arkadaşlarr maymunun süresimi ne war galbi öylemi yaw
1 ay
HYR BİAY DEİL BEN ALDIM 13 GÜNDÜ SEN BUNU SAAT ALIOSUN 48 SİLKE ONUNLA2 HAFTA UZATIOSUN BİTTİGNDE BİDAHAAYNI İŞLEME DEWAM EDIOSUN BNMKİ DUN BİTİ
aslında tam 1 ay da değil, 28 gün
quote:
Orjinalden alıntı: evıl
HYR BİAY DEİL BEN ALDIM 13 GÜNDÜ SEN BUNU SAAT ALIOSUN 48 SİLKE ONUNLA2 HAFTA UZATIOSUN BİTTİGNDE BİDAHAAYNI İŞLEME DEWAM EDIOSUN BNMKİ DUN BİTİ
hayır, yanlış görmüşsün heralde, maymunun süresi 28 gündür, bu süre bittiğinde item mall dan süre uzatıcı bi item var onu alıp 28 gün daha uzatırsın hayvanın ömrünü. bu arada 28 gün bittiğinde maymun inventoryden kaybolmaz, yani istediğinde o zaman uzatıcıdan alıp kullanmaya devam edebilirsin
HIIII BEN ALDIĞIMDA 27 DAYS 22 HOURS 23 MİNUTE YAZIODU
quote:
Orjinalden alıntı: silkcireis
HIIII BEN ALDIĞIMDA 27 DAYS 22 HOURS 23 MİNUTE YAZIODU
ya peeeki oyun kapalıykende bu süre dewam ediomuuu
quote:
ya peeeki oyun kapalıykende bu süre dewam ediomuuu
evet, maymunu aldığında ve kullanmaya başladığında 28 günlük süre geri saymaya başlar, oyun kapalıykende süre devam eder yani
kullanımdan kaldırıp ınventorye geri koysak bilemi
quote:
kullanımdan kaldırıp ınventorye geri koysak bilemi
evet arkadaşım, istersen al ama kullanma, maymunun ömrü 28 gündür... online-offline, inventoryde-dışarıda, yağmurda-çamurda hiçbişey değişmez yani sonuçta 28 gün 28 gündür, çekip çekip uzatamazsınki...
bide sincap nasıl onundamı süresi vaaar o daamı iyi
quote:
bide sincap nasıl onundamı süresi vaaar o daamı iyi
aynı arkadaşım, süresi, özellikleri, herşeyleri aynı, sadece şekilleri değişik...
o zman parayla aldığımız kurtun da süresai vardır be
(adam kandırmaca yahu bu aldığımızda sürelki die yazmıoki)
ya arkadaşım niye posta posta soruyosun ya ? hayır parayla aldığın kurtun süresi yok..sadece gerçek para weriosun we rengi değişik diğer kurttan başka farkı yok ..
quote:
o zman parayla aldığımız kurtun da süresai vardır be
(adam kandırmaca yahu bu aldığımızda sürelki die yazmıoki)
hayır arkadaşım, kurtun süresi yok, sen oyunu bırakıncaya kadar seninle takılıyor... bu arada aklına gelen her soru için bi topic açma, yada msj atma, arama butonuna bas bi arama yap yaw.....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme