işte acunun kandırdığı taraftarlar varmı bahse giren benimle yarışma sonuna kadar herkes eşit olarak elenip birer kişi kalack her takımdan sizde burada tezgahlanmış bi yarışma için geyik döndürüno yarışmanın sonucu çoktan bellidir bu hafta fenerbahçeliler kazanmasın ben kendimi yakacam
ben ne dedim size fenerliler balık yerken şu an gs liler hindistan çevizi kemiriyor
quote:
Orjinalden alıntı: SUSTALI
quote:
işte acunun kandırdığı taraftarlar varmı bahse giren benimle yarışma sonuna kadar herkes eşit olarak elenip birer kişi kalack her takımdan sizde burada tezgahlanmış bi yarışma için geyik döndürüno yarışmanın sonucu çoktan bellidir bu hafta fenerbahçeliler kazanmasın ben kendimi yakacam
ben ne dedim size fenerliler balık yerken şu an gs liler hindistan çevizi kemiriyor
quote:
quote:
aslanların aldıgı yarısmaların bi önemi olmadıgını gördük,bosuna sevinmişler çünkü ateşi kazandılar ama bizde zıpkının yanında ateşi de kazandık beleşediger kazandıkları da gazozuna bi oyundu durum 2-0 yani,kanarya çok rahat alıcak gibi.
quote:
Orjinalden alıntı: quaking
aslanların aldıgı yarısmaların bi önemi olmadıgını gördük,bosuna sevinmişler çünkü ateşi kazandılar ama bizde zıpkının yanında ateşi de kazandık beleşediger kazandıkları da gazozuna bi oyundu durum 2-0 yani,kanarya çok rahat alıcak gibi.
Durum 2-2
Aslanların erkekleri çok iyi ama Kanaryalarında kızları çok iyi.Geçen hafta bizimkiler strateji konusundaki başarısını kanıtlamıştı mesela o ilk oyunda fb liler akıllarınca hızlı koşup bitirmek istediler ama daha yolun yarısında şiştiler ve kaldı hepsi.Bu haftada ilk oyunu kızların beceriksizliği yüzünden kaybettiler.2. oyunda ise 8-5 den kaybettiler(son 4 el kızlar arasındaydı)
Çekişmeli gider heralde sona bi gs li bi fb li kalır.
iyiki modluğu bırakmış yaw
aynen katılıyorum fb den dalga geçenleri gördük,şimdi onlar açlığı yaşıyor açlık yüzünden birbirlerine sataşıyolar
quote:
quote:
hani her branşta yeniyorduk zaten.
Bu da yeneceğimiz son branş (yarışma) olucak sanırım
quote:
quote:
Eğer böyle bir tezgah varsa Acun Ilıcalı büyük bir güven kaybına uğrar ve daha da kötüsü insanlar böyle düşünmeye başlarsa yarışmacıların hepsinin sevinmesini veya üzülmesini bile sorgular hale gelecek. Öyle ya,kimin kazanacağı ve nasıl kaybedileceği,bunlardan sonra nelerin söylenmesi gerektiğinin de önceden tasarlanması lazım. Yani eğer böyle bir şey varsa her şeyin çok organize bir şekilde ,herkes tarafından çok iyi oynanması lazım. Peki böyle bir oyun milyonların önünde oynanabilir mi? Bu soru işareti.Ancak şöyle bir şey aklıma geliyor,o da hile. Yani kaybeden bir takımın br sonraki sefere yenmesi için adamlar oyun düzeneğinde bir şeyler yapabilir ve bunu oyuncular dahil kimse farketmeyebilir.
Yalnız bir konuyu belirtmek istiyorum. Yukarıdaki bir arkadaş da değinmiş. Madem ki zıpkının yanında ateş de verilecekti,o zaman aslanlara da ateş yerine başka bir şey vaat edilmeliydi ki adalet olsun. Bu şekilde kanaryalar bir oyunla aslında iki oyun kazanmış oldular. Oysaki aslanlar sadece ateşi elde etmek için bir oyun kazanmak zorunda kalmışlardı. Bugün yeni bölüm var bakalım ne olacak.
ödül oyununu aslanlar aldı. Bakalım penaltılarda ne olacak.
Asil onemli olan yarinki dokunulmazlik oyunu.
İzlemiyorum ama arada bir baktığımda oluyor, O ASLANLAR takımından uzun saçlı birisi var yaw bir insan bu kadarmı gıcık olabilir yaw, çok abartılı sevinç gösterileri felan yakışmıyor delikanlıya....
quote:
Orjinalden alıntı: chiller
İzlemiyorum ama arada bir baktığımda oluyor, O ASLANLAR takımından uzun saçlı birisi var yaw bir insan bu kadarmı gıcık olabilir yaw, çok abartılı sevinç gösterileri felan yakışmıyor delikanlıya....
Metehan dan mı yoksa Denizden mi bahsediyorsun Metehan iri olan
quote:
Orjinalden alıntı: aLCoHoL111
quote:
Orjinalden alıntı: chiller
Metehan dan mı yoksa Denizden mi bahsediyorsun Metehan iri olan
İri olan galiba ne ölye görmemiş gibi göysü ile vurup duruyo sağa sola....
quote:
Orjinalden alıntı: Erwin
Fenerliler Survivor adasında 3 gündür açlıktan kıvranıyor.Yapımcılar bi çözüm bulmak zorunda yoksa bu gidişle birbirlerini yiyecekler.
GS adasında ise ateşimiz var,bol bol balığımız var.Bi rakıları eksik
böyle saçma bi programı 1-2 kere mecbur kalaak 5-10 ar dakika izledim,
Fenerlilerde bi hatun var, akıllara zarar.
Maşşallah demek geliyor içimden :)
quote:
Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD
Fenerlilerde bi hatun var, akıllara zarar.
Maşşallah demek geliyor içimden :)
Aysil dimi ???
quote:
Orjinalden alıntı: SCREAM_BG
quote:
Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD