Şimdi Ara

suse 10 bootcd yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba , suse10.iso dosyasını torrent yardımıyla indirdim . Defalarca dvd+rw disklere kayıt yapmama rağmen dvdrom um boş cd olarak görüyor. iso buster ile yüzey taramasıyaptım iso dosyasında hata bulunumadı sonucunu aldım . isobusterla dosyaları çıkarsam cd yi nasıl bootle yaparım bir bilen yardım edebilirmi? (daha önce xpyi bootcd yapmıştım ama ) windows üzerinden yapmam gerek novell in sitesinde yasta otomatik program kurdurma bilgilerivar araştırdım biraz yani . dosya ismi SUSE-10.0-EvalDVD-i386-GM.iso belki indirmek isteyen olur başka bir dosyayı indirsin :) cd yazıcı programım easycdcreator 7.5 ve alcohol ikiside bişeyler yaptı ama sonuç aynı hep boş cd help help help sos sos .....

• burn image yada imaj yaz
    seceneklerı ıle mı yazıyorsunuz ?
    aksı halde boot yapamassınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 16 Nisan 2006; 20:03:03 >
  • bende xp pro yüklü malüm bişeyler yazmadan cdyi yakıyorum gerçi ama indirdiğim dosya bozuk sanırım cdye yazılmıyor
    isobuster ile iso dosyası içindeki dosyaları kurtara bilirim ama imaj dosyasının bootcd özelliğini tekrar elle yapmam gerek
    novell lnc.img ve bootcatolog.cat dosyaları var bunları nasıl göstermeliyim easy cd creator bootdisk ayarlarında yardımcı olursanız
  • bir bilen varsa üşenmesin yazsın lütfen hadi beyler
  • soru anladığım kadarı ile linux'tan çok xp sorusu olduğundan cevap gelmedi sanırım benim cevabım da işe yaramaz ise teknik yardım bölümüne yazmak daha iyi olabilir düşüncesindeyim...

dvd oynatıcıda boş görünme,genel bir sorun oluyor ise, "firmware" yapma
    yoluna gidebilirsiniz..bu bir güncelleme,deneyiminiz yok ise sitesinden elde edeceğiniz bilgileri dikkatle uygulayın...

indirdiğiniz iso dosyası bozuk değil ise,aklımda kaldığı kadar nero ile nasıl
    yüklenebilir hale getirebilirsiniz anlatayım..elinizdeki programları bilmiyorum
    nero penceresi açılınca,nero express bölümüne geçin,açılan yerde kalıbı
    diske yazdır gibi bir bölüm olacak tıklayın..yeni açılan pencerede dosya
    cinslerini değiştiren bir düğme ile iso dosyalar veya tüm dosyalar konumunu seçin, iso dosyası görününce üstüne tıklayıp aç düğmesine
    basın ve yazdırın...kolay gelsin...

• virtual pc ya da vmware workstation gibi bir "sanal makina" programı ile indirdiğiniz dvd'nin çalışıp çalışıp çalışmayacağını test edin öncelikle.eğer dvd sanal makinayı çalıştırırsa sorun yazdırma işleminde demektir.öncelikle bunu bir test etmenizi öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.