Bu arada bu yarışmanın ismi ''Survivor Galatasaray-Fenerbahçe'' olacaktı. Neden değişti ki son anda bilen var mı?Daha iyi olurdu öyle olsaydı,şimdi TRT de çıkan çocuk yarışmalarını anımsatıyor bu isim. Tavşanlar-Sincaplar gibi...
quote:
Orjinalden alıntı: ermanpac
Yav niye Türkiye'nin en büyük 2 takımı olmuyor. Niye FB - GS
Ben Kanaryalar-Kartallar olsun isterdim. Sonucu belli olan şeylere rekabet mi denir yahu?
onlarla altay, mersin idman yurdu falan yapar çap meselesi
ya baştan yarışmanın adı fenerbahçe-galatasaraydı sonradan neden aslanlar kanaryalar olarak değiştirdiler acaba kulüplerden isim hakkını alamadılarmı naptılar
Kulüplerden isim haklarını alamamışlardır. Saçma sapan bir programda takımımın adını duymak istemiyorum ben. Zaten Türkiye'nin en büyük kulübü Fenerbahçe'nin rakibi GS değil, BJK'dır.
gerçekten bütün konularda uefa ve süper kupa almanızı yazıp duruyorsunuz konumuz bu değil artık bırakın bunları
quote:
Orjinalden alıntı: I PhipHiRiqLi I
quote:
Büyüklük anlayışına hayran kaldım doğrusu. Neyse, konumuz o değil. Ben kendi düşüncelerimi dile getirdim ve sen direk bana komiksin dedin, bana cevap hakkı doğdu. Yani birşeyleri ıspatlamak zorunda değilim.
Bence Türkiye'deki en büyük 2 kulüp FB ve BJK'dır. Ben şahsen desteklediğim takımın rakibi olarak GS'ın gösterilmesinden, her alanda ikisinin olmasından rahatsızım. Sadece yarışma olsa önemli değil ama FB-BJK derbisi varken FB-GS derbisinin futbol otoritelerince dünyanın en iyi derbilerinden biri olarak gösterilmesi bence çok saçma..
bence bunu başka yerde söleme 2klüp bjk ve fb dir ha
neye gore buyuk?? kupaya goremı buyuk 1 uefa 1 super kupa (bjk fenerde yok ) 16 lıg şampiyonlugu gs 16 fener 12 bjk ( 2si havadan gelme) 14 Turkıye kupası GS ___Fener 4 bjk 6 cumhur başkanlıgı Gs -10 -fb-6 bjk 7 Başbakanlık gs 5-fb 8 bjk 6 tsyd-12-12-12
Yonetım olarak dıyorsan tartışmam zaten TARAFTAR OLARAK goruyorsan bızım taraftarımız maç oncesı meyhanelerı doldurup maça gıderken taksilerı tekmeleyıp ınsanın mallarına zarar veren bır taraftar deıl ayrıca oyuncularıma kufur etmıyoruz onları yuhalamıyoruz yonetıme (her taraftar baskı yapar ama) sızın kadar baskı yapmıyoruz.
Sen sadece Bjk yı destekledıgın ıcın bole bısey söylemişsin . Eğer bjk nın ıcınde bulunacağı bır Surrvivor olsaydı KARTALLAR-HAMSİLER YADA KAPLANLAR KARTALLAR-TİMSAHLAR OLURDU
quote:
Kulüplerden isim haklarını alamamışlardır. Saçma sapan bir programda takımımın adını duymak istemiyorum ben. Zaten Türkiye'nin en büyük kulübü Fenerbahçe'nin rakibi GS değil, BJK'dır.
