Şimdi Ara

SUYA DÜŞEN CEP TELEFONUNU KURTARMAK!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
2
Favori
64.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar buraya pil fln gibi parçaları çıkarmak, kurutmak falan neyi nasıl hangi sırayla yapmak gerekiorsa biri yazarsa, bu problemi yaşayan arkadaşlar (ki forumda baya var) kolayca ulaşıp wakit geçirmeden tellerini kurtarabilirler

(hatta mümkünse üst konu olarak kalsın)

• pili cıkarmak ve uzun süre deneme dahi yapmamak lazım cok cok iyi kuruması lazım ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: visualize

pili cıkarmak ve uzun süre deneme dahi yapmamak lazım cok cok iyi kuruması lazım ...

kurutmak fayda etmiyor arkadaşlar eğer tel suya düşmüşse ana bordu yanıyor tüm devreler yanıyor tabi tel düşmeden önce açıksa yok kapalıyken düşmüşse derhal bataryayı çıkarıp güneşde 3< 4 gün beklesin sonra bataryayı tak ve dene yalnız mutlaka tamirci iyice oksitlenen yerleri temizlemeden denemeyiniz oksit devreden devreye atlama yapıp yine arıza verebilir saygılar benim 2 tel düşdü birisi w800 özürlü çalışıyor sxg75 ise öldü
  • quote:

Orjinalden alıntı: kemalerg

quote:

Orjinalden alıntı: visualize

pili cıkarmak ve uzun süre deneme dahi yapmamak lazım cok cok iyi kuruması lazım ...

kurutmak fayda etmiyor arkadaşlar eğer tel suya düşmüşse ana bordu yanıyor tüm devreler yanıyor tabi tel düşmeden önce açıksa yok kapalıyken düşmüşse derhal bataryayı çıkarıp güneşde 3< 4 gün beklesin sonra bataryayı tak ve dene yalnız mutlaka tamirci iyice oksitlenen yerleri temizlemeden denemeyiniz oksit devreden devreye atlama yapıp yine arıza verebilir saygılar benim 2 tel düşdü birisi w800 özürlü çalışıyor sxg75 ise öldü

katılıyorum sana su giren cihazda oksitlenme yapar vede cihaz birazda tozluysa bu yolları çürütür.su kaçan cihazı ilk önce açıp içini temizleyip kurutmak lazım.oksit olmaması için

• ben iki arkadaşım da rastladım. İkisinde de telefoncuya götürdü.
    Telefoncular suya düşen telefonu 1 bardak suya koyup hemen servise götürmeyi tavsiye ediyor. İlginç ama öyle.

Başka bir arkadaşında mpx200'ü düşmüştü. 2 gün sonra Motorola servisine verdi, servis tamiratı maliyetini geçtiği için yapmadı. 2 hafta sonra kendiliğinden çalıştı. Öldürmeyen Allah öldürmüyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: thedeparted
    Başka bir arkadaşında mpx200'ü düşmüştü. 2 gün sonra Motorola servisine verdi, servis tamiratı maliyetini geçtiği için yapmadı. 2 hafta sonra kendiliğinden çalıştı. Öldürmeyen Allah öldürmüyor...

• o telefonu göm bilader başka yapcak bişey yok
  • Bataryayı çıkart telefonu kurut git daha sonra git servise fln ver garanti kapsamında olmasada parayla fln yapsınlar[:\'(]
  • benim 3510 düşmüştü tuvalete hemen pilini çıkarttım.ve uruttum. 1 sene sonra ekran da sorunlar başladı ve sonunda görüntü kayboldu. servise götürdüğüm zaman gerçekle karşılaştım telefon oksitlenmiş neyse 20 ytl ye hallettileri.
  • At gitsin o tel den bı daha hayır gelmez !
  • satalı 2 sene oldu bu arada.
    quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Aytekin !

At gitsin o tel den bı daha hayır gelmez !
  • quote:

Orjinalden alıntı: esik1

benim 3510 düşmüştü tuvalete hemen pilini çıkarttım.ve uruttum. 1 sene sonra ekran da sorunlar başladı ve sonunda görüntü kayboldu. servise götürdüğüm zaman gerçekle karşılaştım telefon oksitlenmiş neyse 20 ytl ye hallettileri.

tuvaletten cikardin ve kuruttun, temizlemedin yani ve sonra kullanmaya devam ettin.. helal olsun walla
  • yaw temizlediginimi anlatsın adam bide burda
  • Saf su nasıl oluyo ya ..Cattle da suyu kaynatıp soğutsam saf su olur mu ?
  • arkadaşlar bizim bir arkadaşta 6600 vardı tuvalete düşürmüştü.. aldı kuruttu fön makinesiyle bi 2-3 saat içinde çalışırduruma geldi alet.. bir tek ekranın sağ köşesi buğuluydu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: thedeparted

• BENİMDE W800 WC YE DÜŞTÜ ALDIM KURUTTUM SONRA TAMİRE VERDİM ŞU AN ÇALIŞIYOR AMA MS ÇALIŞMIYOR EKRAN IŞIĞI NORMALDEN AZ YANIYOR NE YAPALIM ARTIK BÖLE İDARE EDECEZ Bİ MÜDDET DAHA YENİ ALMIŞTIM DAHA HEVESİM KAÇMADAN ŞU BAŞIMA GELENE BAK....
  • BU İŞ BURDA ANLATMAKLA OLCAK İŞ DEĞİLDİR HERHALDE
  • (telefonun içini açıp fön makinesiyle kurutmanı tavsiye ederim..)
  • ne kötü bir şey 20 günlük k810i tuvalete düştü çıkardım bide normal suyla yıkadım.saç kurutma mak yıkadım 4 saat sonra tel açıldı .ekran buglu akşam tel. verdim yarın yaşayıp yaşamıyacagı belli olacak..
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.