abazanlığınızı yunanlılara da göstermenize gerek yoktu.
dimi yunanlılarda kesin anlamıstır bizim turk oldugumuzu turkce neler yazdıgımızı
yunanistanda Türkçe bilen bir yığın rum var.ayrıca ne yazdığını tahmin etmek için enstein olmak gerekmiyor.
quote:
Orjinalden alıntı: georgia
dimi yunanlılarda kesin anlamıstır bizim turk oldugumuzu turkce neler yazdıgımızı
Yaw yorumlara koptum yaw..
yunanistanda turkce bilen bir yıgın rum da gidip nadyanın kişisel sayfasındaki yorumları okuyacak dimi hadi okudu diyelim ne olucak ki? utanır mısınız yani bi rum bunları okusa?
quote:
Orjinalden alıntı: vendeta
yunanistanda Türkçe bilen bir yığın rum var.ayrıca ne yazdığını tahmin etmek için enstein olmak gerekmiyor.
quote:
batılıların bizim hakkımızdaki önyargılı düşüncelerini haklı çıkarmaya gerek yok .ülkemizi rezil ettiğinin farkında mı acaba yorum yapanlar.
quote:
yunanistanda turkce bilen bir yıgın rum da gidip nadyanın kişisel sayfasındaki yorumları okuyacak dimi hadi okudu diyelim ne olucak ki? utanır mısınız yani bi rum bunları okusa?
quote:
Orjinalden alıntı: vendeta
quote:
yaa bırakın kardeşim bunları bakalım yunanlılar ne yazdı warmı rumca bilen aranızda.Hem nadya o biçim yani o resmi gördükten sonra yorum yapmamak imkansız zaten.
quote:
Orjinalden alıntı: apolloturk
süpermiş ya ama nereden yorum ekliycez ben göremedim
quote:
EDIT:tamamdır hallettim.
yazılarnlara bakın
altın damarı bulmuş madenci tiplemeleri olmuş burası.İşin ilginci bu nadyamıdır nedir kıza 10000 basan hatunlar tv de falan kiloyla gidiyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme