Şimdi Ara

SUV ARAÇ ALACAKLAR İÇİN ÖNERİLER (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
1
Favori
7.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

SUV ARAÇ ALACAKLAR İÇİN ÖNERİLER

(En Son Oy Tarihi: 17.3.2024)
Giriş
  • Bir konuyu "boş" buluyorsanız en güzel tepki mesaj atmadan konudan çıkmaktır. Bence bunu deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3008
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Bir konuyu "boş" buluyorsanız en güzel tepki mesaj atmadan konudan çıkmaktır. Bence bunu deneyin.

olay boş bulmak değil. Her konuya cevap olarak 3008 geliyor. Başka bir tavsiye yok. Tekrardan konu açıp sormanın 3008 cevabını almanın ne konu sahibine ne de foruma bir katkısı olduğunu ben düşünmüyorum. Daha çok kafa karıştıran bir durum. Sabahtan akşama saat başı konu açsan, yorum yazacaklar da gelecek cevaplar da aynı olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • umutsirvan kullanıcısına yanıt
    Ama araç Subaru ve daimi 4 çeker özel bir sistem var.
    Crossover grubundaki 4*4 sistemleri öyle değil.

Mesela Sportage'da bulunan sistem normal yol kullanımında aktif değil.
    4*2 önden çekiş olarak yürüyor araç.
    Karda çamurda kalkış yaparken ön tekerler patinaja düşünce arka diferansiyele güç aktarımı başlıyor.
    Ve 4*4 olsa bile çok başarılı bir 4*4 değil. Yani çamurdan kurtaramayabiliyor çoğu kez.
    İlave olarak 4*4 Lock tuşu da var ama o da 40 km/s hızı geçince devreden çıkıyor.

Demek istediğimi şu video özetliyor.
    https://www.youtube.com/watch?v=5vgkJ8HePhM

• Kuga
  • Benim tercihim CR-V olur. 4x4 ceker daha iyi hatta. Ama butcene uymuyorsa HR-V de olabilir, yakiti gercekten makul. Mini SUV dusunebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: laptopal99

quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

yav Arkadaşım alıcı mısın sorucu mu? Bir konu hakkında 2 günde ayrı ayrı 4 tane konu açılmaz ki? Insanlarin emeğine ve vaktine yazık. Yine aynı arkadaşlar yorum yazacak ne faydası olacak sana?

Kararsızım arkadaş kararsızzz

Forumu kekliyorsun başka açıklaması yok.Yada senin araç alacagın falan yok milleti aptal yerine koyuyorsun YETER be

Ya ben ciddiyimde 5 sene satamıcaz aracı alınca şimdi pejo alırız sorun çıkarsa kökü kökleniriz satarkende fiyatı düşer o vakit

Aynen öyle... Pecoya o para verilirmi..?

Dacia tek geçerim..

(hadi bakalım)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• vw al satışı kolay olur

değer kaybetmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

vw al satışı kolay olur

değer kaybetmez

Evet babamlada konuştuk bu konuyu satarken değer kaybetmez dedik ama pejoda 2. Eli 3008 ile sağlamlaşıyor 5 sene sonrasını öngermek zor tabiki hakkımızda hayırlısı bu konu açıyorum diye kızıyorlarya bana napıyım bu foruma güvendiğim için açıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laptopal99 -- 23 Mart 2017; 13:39:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: entigin

Adamın nicki neyi alabileceğini ve yaşını ifşa ediyor beyler, boşuna tavsiye verip yorulmayın

Ya abicim ben 24 yaşındayım

• Anket aç oy verelim daha eğlenceli.
  • yine troll bir konu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zapt-ı Na Mümkün

Anket aç oy verelim daha eğlenceli.

Açtım anket

• 3008 yada bekleyeceksen DS7 al geç kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

3008 yada bekleyeceksen DS7 al geç kardeş

İnş skodada yeni kodiaq diye bir araba çıkartacakmış eniştem dediydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laptopal99 -- 23 Mart 2017; 15:19:3 >
  • laptopal99 L kullanıcısına yanıt
    Skoda Kodiag ile bu bahsi geçen araçları gidip inceledikten sonra sanmıyorum kodiaq da aklının kalacağını ama çeşitlilik iyidir yine.

• quote:

Skoda Kodiag ile bu bahsi geçen araçları gidip inceledikten sonra sanmıyorum kodiaq da aklının kalacağını ama çeşitlilik iyidir yine.

Sağol abi ben seni futtan tanıyorum galiba futa bi araba parası harcadım saf gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laptopal99 -- 23 Mart 2017; 15:30:42 >
  • quote:

quote:

Sağol abi ben seni futtan tanıyorum galiba futa bi araba parası harcadım saf gibi

Harcadım da, saf gibi değil farkındalık ile keyif için. Pişman da değilim ancak şuan oyunlar ile pek içli dışlı değilim farklı alanlara yöneldim arada arkadaşlarla evde buluşunca futa bakıyorum sadece XBOX1 i satınca iyice bitti o mesele şu Playsationa yeni special oyunlar gelince tekrar damlarım belki oralara..

• laptopal99 L kullanıcısına yanıt
    Ben kuga dedim valla. Bu arada Volvo V40 suv değil hocam
  • %36 ya % 9 bu nasıl bir çekişme.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.