Arkadaşlar şut atarken kol tam olarak nasıl olmalı kol yukarıya kalktıktan sonra hareket etmemeli sadece bilek mi hareket etmeli yoksa bilekle beraber ileriye doğru mu hareket etmeli??
kişiye göre değişir atışına göre değişir özel bi şekli yok ben mesela kafamın üzerinden kolumla birlikte atarım şutu kolum da hareket eder bileğim de sadece bilekle atamam ben ama kimi vardır sadece bileğini çok oynatır kolu az oynar o senin nasıl alıştığınla alakalıdır. bazısı vardır shawn marion gibi iki elle atar ama alışmıştır sokar ille de ona bilek at diyemezsin
Bileğin kuvvetine bağlı. Normal bir standart yoktur ama bana ögretilen sut attığın tarafın (sol veya sag) bacakla gövdenin birleştiği yerden 90 derecelik bir açı ile göz hizasını biraz gecerek, önce kol kuvveti ile sonrada bilek ile. ama muhakkak topun düzgün gitmesi için orta parmagından çıkması gerekmekte...
jimmer öğretsin sana
Ne dediğini birde anlayabilsek :/
quote:
Orijinalden alıntı: J-Smoove
jimmer öğretsin sana
Jimmer da kolunu kullanıyor ama Ray Allen falan onun kadar çok kolunu ileriye itmiyor sanırsam bilek gücüyle ilgili bileğin güçsüzse kolu kullanıyorsun bileğin güçlüyse kolunu kullanmıyorsun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme