Bildirim
şut atamıyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bro bende basket oynuyorum bilek atışlarda genelde tek elden verilir kuvvet zaten sol el sadece destek için rahat ol. -
Dostum zaten doğru yapıyorsun. Basketbol'da sol el topun dengesini ayarlamak içindir, itiş gücü olarak kullanılmaz. Top sağ elini kullanıyorsan tamamen sağ elden yada sol elini kullanıyorsan soldan elden çıkar. -
Sana o şekilde atmak rahat geliyorsa ve yüzdeli atıyorsan sıkıntı yok. Boş ver estetik görüntüyü falan. Shawn Marion'in şut stilini herkes bilir ben de ona benzer atıyorum ama yüzdeli atıyorum zaten o da çok yüzdeli atıyordu
https://www.youtube.com/watch?v=8aajorJBru4 -
Derek fisher stili :D
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
zamanla alışır el sürekli şut çalışmalısın -
Vazelinle dene
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
beyler lütfen yardım edermisiniz şut atarken top elimin baş parmağımdan yön alıyor tam gücümü veremiyorum ve isabetli olmuyor basketbola 4 ay önce başladım başladıgımdan beri oynuyorum ama düzeltemiyorum
aynı sıkıntıyı yaşayan var mı ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X