Arkadaşlar Survivor'da yarışmacılar oy atarken çalan bi gerilim müziği varya,hatta dün gece de çaldı,çok manyak bişey ya,bilen,dinleyen filan varmı? Nerden ulaşabilirim?
Survivor müziklerini nerden bulabilirim kısacası.
quote:
Orijinalden alıntı: Roll
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
arkadaşlar link çalışmıyor:( bu müziğe nasıl ulaşabilirim acaba bilen varmı?
quote:
Orijinalden alıntı: damlaaa87
arkadaşlar link çalışmıyor:( bu müziğe nasıl ulaşabilirim acaba bilen varmı?
Alıntıları Göster
arkadaslar cekemedik burda lütfen yardimci olan ceken arkadaslar rapidshare e fln upload ederse cok iyi olur tesekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: mahoni34
arkadaslar cekemedik burda lütfen yardimci olan ceken arkadaslar rapidshare e fln upload ederse cok iyi olur tesekkürler
Alıntıları Göster
arkadaşım paylaşım için sağol ama verdiğin link çalışmıyor bir zahmet tazelesende herkes faydalansa. yada msn atabilirmisin salihcaldiran@msn.com
quote:
Orijinalden alıntı: mahoni34
Alıntıları Göster
Müziği indiren arkadaşlar rapid_share'e upload etseler tam süper olabilir Çünkü link aktif değil
quote:
Orijinalden alıntı: F34N0R
Müziği indiren arkadaşlar rapid_share'e upload etseler tam süper olabilir Çünkü link aktif değil
3 Yillik Konu Hortlatildi sen daha cevap yaziyosun:d
bu konu hortlatma nedir ?? ne yani 3 yıl önce birisi sordu ve cevaplandı diye bunu başka birisinin merak etmesi yasak mı? 3 yıldan bu yana TC nüfusu 5 milyon artmıştır.. :(
bu konu hortlatma nedir ?? ne yani 3 yıl önce birisi sordu ve cevaplandı diye bunu başka birisinin merak etmesi yasak mı? 3 yıldan bu yana TC nüfusu 5 milyon artmıştır.. :(
Hiç üşenmedim bu saatte üye oldum. Ama sonunda iyi okkalı bir mesaj yazdım şerefsizlere.
kabahat sende değil sana o linki verende... üye olmak zorunda değildin..
Şifreyi görmek için 1 mesaj gerekiyormuş.
teşekkür ederim demek bu kadar mı zor ?
Teşekkür ediyorum ben herkes adına. Fakat şu "Linkleri görmek için üye olmalısınız." cümlesi insanı deli ediyor. Bir de 1 mesaj atmadan görülmemesi de ayrı saçmalık.
Hiç üşenmedim bu saatte üye oldum. Ama sonunda iyi okkalı bir mesaj yazdım şerefsizlere.
Teşekkür ediyorum ben herkes adına. Fakat şu "Linkleri görmek için üye olmalısınız." cümlesi insanı deli ediyor. Bir de 1 mesaj atmadan görülmemesi de ayrı saçmalık.
site girişinde zaten üyelik için aktivasyon email istendiği ve bunun sebebininde site üzerinden yapılan satışlarda gerekli bilgilerin email adresine gönderildiği belirtilmiştir.. ama genel olarak dediğine ben de katılıyorum.. arada bir girmedikten sonra üye yapsan ne olur yapmasan ne olur ? + çok üyeliğin de bir faydası yoktur.. Girmeyen üye yerine girip çıkanlardan isteyenlerin üye olması daha çok gerçekçidir.