Şimdi Ara

SURVIVOR 2023 - ŞAMPİYON NEFİSE KARATAY (580. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
11.782
Cevap
22
Favori
240.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 578579580581582
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    SURVIVOR 2023 - ŞAMPİYON NEFİSE KARATAY
  • Hadi bakalım...

• Metz kullanıcısına yanıt

...

• Yine Acur All-Star falan birilerinin gazını almış.

Arkadaşlar artık unutun Survivor denilen yarışma son 2-3 yılı falan kaldı. Malum bu sene All-Star yapsa bile sezon yine tutmayacak o güveni kaybetti bir kere Acur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackEagle03 kullanıcısına yanıt
    Bu adam bizim forumdan hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EthanCarter III kullanıcısına yanıt

;)

Furkan dede sen misin yoksa hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Campione kullanıcısına yanıt

Survivor izliyor musun gerçekten? İzlemiyorsun belli. Ben bu sene izlemeden senden mantıklı yorumlar yapıyorum. Senin Nefise'yi Nisa'yla olan tartışmada üste koyman Adem acısından dolayı şampiyon olamadı ya SURVIVOR 2023 - ŞAMPİYON NEFİSE KARATAY SURVIVOR 2023 - ŞAMPİYON NEFİSE KARATAY  İyi ki de olamamış.

All Star %42 si bu sezonki %65'ten daha değerli gözümde. 20 saniyelik parkurda 5 saniye fark yiyen Özgür mü iyi oluyor? 2017 parkurlarını koysak parkur bitiremeyecek adamları bana iyi yarışmacı diye yutturmaya kalkma SURVIVOR 2023 - ŞAMPİYON NEFİSE KARATAY 

Muhtemelen sadece bu sezona baktın benim bakmadığım sezona. Dur sana açıklayım. Nisa 2020'de ilk sezonunda kadınlarla erkekleri eşit mesafeden attırana kadar %62 ile istatistik birincisiydi. Sonra Acun erkek şampiyon yapmak için Barış Cemal Can finali için kadınlara haksızlık yapıp erkeklerle eşit mesafeye çektirdi boy farkına rağmen. Sonra Nisa da Elif de şampiyonluktan oldular o haksızlıkla. Gelip de Nisa gibi hızlı bir yarışmacıyı Nefise gibi 50 yaşındakilere karşı yarışıp da 5 saniye önde gelerek ve önden atarak kazanan bir kadınla karşılaştırma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 14 Haziran 2023; 2:10:55 >

• BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

Tamam, diyelim ki Nisa Adem'i eledi diye Nefise daha iyi diyorum. Şu koca forumda, hatta internet üzerinde senin gibi Nisa'nın Nefise'den 10 oyunun 6'sını alabileceğine inanan bir kişi bulursan sana hak vereceğim. Nisa kendisi bile inanmaz parkurda Nefise'yi yenebileceğine. Kendisini görünce kanalı değiştirdiğim Nefise'yi savundurtuyorsun bana burada. :) Ayrıca 13 yıldır Survivor izliyorum, yeni başlamadım izlemeye.

• Campione kullanıcısına yanıt

Nefise'nin yarıştığı yarışmacıları All Star'a koy 1 tanesi %50 yi geçsin bu forumda Survivorla ilgili yazmayı bırakırım bak tek 1 tanesi diyorum. Yahu her şeyi geçtim Yunanlarla (onların Survivorı izliyorum bu arada bu sene bizimkileri hiç takip etmedim) oynanan yarışmada bile gördük. Sakis bizimkileri dalga geçe geçe yendi. Sakis 2021'de Poyraz'a karşı aralarındaki 3 oyunda sadece 1 galibiyet alabilmişti. Düşün işte seviyeyi. Spiros gibi %40 la oynayan adamlarına bile şov yaptırdılar. Onların kadınları bile bizim erkekleri lokma gibi yuttular. Aynen çok zor sezon gerçekten hepsi de inanılmaz üst düzey yarışmacılar SURVIVOR 2023 - ŞAMPİYON NEFİSE KARATAY 

Özgür şu 20 saniyelik parkurda 5 saniye fark yiyen adam. Üstelik geride gelip uzaktan atış yapıyor. Bu adama kaç dokunulmazlık kaptırdılar bilmiyorum 4-5 tane kaptırmışlar galiba. Diğer 2 başarılı isim de Yusufla neydi Osman mıydı işte onlar. 1 tanesi iyi yarışmacı değil gözümde. Kadınlara girmiyorum bile. Kaç tane iyi kadın yarışmacı vardı?

Şu kadın yarışmacılardan hangisini koysan All Star'da Nisa'nın %42 sini geçebilir? Geçelim bu işleri. Survivor 2020 kadrosu Nisa Elif Meryem Aycan Evrim gibi Survivor All Starlık 5 yarışmacıdan oluşurken (4 tanesi de All Stara katıldı onu da atlamayalım) bu seneki kadınların kaç tanesi All Starlık yarışmacı?

