Şimdi Ara

şut atamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle sıkıntım şu şut atarken tutuşumu zıplayışımı yapıyorum faket top elden çıkarken sadece sağ elden kuvvet verebiliyorum ve tek elle atıyorum gibi oluyor sol el hiçbir işe yaramıyor ve estetik bir görüntü çıkmıyor ne yapabilirim

• Bro bende basket oynuyorum bilek atışlarda genelde tek elden verilir kuvvet zaten sol el sadece destek için rahat ol.
  • Porogami P kullanıcısına yanıt
    Dostum zaten doğru yapıyorsun. Basketbol'da sol el topun dengesini ayarlamak içindir, itiş gücü olarak kullanılmaz. Top sağ elini kullanıyorsan tamamen sağ elden yada sol elini kullanıyorsan soldan elden çıkar.
  • Sana o şekilde atmak rahat geliyorsa ve yüzdeli atıyorsan sıkıntı yok. Boş ver estetik görüntüyü falan. Shawn Marion'in şut stilini herkes bilir ben de ona benzer atıyorum ama yüzdeli atıyorum zaten o da çok yüzdeli atıyordu

https://www.youtube.com/watch?v=8aajorJBru4
  • Derek fisher stili :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zamanla alışır el sürekli şut çalışmalısın
  • Vazelinle dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler lütfen yardım edermisiniz şut atarken top elimin baş parmağımdan yön alıyor tam gücümü veremiyorum ve isabetli olmuyor basketbola 4 ay önce başladım başladıgımdan beri oynuyorum ama düzeltemiyorum
    aynı sıkıntıyı yaşayan var mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.