Şimdi Ara

Windows 10 varken Xp kurmak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımda win10 yüklü ama xp ye ihtiyacım var ve bilgisayara komple format atamam.Windowsun kurulu olduğu C sürücüsü 500gb ve 500gb lık diğer birimde hiçbir dosya yok.Bu boş sürücüye windows xp kurabilir miyim ? Önce yeni sonra eski windows sürümünü kurdugum için bir sıkıntı oluşur mu ? Son olarak bilgisayarımın özellikleri çok iyi ama tüm driverleri sadece win8 ve win10 uyumlu.Windows xp de ekran kartı gibi driverleri yükleyemeyeceğim sizce xp yi kullanırken oyun performansında aşırı bir düşüş olur mu yani bu xp yi sırf guitar hero world tour için kuruyorum oynatır mı acaba ?

• Sanal bilgisayar ile kurun. Komple format atmanıza gerek yok. Sanal bilgisayar için detaylı bilgiyi internette bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay_53

Sanal bilgisayar ile kurun. Komple format atmanıza gerek yok. Sanal bilgisayar için detaylı bilgiyi internette bulabilirsiniz.

Sanal bilgisayarda guitar hero gibi bir oyunu oynayabilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fullzeka

quote:

Orijinalden alıntı: berkay_53

Sanal bilgisayar ile kurun. Komple format atmanıza gerek yok. Sanal bilgisayar için detaylı bilgiyi internette bulabilirsiniz.

Sanal bilgisayarda guitar hero gibi bir oyunu oynayabilir miyim ?

Oynar mısınız bilemiyorum ama en azından bir denersiniz.
  • xp de ne yapmayı planlıyosunuz? ben bu sene şubatta pc bozulunca hiçbir windowsu kuramayıp xp kurmak zorunda kalmıştım 3-4 gün kullandım. inanın çok kötü eskisi gibi değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Windows 7 Forever

xp de ne yapmayı planlıyosunuz? ben bu sene şubatta pc bozulunca hiçbir windowsu kuramayıp xp kurmak zorunda kalmıştım 3-4 gün kullandım. inanın çok kötü eskisi gibi değil.

Yukarıda dediğim gibi guitar hero world tour oynayacağım ama oyunu oynamak için kullandığım gitar aparatı sorun çıkartıyor xp veya vista olmadığı için.Sabahtan beri çözüm arıyorum ama malesef yok.Aparatı takmayıp oyunu oynayabiliyorum ama takar takmaz atıyor xp şart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fullzeka

quote:

Orijinalden alıntı: Windows 7 Forever

xp de ne yapmayı planlıyosunuz? ben bu sene şubatta pc bozulunca hiçbir windowsu kuramayıp xp kurmak zorunda kalmıştım 3-4 gün kullandım. inanın çok kötü eskisi gibi değil.

Yukarıda dediğim gibi guitar hero world tour oynayacağım ama oyunu oynamak için kullandığım gitar aparatı sorun çıkartıyor xp veya vista olmadığı için.Sabahtan beri çözüm arıyorum ama malesef yok.Aparatı takmayıp oyunu oynayabiliyorum ama takar takmaz atıyor xp şart.

emulator kurabilirsiniz yada sanal pc üzerinden deneyin derim yada bir hdd alın düşük gb lı 20-30 gb işinizi görür oyun yüksek değilse xp kurun çünkü asıl hdd ye sürekli format atmak iyi olmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.