Şimdi Ara

SUV ARAÇ ALACAKLAR İÇİN ÖNERİLER (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
1
Favori
7.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

SUV ARAÇ ALACAKLAR İÇİN ÖNERİLER

(En Son Oy Tarihi: 17.3.2024)
Giriş

Orijinalden alıntı: BekirTemel

quote:

Orijinalden alıntı: laptopal99

quote:

Skoda Kodiag ile bu bahsi geçen araçları gidip inceledikten sonra sanmıyorum kodiaq da aklının kalacağını ama çeşitlilik iyidir yine.

Sağol abi ben seni futtan tanıyorum galiba futa bi araba parası harcadım saf gibi

Harcadım da, saf gibi değil farkındalık ile keyif için. Pişman da değilim ancak şuan oyunlar ile pek içli dışlı değilim farklı alanlara yöneldim arada arkadaşlarla evde buluşunca futa bakıyorum sadece XBOX1 i satınca iyice bitti o mesele şu Playsationa yeni special oyunlar gelince tekrar damlarım belki oralara..

Kendim için dedim abi saf gibi diye bende ALLAH ın izniyle konsol oyun moyun işi bitmiştir yeni nişanlandım yaza düğün var artık oyun yok inş bende araba alacamda karar veremedim burdakiler kızıyorda çok konu açıyon diye bu konudan başka konu açmam zaten birde kazanması kolay değilki parayı hemen karar vermek zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laptopal99 -- 23 Mart 2017; 15:38:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• volvo v40 suv mu ?
  • laptopal99 L kullanıcısına yanıt
    Keyif kutusu yahu saflık falan değil bizim iyi vakit geçirmemizi sağlayan herşey için harcanan para iyidir, parayı mezara getirecek halimiz yok ya çoluğa çocuğa bırakırken ucundan alsak ne olur kendimiz için bir şeylerAllah mutlu etsin kardeşim, onlarda haklı bir yerde ama sende haklısın ve herhangi bir yasak, uyarı olmadığı sürece istediğin gibi hareket edebilirsin, bana kalırsa işin büyük bölümünü alacağın aracın nasıl bir kombinasyonda olacağını kararlaştırarak yapmışsın sana sadece model seçmesi kalmış, öne çıkan araçları az çok görümüşsündür onlar arasından cebine ve içine en çok sineni alacaksın ve yeni kurduğun ailene güzel bir araç kazandıracaksın belli ki acelen yok, şimdiden güle güle kullan demek düşer bize.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: boogiee90

volvo v40 suv mu ?

Arada kaynamış pardon 2 saattir gülüyorum sayende sağol
  • quote:

Keyif kutusu yahu saflık falan değil bizim iyi vakit geçirmemizi sağlayan herşey için harcanan para iyidir, parayı mezara getirecek halimiz yok ya çoluğa çocuğa bırakırken ucundan alsak ne olur kendimiz için bir şeylerAllah mutlu etsin kardeşim, onlarda haklı bir yerde ama sende haklısın ve herhangi bir yasak, uyarı olmadığı sürece istediğin gibi hareket edebilirsin, bana kalırsa işin büyük bölümünü alacağın aracın nasıl bir kombinasyonda olacağını kararlaştırarak yapmışsın sana sadece model seçmesi kalmış, öne çıkan araçları az çok görümüşsündür onlar arasından cebine ve içine en çok sineni alacaksın ve yeni kurduğun ailene güzel bir araç kazandıracaksın belli ki acelen yok, şimdiden güle güle kullan demek düşer bize.

ALLAH razı olsun abi daha iyisi sizlerin olsun

• mercedes...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: boogiee90

volvo v40 suv mu ?

Arada kaynamış pardon 2 saattir gülüyorum sayende sağol

:)) Ben de yanlış biliyorum sandım şaşırdım bir ara almayı düşünüyordum çünkü :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

%36 ya % 9 bu nasıl bir çekişme.

• Kadjar diyeyimde garibimin bi oyu olsun sıfır çekmesin dedim biri daha oy vermiş ona.Kim acaba

• Mendieta58 kullanıcısına yanıt
    Moueson kullanıcısına yanıt
    Tahmin etmek zor olmasa gerek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volvo XC60 tabii ki. Yeni kasa süper. Şu video bile yeter :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkayjan -- 23 Mart 2017; 16:52:29 >
  • laptopal99 L kullanıcısına yanıt
    3008 almayı sakın aklından geçirmemeyi düşünmemek yoluna gitmezsen iyi etmezsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada beyler volvo 2.0 motormuş onun yerine 1.4 q3 koydum volvoya oy verenler q3 vermiş oldu veren verene hadi bakalım hayırlısı
  • quote:

Bu arada beyler volvo 2.0 motormuş onun yerine 1.4 q3 koydum volvoya oy verenler q3 vermiş oldu veren verene hadi bakalım hayırlısı

Audi fanboyu musun? Ne alaka? Konu başlığında yazsaydın o zaman. SUV anketi yapmışsın en iyisine verdik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkayjan -- 23 Mart 2017; 17:4:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkayjan

quote:

Bu arada beyler volvo 2.0 motormuş onun yerine 1.4 q3 koydum volvoya oy verenler q3 vermiş oldu veren verene hadi bakalım hayırlısı

Audi fanboyu musun? Ne alaka? Konu başlığında yazsaydın o zaman. SUV anketi yapmışsın en iyisine verdik.

1.6 motordan yükseğini alamıyoruz

• quote:

Kadjar daha fazla oyu hakediyor ama maalesef değeri bilinmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

quote:

Kadjar daha fazla oyu hakediyor ama maalesef değeri bilinmiyor

Renodan kaç para alıyon

• ankete katılanların SUV ne demek bildiği şüpheli...
  • Ankete DS7 koymuşsun 180 bin ₺lik GLA nın fiyatına çok diyorsun. Sanıyor musun bu araba Türkiyeye 150-160 bin ₺den giriş yapacak ? DS7 Crossback minimum 250 bin ₺ ye Türkiyeye gelir çünkü araba x1 Gla vs değil x3 Q5 vs ile aynı segmentte
  • 3008 sececektim tiguan kullandigim icin tiguani sectim.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.