Şimdi Ara

Suudi Arabistan, Süper Kupa'daki maçta Atatürk pankartı ve tişörtüne izin vermedi.(maç iptal edildi) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
792
Cevap
3
Favori
25.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ortalık millet değil ümmet peşinde koşanlarla dolmuş. En büyük kazıkları da ümmet dediklerinden yerler ama bir tarafları yalamak yerine milli duyguları aşağılamaya kalkışarak akılları sıra içlerindeki hiçlik, zavallılık, eziklik duygularını tatmin etmeye kalkarlar. Bu tip millet olmanın ne olduğunu, millet olmadığın zaman başına neler gelebileceğini bilmeyen cahillerden aslında çok az var. O nedenle çok fazla kafanıza takmayın.

O vitaminsiz göbels denilen şahsın şehitlerimiz ile ilgili hiçbir zaman bizi bölemeyecekler vatan birdir şöyledir böyledir diye goygoy yaptığı saçma salak mesajına da bir tarafımla güldüm. Arkadaş karşıdaki bölücü terör örgütü dediğin bir avuç çapulcunun ülkemizi bölebilme gibi bir şansı var mı da öyle saçma sapan dur ben tribünlre oynayayım gazı vereyim der gibi mesajlar paylaşıyorsun.

Burada da ondan daha çapsız Atatürk ve Milliyetçilik düşmanları var. Kendi akılları olsa zaten okur öğrenirler ama kör sağır dilsizi oynayıp ağızlarından ishal olmuş şekilde Atatürk düşmanlığı yapmak onların hastalıkları.

Herkese mutlu yıllar dilerim. Ben içeri geçip yeni yılı kutlayacağım.

• Macuser1994 kullanıcısına yanıt

Biride sana zorla Abdülaziz bin Abdurrahman bin Faysal el-Suud u dayatsa ooo bizdede milyonlar kemiklerini sızlatırdı bu adamın.

O etki tepki.

Adamlar egmenlilğimize saldırdınız diyor zaten Koç un ne olduğu herhalde sonradan izah edilince biraz diplomatik yollardan yumuşama oldu gibi belli,onlarda kızdı, onlarında bir onuru var,insan onlarda android değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 31 Aralık 2023; 20:29:52 >
  • Sky_Vision_V2 kullanıcısına yanıt

gelirler mi onlar bu konulara

• O gece milleti en hassas yerimizden galeyana getirmeyi denediler. Artık böyle diyorum buna.

İlk tvitleri okuduğumda, beynime kan çıkmıştı, nasıl olur milli marşımıza izin vermezler, nasıl olur Atatürk pankartlarına izin vermezler diye ama hemen sonra gerçekler ortaya çıkmaya başladı.

Şimdi bu iki takım para kazanmak için gittiler, başta kendilerini ve Türkiye'yi küçük duruma düşürüp döndüler. Bir de üstüne 40 Milyon dolar cezayı da ceplerine aldılar. Nerdeyse iki ülke arasında bir de kriz çıkartacaklardı. İyi de bunlar bu b*ku ne demeye yediler, diye sormak gerek.

Bence bir şeyler denediler futbol ayağı ile...

Bunun hesabını yargı önünde bu devlet bu iki takıma ve Tff başkanına sormak zorunda. Ben soracağına inanıyorum.

Valla bundan sonra benzer bir şeyler olursa, öyle hemen karar vermeyeceğim ve haber kaynaklarını teyit etmeden hiç bir fikir düşünmeyeceğim.

• mtanhu kullanıcısına yanıt

Bence çok haklısın sorunun cevabı bana göre şu an dünyada en önmeli olay şu an ne? israil-filistin savaşı türkiye halkı kimin yanında filistinin yanında, son zamanlardada arabistanla ara düzeldi ciddi ekonomik ticari antlaşmalarımız var.

Küçücük siyonist akıllarıyla baltalamaya çalıştılar ki dahada batalım ekonomik sorunlar derinleşsin.

Birde türkiyeyi eski cahil saftirik halk sanıyorlar herhalde o 1960,1980 lerde kaldı o artık, aşağladıkları kesimin çoğu üniverste mezunu artık okuma yazma bilmeyen cahil değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 31 Aralık 2023; 21:38:0 >
  • Sonuç olarak; iyot gibi ortaya çıktılar.

İki kulüp yöneticisi, bu eylemi neden yaptığına dair, makul bir gerekçe sunamadı. Ülkemizi küçük düşürdüler. Kendilerini bitirdiler. Koltuklarında oturamazlar artık.

• Araptaparlar ışık saçıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İni - cini para olanlar arap tapar diyerekten yaygaraya başlamış... Suudi Arabistan, Süper Kupa'daki maçta Atatürk pankartı ve tişörtüne izin vermedi.(maç iptal edildi) 

Bunlara ver parayı, beş dakikada arap sevici, israil sevici, abd sevici, almanya sevici vs vs olurlar. Hatta lgbt sevici bile olurlar.

