Şimdi Ara

Suudi Arabistan, Süper Kupa'daki maçta Atatürk pankartı ve tişörtüne izin vermedi.(maç iptal edildi) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
792
Cevap
3
Favori
25.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bayrak ne? tarhihi kişilik lider ne yahu bir konya diğeri ankara? hangi tarihi yabancı liderin kocaman posterine izin vermiş italya stadda bana onla gel.Suudi Arabistan, Süper Kupa'daki maçta Atatürk pankartı ve tişörtüne izin vermedi.(maç iptal edildi) 

Koyu sağcı dinci milliyetçi türk düşmanı ülke he senin Atatürk üne Fsm ne stadda izin verir kırmızı kar yağdığındaSuudi Arabistan, Süper Kupa'daki maçta Atatürk pankartı ve tişörtüne izin vermedi.(maç iptal edildi) ütopik bilimkurgu hollywood senaryolarında olabilir anca . Suudi Arabistan, Süper Kupa'daki maçta Atatürk pankartı ve tişörtüne izin vermedi.(maç iptal edildi) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 1 Ocak 2024; 15:1:35 >
  • Suudi Arabistan, Süper Kupa'daki maçta Atatürk pankartı ve tişörtüne izin vermedi.(maç iptal edildi)youtube
    Sinan Albayrak, futbol maçı üzerinden laiklerin yaptığı iki yüzlülüğü ironik bir dille eleştirdi
    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=2HL4kFWprGE

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Violet Evergarden kullanıcısına yanıt

Forumda ne kadar çoklarmış onuda anladık, arap kardeşleriyle aramız bozulacak diye taklalar atıp kendi takımlarını eleştirerecek kötüleyecek kadar küçüldüler...

• İzmir depreminde, oradaki insanlara lanet okuyanlar; Kahramanmaraş depreminde o insanların yardımlarıyla ayakta kaldılar.

İsrail - Filistin çatışmalarında belki de ucu barışa dokunabilecek bir süreçte Hamas İsrail’de katliam yaptı ama sözde Gazze savunucularının sesi çıkmadı hatta ileri gidip dişe diş kana kan sloganları atıldı bu ülkede. Daha sonra İsrail Gazze’yi dümdüz edince kan isteyenler en büyük hümanist oldular.

Ağızlarından Türkiye’nin 100. Yılını düşürmeyenler süper kupa maçını Arabistan’da oynattılar. Bu maçın ne için oynandığını unutup ama iş 100. Yılı kutlamaya gelince hep birlikte Arapların yanında oldular.

Sanırım burada güzel bir ironi var ama anlayana işte.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • xmxksk kullanıcısına yanıt

Kapanan wow Türkiye nedeniyle hocam.

O site Arap paratoneri gibiydi. Takılıyorlardı kendi kendilerine.

Site Ağustos 'ta cortu çekince buraya doluştular. Ekşi 'de malûm kota doldu.

Bazıları Suri menşei sığınmacı, diğerleri klasik Arap sevici.

Edit: mesajı sildirmişler Suudi Arabistan, Süper Kupa'daki maçta Atatürk pankartı ve tişörtüne izin vermedi.(maç iptal edildi) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 1 Ocak 2024; 16:26:43 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Suudi Arabistan, Süper Kupa'daki maçta Atatürk pankartı ve tişörtüne izin vermedi.(maç iptal edildi)

Atatürk ülkesini düşman işgalinden kurtarmış, hem de tek başına... hiç bir yabancı ülkenin yardımını almadan...

o bahsettiğiniz tarihi liderlerden hangisi bunu yapabilmiş?

Atatürk'ü kimlerle aynı kefeye koyma gafletini gösterdiğiniz için ben iade edeyim size... Suudi Arabistan, Süper Kupa'daki maçta Atatürk pankartı ve tişörtüne izin vermedi.(maç iptal edildi) 

Suudi Arabistan, Süper Kupa'daki maçta Atatürk pankartı ve tişörtüne izin vermedi.(maç iptal edildi)

büyük lokma yiyebilirsiniz, ama büyük söz konuşmanızı tavsiye etmem... sonuçları sizin için utandırıcı olabilir... Suudi Arabistan, Süper Kupa'daki maçta Atatürk pankartı ve tişörtüne izin vermedi.(maç iptal edildi) 

• Atatürk'ü diğer yabancıların liderleriyle karşılaştıranlara Barış Manço'nun Fransız spikerle olan diyaloğunu hatırlatmak istiyorum, onlar sadece askerlerini lider olarak görür, Atatürk bir askerden daha fazlasıdır:

(Alıntıdır.)

...

Barış Manço daha fazla dayanamaz ve spikere “Yanınızda kağıt para var mi?” diye sorar.

Bu soruya spiker şaşırır ve “Evet var ama ne olacak?” der.

Barış Manço ısrar edince spiker cebindeki kağıt paraları çıkarır.

Bu olaydan az önce Barış Manço canlı yayında “Anahtar” adlı şarkısını söylemiştir.

Bu şarkının bir bölümü şöyledir:

“Beş Akif- bir Saat Kulesi, iki Kule-bir Fatih, beş Fatih-bir Mevlana, iki Mevlana-bir Sinan”

(Barış Manço / Anahtar şarkisi / Darısı Başınıza Albümü / 1992)

Bu şarki bir matematik sorusudur ve şarkıda adi geçen kisiler o dönemdeki Türk parası olan banknotların arkasında fotoğrafı olan kişilerdir.

Barış Manço spikere sorar: “Bu paranızda fotoğrafı olan kişi kim?”

Spiker: “General…….”

