu getirilsin.
-
1 bölüm dahi izlemedim.
Acun nihayet çark etti.
SMS saçmalığına son verilmesi iyi oldu.
Düello kadar adil bir seçenek yoktu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
dünyadan haberimiz yok final olmuş
şimdi foruma girince tesadüfen gördüm. benim gibi tek bir bölümü kaçırmadan izleyen birisini bile soğuttu ya
Acun helal olsun sana
bu sezon tek bir bölümü bile izlemedim.
herkese selamlar saygılar
-
Çok yüksek bi’ ihtimal diyemeyiz ama böyle bi’ sezon için ACUN sahalara dönebilir gibi…
Veyahut en azından genel olarak sunabilir…
Bu sezon 1 bölüm bile izlemedim,Nisa şampiyonluğundan sonra defteri kapatmıştım. Smssiz All Star yapacakmış,komple parkura dayalı olması da yanlış. Akıl oyunları,kulisler falan görmemiz lazım ama ada hayatını iyice kıstı,önce onu artırması lazım. Bir de All Star’da küstürdüğü isimler gelir mi bilmiyorum artık,atlet tayfa gelecek belli ki ama erkeklerden gelmeyecek çok kişi olur gibi. En basiti Adem-Batuhan falan gelmez herhalde.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
eskiden bi yemek kavgası çıkardı haftalarca onun üzerinden entrika dönerdi
şimdi ada da ne yiyorlar ne yapıyorlar haberimiz yok. Ful oyun ful oyun oda izleyiciyi aşırı sıkıyor. İnşallah seneye düzeltirler biraz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X