Bu tiplerin ortak sorunu, göbek kaşıyıcı olmalarıdır. Doğan görünümlü çakma şahin tipler sizi... Suudi Arabistan, Süper Kupa'daki maçta Atatürk pankartı ve tişörtüne izin vermedi.(maç iptal edildi) 

• Çoğu lgbt bu aktrolllerden daha delikanlıdır.

Alayınız bir sürmeli etmezsiniz uleyn..🤣🤣🤣

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Novagate N kullanıcısına yanıt

Şaka gibi mesaj. Ülkeyi yöneten senin zihniyetin. Yılların akplisi araplardan para koparmaya çalışıyorsun diyorSuudi Arabistan, Süper Kupa'daki maçta Atatürk pankartı ve tişörtüne izin vermedi.(maç iptal edildi) Para isteyen sizsiniz. Ekonomiyi berbat eden yine siz. Ülkeyi bu kadar borca sokmasaydınız, bu kadar kötü yönetmeseydiniz. 2001 krizinde bile biraz borç ve imf programıyla ekonomi doğrulmuştu.

Bana ne be ister git ister gitme. Sana kimse 5 lira vermez. Hangi devlet sana ev, araba verir? Git suudi arabistana kaçak gir tabi sınırda vurup öldürmezlerse iyi. Dediğim gibi bu ülkede o istediklerinin çeyreğine yedi sülaleni vahşice katlederler. Hiç sorun olmaz.

Senin kafan çok eskide kalmış. Artık petrol piyasası arabistan tekelinde değil. Amerika bile kendi ihtiyacını karşılıyor. Hem seçim öncesi gabarda petrol çıktı diyen sizdiniz. Niye arabın petrolüne kaldın? Yerli milli dediniz yetmiyor muymuş yerli petrol? Sonra bu devirde öyle ambargo olmuyor biri satmazsa ötekisi hazırda bekliyor rusya gibi.

Gelişmiş ülkeler o araba yaranmak için gerekirse arap kıyafeti giyer. O arap liderleri kendi okullarında okutur, dillerini öğretirler. Ancak çıkarlara aykırı davranırlarsa kafasını ezerler. Kaddafi, saddam gibi olur sonları. Gelip kukla yöneticileri bir haltmış gibi gösterme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vanished Man -- 31 Aralık 2023; 23:9:56 >

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt

Tabi senin zihniyetin yönetirken 100 milyar dolar kişi başı gelirin varmış gibi konuşmuşsun.Suudi Arabistan, Süper Kupa'daki maçta Atatürk pankartı ve tişörtüne izin vermedi.(maç iptal edildi) 

Bana ne ister git ister gitmeymiş kafa bak, ona buna yallah diyen sizsiniz o zaman ben ister giderim ister gitmem, bana git diyenler evimi işimi arabamı verecek öyle klavyeden adam kovma konforu yok.

• Para için yaptıkları ortada olanlara bak
    Kendi gibi düşünmeyenlere iftira atmak öğretilerinde var ,yoksa burada bunu yapmazlardı,ortak noktaları sadece bu değil,aynı zamanda Atatürk düşmanı bunlar,

• Mutlu yıllar ahali :)

Elemanlar bizi diskoda kop kop yapıyor sanıyor :))

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mutlu yıllar

• kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Suudi Arabistan, Süper Kupa'daki maçta Atatürk pankartı ve tişörtüne izin vermedi.(maç iptal edildi)

ve siz de bunu yediyseniz tebrikler... ne diyeyim... Suudi Arabistan, Süper Kupa'daki maçta Atatürk pankartı ve tişörtüne izin vermedi.(maç iptal edildi) 

• Suudi Arabistan, Süper Kupa'daki maçta Atatürk pankartı ve tişörtüne izin vermedi.(maç iptal edildi)

güzel söz... Suudi Arabistan, Süper Kupa'daki maçta Atatürk pankartı ve tişörtüne izin vermedi.(maç iptal edildi) 

• srkn kullanıcısına yanıt

yok yermiyim hiç ingilizlerin II. Elizabeth formalı reklamlı ist da futbol oynacağı günleri bekliyorum.Suudi Arabistan, Süper Kupa'daki maçta Atatürk pankartı ve tişörtüne izin vermedi.(maç iptal edildi) 

• "tüm" donanım haber forum üyelerine iyi seneler...

(ayrımcılık yapmadım bak dikkat et) Suudi Arabistan, Süper Kupa'daki maçta Atatürk pankartı ve tişörtüne izin vermedi.(maç iptal edildi) 

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.