Peki üstün zekalı arkadaşım BJK nin en büyük olduğunu neye göre iddaa ediyorsun bunu açıklayabilir misin?(2.kez oldu ama hala cevap alabilmiş değilim)
quote:
hahahahha 1- ZATEN GALATASARAYIN RAKİBİ YOK O 2 TAKIM RAKIBIMIZ BILE OLAMAZ KENDI ARALARINDA KAPIŞIYORLAR HAKLISIN ! GALATASARAY HER ZAMAN USTTEDİR
bence sen saçma sapan konuuşuyorsun buda 2
quote:
quote:
hahahahha 1- ZATEN GALATASARAYIN RAKİBİ YOK O 2 TAKIM RAKIBIMIZ BILE OLAMAZ KENDI ARALARINDA KAPIŞIYORLAR HAKLISIN ! GALATASARAY HER ZAMAN USTTEDİR
bence sen saçma sapan konuuşuyorsun buda 2
çalıntı denılen estelerdede nedense 2 takımda(fb bjk ) cimbomu yenıyo kendı sahalarında cimbomu yenıp şampiyon oluolar nedense mılyonların dediği şeyı tamam neyse salla ya senın dediğin kabul ok sryy
quote:
Orjinalden alıntı: aLCoHoL111 Peki üstün zekalı arkadaşım BJK nin en büyük olduğunu neye göre iddaa ediyorsun bunu açıklayabilir misin?(2.kez oldu ama hala cevap alabilmiş değilim)
Zekasına hayran olduğum arkadaşım, alınan şerefli şampiyonluklara bakınca bu ülkede en çok şampiyonluğu ve kupası olan 2 takım Fenerbahçe ve Beşiktaş olduğu için bunu iddaa ediyorum.
I PhipHiRiqLi I, gerçekler saçma sapan geliyorsa hayatla bağlantın kopmuş demektir.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: aLCoHoL111 Peki üstün zekalı arkadaşım BJK nin en büyük olduğunu neye göre iddaa ediyorsun bunu açıklayabilir misin?(2.kez oldu ama hala cevap alabilmiş değilim)
Zekasına hayran olduğum arkadaşım, alınan şerefli şampiyonluklara bakınca bu ülkede en çok şampiyonluğu ve kupası olan 2 takım Fenerbahçe ve Beşiktaş olduğu için bunu iddaa ediyorum.
I PhipHiRiqLi I, gerçekler saçma sapan geliyorsa hayatla bağlantın kopmuş demektir.
SANA GORE ŞEREFLİ ŞAMPİYONLUK neye gore şereflı şampiyonluk ? BIZ ZATEN UEFAYIDA HAKEMLER FEDERASYON FALAN BERABER ALDIK sana kupaları werdım 16 -16 -10 bıdamı werıyım
@ermanpac
hayranınım ya
quote:
Orjinalden alıntı: éxé_1907
gerçekten bütün konularda uefa ve süper kupa almanızı yazıp duruyorsunuz konumuz bu değil artık bırakın bunları
quote:
quote:
Büyüklük anlayışına hayran kaldım doğrusu. Neyse, konumuz o değil. Ben kendi düşüncelerimi dile getirdim ve sen direk bana komiksin dedin, bana cevap hakkı doğdu. Yani birşeyleri ıspatlamak zorunda değilim.
Bence Türkiye'deki en büyük 2 kulüp FB ve BJK'dır. Ben şahsen desteklediğim takımın rakibi olarak GS'ın gösterilmesinden, her alanda ikisinin olmasından rahatsızım. Sadece yarışma olsa önemli değil ama FB-BJK derbisi varken FB-GS derbisinin futbol otoritelerince dünyanın en iyi derbilerinden biri olarak gösterilmesi bence çok saçma..
bence bunu başka yerde söleme 2klüp bjk ve fb dir ha
neye gore buyuk?? kupaya goremı buyuk 1 uefa 1 super kupa (bjk fenerde yok ) 16 lıg şampiyonlugu gs 16 fener 12 bjk ( 2si havadan gelme) 14 Turkıye kupası GS ___Fener 4 bjk 6 cumhur başkanlıgı Gs -10 -fb-6 bjk 7 Başbakanlık gs 5-fb 8 bjk 6 tsyd-12-12-12
Yonetım olarak dıyorsan tartışmam zaten TARAFTAR OLARAK goruyorsan bızım taraftarımız maç oncesı meyhanelerı doldurup maça gıderken taksilerı tekmeleyıp ınsanın mallarına zarar veren bır taraftar deıl ayrıca oyuncularıma kufur etmıyoruz onları yuhalamıyoruz yonetıme (her taraftar baskı yapar ama) sızın kadar baskı yapmıyoruz.