Barış Manço diğer paralardaki fotoğrafları olan kişileri de sorar. Spikerin verdiği cevaplar hep aynidir:

“General, Amiral, Komutan…”

Spikerin “Bu falanca General, falanca Amiral, falanca Komutan..” cevabından sonra, bu sefer de Barış Manço cebinden Türk paralarını çıkarır.

Spikere der ki:

“Bu parada fotoğrafı olan kisi Mehmet Akif Ersoy’dur. Şairdir.

Bu fotoğraftaki kişi Mevlana’dir. Düşünürdür.

Bu paradaki fotoğrafı olan kişi Fatih Sultan Mehmet’dir. Adaletin sembolüdür.

Bu paradaki kişi ise Atatürk’tür. ‘Yurtta barış, dünyada barış.’ diyen kisidir.

Bizim paralarımız bunlar. Biz Türkler ince ruhlu, kibar, medeni insanlar olduğumuz için paralarımızın arkasına şairlerimizin, düşünürlerimizin, bilim adamlarımızın fotoğraflarını bastık.”.

Siz Fransızlar kendiniz barbar, vahşi olduğunuz için paralarınızın arkasına hep savaş adamlarınızın fotoğraflarını basmışsınız!” der…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 1 Ocak 2024; 17:34:45 >

• srkn kullanıcısına yanıt

Kerimcem ve utanmak? Suudi Arabistan, Süper Kupa'daki maçta Atatürk pankartı ve tişörtüne izin vermedi.(maç iptal edildi) 

• srkn kullanıcısına yanıt

Bekliyorum hatta iddamı arttıryorum 5 senede süre veriyorum size, londra, roma, paris olabilir Atatürk oyuncu forması+Atatürk sözleriyle+Dev pankartıyla donatın bakalım stadları gavurları? fetih edin oraları aslanlarımSuudi Arabistan, Süper Kupa'daki maçta Atatürk pankartı ve tişörtüne izin vermedi.(maç iptal edildi) 

Almanya pankarta izin verir orda milyonlarca türk yaşıyor oranın durumu statüsü başka oda sadece 2005 de olmuş orayı yazmadım.

Bekliyorum burdayım.Suudi Arabistan, Süper Kupa'daki maçta Atatürk pankartı ve tişörtüne izin vermedi.(maç iptal edildi) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 1 Ocak 2024; 17:48:33 >
  • Karşılaştırma yapabilmen için iki Türk takımın Londra'da, Roma'da, Paris'te maç yapması lazım. Eğer Atatürk pankartı açılamazsa o zaman haklı olabilirsin. Benzer durum 2005'te Frankfurt'ta olmuş ve Atatürk pankartı açılabilmiş. Ama sen bunu kabul etmeyip yine her zamanki gibi kıvırıyorsun. Yok oranın statüsü farklıymış da (nesi farklıymış) yok milyonlarca Türk varmış da (milyonlarca Türk'ün hepsi stadta sanki) bomboş bahaneler. Aynı şey olsa yine kıvıracaksın zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 1 Ocak 2024; 17:52:53 >
  • Hadi hadi yazdıkarınızı yapın ilk once bana laf yetiştirme ben şartlarımı yazdım bekliyorum .

Hele türk düşmanı dinci italya sana değil Atatürkün değil dev pankartını ha ha hö hö hi hi anladın sen.

• Yavv bu göbek kaşıyıcı tipler, avrupa ülkelerinde nereye pankart aşıyor ? Nereye Atatürk portresi açıyor. Kafalarına anında jop iner.

Avrupa ülkelerinde Türkiye'ye karşı terör faaliyeti yürüten pkk/pyd gibi terör örgütleri pankart açabilir. Terörist başını portresini taşıyabilir. Hatta avrupa ülkeleri bu eylemi de polis korumasında yaptırır.

Bizdeki Atatürkçü görünümlü ruhsuz sahtekarlar, kendilerini ezik hissettikleri için, avrupa Türk insanını aşağılamaya çalıştığında, "aman ne olur daha çok aşağıla" diye yalvarır ancak...

Bu göbek kaşıyıcı tiplerin ortak özellikleri;

1_ Asla çalışmazlar, çalışmayı hiç sevmezler,

2_ Her ne olursa olsun okumazlar, okumak yerine sosyal medyadan eğitim alırlar,

3_ Ne kadar imkan sağlanırsa sağlansın, asla memnun olmazlar,

4_ Her zaman kendi mahallelerinde toplanıp sürü psikolojisi sergileyerek şarlamasını bilirler.

Nerede var iki Türk takımının maçı? Söyle de açayım.

Alıntı

metni:
    hangi tarihi yabancı liderin kocaman posterine izin vermiş italya stadda bana onla gel

Gelelim, aşağıdaki linke tıkla.

Şu da Fransa'dan:

Suudi Arabistan, Süper Kupa'daki maçta Atatürk pankartı ve tişörtüne izin vermedi.(maç iptal edildi)getty ımages
    Fans Marseille with a banner Che GUEVARA during the Ligue 1 Uber Eats...
    https://www.gettyimages.ca/detail/news-photo/fans-marseille-with-a-banner-che-guevara-during-the-ligue-1-news-photo/1235369854

Hadi bakalım, şimdi nasıl kıvıracaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 1 Ocak 2024; 19:45:28 >

• serkanguzel_ kullanıcısına yanıt

Türü tükenmiş dinozor gibi sadece bir tane 2005 te bulmuşlar oda milyonlarca türkün yaşadığı ülkede oda sadece pankart, ordan gazelleri devam ediyor işte naparsınSuudi Arabistan, Süper Kupa'daki maçta Atatürk pankartı ve tişörtüne izin vermedi.(maç iptal edildi) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 1 Ocak 2024; 18:26:54 >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.