Nefise şampiyon olmayı hak etmedi dermişim gibi yazmışsın komiksin. Nefise hak etmedi demiyorum zayıf bir sezon 1-2 kişi bile All Stara gitmeyi hak etmez diyorum. Bu seneki parkurlar Barış özelinde onu düşünerek bebe parkuru gibi yapılmadı mı? Bunu da itiraf edemeyecek misin onu merak ediyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 14 Haziran 2023; 2:48:12 >

• final yapmış kimsenin haberi bile yok benimde yeni haberim oldu SURVIVOR 2023 - ŞAMPİYON NEFİSE KARATAY tanımıyordum kimseyi bir kız kazanmış.

• Nagihan kanserle uğraşmıyor muydu nasıl hemen varım falan dedi ilginç.

• mersinaki M kullanıcısına yanıt

Nagihan'ın şampiyon olamama sebebi bugün bile belli olmadı mı? Kadın döndükçe dönüyor. O sene karakterden kaybetmişti sonra Acunla normal birisi olsa düzelmeyecek derecede kavga ettiler şimdi tekrar can ciğer kuzu sarması olmuşlar. Nagihan smsli bir Survivorda 1000 kere yarışsa şampiyon olamaz.

• en rezil sezonu yaşadı survivor bu sene reytingler ortada herşeyiyle kötüydü adam gibi 3 tane güzel vardı gerisi boş beleş yemekler bile leş gibi şampiyon nefise yada özgür olması farketmedi cünkü ikiside çok iyiydi özgürede bi program yapsınlar

Ooo hocam artık burda olursun kesin.

• Acun şunların arasından seçsin işte.

• Walla hocam acun ne yaparsa yapsın bazı şeyleri düzeltmeden hiç bir şey olmaz.

1.kamp nehir değil deniz kenarı olacak.

2.her bölümün en az yarısı ada hayatı olacak. Günde en çok 1 oyun olacak.

3. Oyunlar çok çeşit olacak hep parkur parkur sıkıyor.

4.parkur sonları fulll atış iyice sıktı. Atışı iyi olan gerizekalı bile olsa avantajlı. En basiti özgür aslında hızlı değil ana atışı çok iyi. Çeşitli oyun sonları olması lazım. Bayrak puzzle atış elbecerisi zeka el çabukluğu gibi.

5. Adam gibi ödüller olacak çizi falan değil.

6.görsele önem verilecek deniz görüntüleri balık avlama gibi.

7.çok oyun çok sayı kolay parkur yerine az oyun az sayı zor parkur olacak.

8.bu sene ki yokluk adası akıl oyunları mini oyunlar duellolar iyiydi yine olmalı.

9.ekstra da yönlendirme bırakılmalı bunu çok yapıyorlar. Mesela dün galiba özgürün üstüne oynamışlar hemde dışarda ki hayatı üstüne.

10. Acun biraz daha fazla önem vermeli bu sene saldı iyice konseyleri bile murat sundu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bidarxx -- 14 Haziran 2023; 3:34:57 >

• Önemsiz bir atışmaydı zaten. Acun hatalıydı çünkü finale kadar gelmiş birisinin hangi özelliğiyle şampiyon olacaktı denilmesi büyük saçmalık. Karşısında Adem dışında birisi olsa geçme ihtimali daha yüksekti. Ama muhtemelen yani halka kendini sevdirecek bir şey yapmadı anlamında demiş olsa gerek.

İlişkilerini bilemeyiz aralarında konuşup anlaşmışlardır. Acun zaten bağlamayı iyi yapan birisidir. Onunla kolay kolay kötü olmak pek mümkün olmasa gerek. Bunun dışında sonuç olarak bu onlar için bir iş. Nagihan da tekrar gündeme gelmek rekabet etmek ve para kazanmak ister. Gereken cevabı zaten vermiştir.

Yani bu olayları çok büyütmeye gerek yok onlar da büyütmüyorlar bana göre. Dönmek olarak görmüyorum ben bunu. Başka neler konuşuldu bilemem tabi.

Survivorda da büyük kavgalar edip can ciğer olanları gördük. Hadi orası survivor diyeceksiniz de dışarı da da olabiliyor.

Nagihan şampiyon olabilir iyi performans gösterip biraz da karakterden giderse neden olmasın. Tabi rakiplerinin gücü de önemli.

SMS olmadan da şampiyon olabilir ama artık dediğim gibi rakipler çok dişli eski istatistiklerini yapamaz.

• yigitcan19901 Y kullanıcısına yanıt

Kızlardan sağlam bir Meryem i görmek isterdim.

• 
Sayfa: önceki 578579580581582
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.