Sen sadece Bjk yı destekledıgın ıcın bole bısey söylemişsin . Eğer bjk nın ıcınde bulunacağı bır Surrvivor olsaydı KARTALLAR-HAMSİLER YADA KAPLANLAR KARTALLAR-TİMSAHLAR OLURDU
6-0 UNUTMA UNNUTTURMA
quote:
quote:
Eminim öyledir
ya ne adamlarsınız sizerman'ın modluk gidince başlamış yine fanatizmedirek olay çıkmış zaten.
Arkadaşlar şu bi otursun artık;herkes kendi takımını en büyük olarak görür.Bu doğal bi olay.Hiçbir Fenerbahçe'linin Galatasaray'lıyı 'En büyüğün Fenerbahçe' olduğuna ikna edemeyeceği gibi,bunun tam terside olmaz.
Bana göre; "Galatasaray'ın büyüklüğü yaptığı somut başarılardan geliyor.Türkiyenin görmediği başarıları göstermesinden geliyor.Fenerbahçelilerin bahsettiği 'bizimki kupa büyüklüğü değil' lafı bana hep saçma gelir çünkü takımını herkes bu şekilde sever ama bu farklı bişey.GS'nin kupaları olmasa biz yine severdik GS'yi.Ama bu biraz Taraftarlık kavramına giriyor.Laf büyüklüğü,büyüklük değildir."
Bu fikrimi birinin değiştireceğini sanmıyorum
madem bu yarışmaya katılanlar o kadar iyi taraftarlar kazandıkları parayı kulüplerine bağışlasınlarda göreyim.... biz de kektik zaten yedik bunu....
quote:
Orjinalden alıntı: Jean de Joinville
quote:
Orjinalden alıntı: SCREAM_BG
GS liler isiniz yok bura
sen kimsin ki, kimin nerede işnin olup olmadığına ahkam kesiyorsun
BEN BENIM SEN KIMSIN
gs ARTIK FAKIRLIKTEN PARA DILENIYOR
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Jean de Joinville
quote:
GS liler isiniz yok bura
sen kimsin ki, kimin nerede işnin olup olmadığına ahkam kesiyorsun
BEN BENIM SEN KIMSIN
gs ARTIK FAKIRLIKTEN PARA DILENIYOR
al işteyapabileceğin en mantıklı yorum bu mu?
bu seni bukadarmı ilgilendiriyor?
Fenerliler Survivor adasında 3 gündür açlıktan kıvranıyor.Yapımcılar bi çözüm bulmak zorunda yoksa bu gidişle birbirlerini yiyecekler.
GS adasında ise ateşimiz var,bol bol balığımız var.Bi rakıları eksik
işte acunun kandırdığı taraftarlar varmı bahse giren benimle yarışma sonuna kadar herkes eşit olarak elenip birer kişi kalack her takımdan sizde burada tezgahlanmış bi yarışma için geyik döndürüno yarışmanın sonucu çoktan bellidir bu hafta fenerbahçeliler kazanmasın ben kendimi yakacam
gs'ye g.antep'in ardından bir darbede survivor dan geldi dün akşamki yarışmaların ikisini de kanaryalar kazandı ilk önce ödül yarışmasını kazanan kanaryalar ödül olarak ateş ve balık tutma gereçlerinin sahibi oldu ikinci oyun olan eleme yarışmasında da rakibini yenerek aslanlardan bir kişiyi eledi