rize maçının ardından bir darbede survivor da yedik artık kendilerini toparlayıp daha iyi devam etmeleri gerekiyor.
Yav niye Türkiye'nin en büyük 2 takımı olmuyor. Niye FB - GS
Ben Kanaryalar-Kartallar olsun isterdim. Sonucu belli olan şeylere rekabet mi denir yahu?
quote:
Orjinalden alıntı: ermanpac
Ben Kanaryalar-Kartallar olsun isterdim. Sonucu belli olan şeylere rekabet mi denir yahu?
Komiksin
Niye ki? Bakalım BJK'lı arkadaşlar senin gibi mi düşünüyor?
Kime göre komiğim, neye göre komiğim? Eğer herkes böyle düşünmüyorsa komik olan sen olursun bu sefer.
Orjinalden alıntı: c@neer
Komiksin [/quote +1 Harbi komiksin
Alıntı yapmayı öğrendikten sonra birşeyler konuşalım.
Ayrıca komiksin lafına yukarıda cevap verdim.
Alıntıyı tam yapamamışım kusura bakmayın değiştir butonu da yok
quote:
Niye ki? Bakalım BJK'lı arkadaşlar senin gibi mi düşünüyor?
Kime göre komiğim, neye göre komiğim? Eğer herkes böyle düşünmüyorsa komik olan sen olursun bu sefer.
BJK lı arkadaşlar elbette benim gibi düşünüyordur.
Türkiyede büyük takım kıstaslarında GALATASARAY ve BJK gelir.
Sizinki başka bir büyüklük olduğu için bu kıstaslara pek girmez.
Gerçi Acun beyin yapmış olduğu yarışma çok saçma bir şey ordaki bir iki kişi koca camiaları temsil edemez etmemeli.
Yarışmayı kim kazanırsa kazansın iki kulübümüzde ne büyür ne küçülür.
vayy bee herif TÜRK-yunan diye dikkat çekmeye çalıştı olmadı şimdi fb-gs deniyor
Büyüklük anlayışına hayran kaldım doğrusu. Neyse, konumuz o değil. Ben kendi düşüncelerimi dile getirdim ve sen direk bana komiksin dedin, bana cevap hakkı doğdu. Yani birşeyleri ıspatlamak zorunda değilim.
Bence Türkiye'deki en büyük 2 kulüp FB ve BJK'dır. Ben şahsen desteklediğim takımın rakibi olarak GS'ın gösterilmesinden, her alanda ikisinin olmasından rahatsızım. Sadece yarışma olsa önemli değil ama FB-BJK derbisi varken FB-GS derbisinin futbol otoritelerince dünyanın en iyi derbilerinden biri olarak gösterilmesi bence çok saçma..
o bu değilde geceye fenerli dedenin uçuşu nokta koydu klas bi hareketti
quote:
Büyüklük anlayışına hayran kaldım doğrusu. Neyse, konumuz o değil. Ben kendi düşüncelerimi dile getirdim ve sen direk bana komiksin dedin, bana cevap hakkı doğdu. Yani birşeyleri ıspatlamak zorunda değilim.
Bence Türkiye'deki en büyük 2 kulüp FB ve BJK'dır. Ben şahsen desteklediğim takımın rakibi olarak GS'ın gösterilmesinden, her alanda ikisinin olmasından rahatsızım. Sadece yarışma olsa önemli değil ama FB-BJK derbisi varken FB-GS derbisinin futbol otoritelerince dünyanın en iyi derbilerinden biri olarak gösterilmesi bence çok saçma..
Peki bu Türkiyenin en büyük iki kulübünü neye göre belirliyorsun kazanılan kupalara bakmıyorsun galiba
quote:
Sadece saçmaladığını düşünüyorum.bu yazdıklarının tek amacı ortalığı kızıştırmak bence.kimseye şu takım büyüktür veya küçüktür demiyorum ama yazdığın mesajlar sadece tahrik amaçlı
ben bu programda sonuçların gerçek olacagına inanmıyorum. tamamen rating kaygısıyla hazırlanan bir program. finalde ne iki gs li ne iki fb li olacak. ve hep durum kafa kafaya gidecek. tamamen bir tv oyunu sonucu belki şimdiden belli olan.
iyi seyirler...
FENERİN HATUNLAR DAHA GZL GALİBAA
Ya Besiktslilarinda kendilerini araya sokmalarina bayiliyorum
Ne buyugu ya
Olsa olsa buyumuste kuculmus olabilir
türkiyedeki en büyük takım galatasaraydır.
aksini iddaa edenler kıskançlıktan çatladıklarından böyle konuşuyorlar.
zaten dünkü yarışmadada hadlerini bildirdik.
quote:
bence bunu başka yerde söleme 2klüp bjk ve fb dir ha
neye gore buyuk?? kupaya goremı buyuk 1 uefa 1 super kupa (bjk fenerde yok ) 16 lıg şampiyonlugu gs 16 fener 12 bjk ( 2si havadan gelme) 14 Turkıye kupası GS ___Fener 4 bjk 6 cumhur başkanlıgı Gs -10 -fb-6 bjk 7 Başbakanlık gs 5-fb 8 bjk 6 tsyd-12-12-12
Yonetım olarak dıyorsan tartışmam zaten TARAFTAR OLARAK goruyorsan bızım taraftarımız maç oncesı meyhanelerı doldurup maça gıderken taksilerı tekmeleyıp ınsanın mallarına zarar veren bır taraftar deıl ayrıca oyuncularıma kufur etmıyoruz onları yuhalamıyoruz yonetıme (her taraftar baskı yapar ama) sızın kadar baskı yapmıyoruz.
Sen sadece Bjk yı destekledıgın ıcın bole bısey söylemişsin . Eğer bjk nın ıcınde bulunacağı bır Surrvivor olsaydı KARTALLAR-HAMSİLER YADA KAPLANLAR KARTALLAR-TİMSAHLAR OLURDU
quote:
Orjinalden alıntı: TeXaSSuPPorTeRsCluB
FENERİN HATUNLAR DAHA GZL GALİBAA
iyi işte tam ağzımıza layık.
quote:
Yav niye Türkiye'nin en büyük 2 takımı olmuyor. Niye GS - BJK
Ben Aslanlar-Kartallar olsun isterdim.Sonucu belli olan şeylere rekabet mi denir yahu?