Şimdi Ara

SUYA DUŞEN IPHONE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar suya dusen ıphone 1 hafta sonra kendıne geldı ekranda once dokunmatık sorunu vardı oda zamanla duzeldı versiyon yukselttım ıyıce kendıne gelsın dıye.Ama cıhaz suanda dfu moda gecmıyor.home ve onof tuşuna basılı tutunca kapanmıyor ama on of tuşuna basılı tutup slıde to power yapabılıyorum.Ama bu seferde on of tuşundan acmıyor.Kafayı yıyeceğim herşey normale dondu ama jailbreak yapamıyorum.home tuşu bozuk desem değil ekran kapalı İken home basınca ekran gelıyor on of tuşuda çaışıyor.Ben işin içinden cıkamadım cihaz 2.2 de kilitlikaldı jailbreak yapamıyorum.Saygılarımla(bu arada cihaz iphone 2G)

• Keşke bu kadar pahalı oyuncaklara para vermeseniz,işte en ufak bi dikkatsizlikte kaput olabiliyor.Sonra da arkasından ağıtlar başlıyo.Neyse yaranı deşmiş olmiim geçmiş olsun kardeş..
  • Ben şanslıymışım.
    Detarjanlı suya düştü ama hiç ara vermeden çalışmaya devam etti. Sorun yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Ben şanslıymışım.

şanslısın ama garantili iphone kullanıyorsan ilerde garantiden faydananmayı unut..! cihazın içinde 4-5 yerde likit sensörleri var. cihaz sorunsuz çalışıyor olsa bile serviste içine su kaçmış olduğu anlaşılıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurozane

quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Ben şanslıymışım.

şanslısın ama garantili iphone kullanıyorsan ilerde garantiden faydananmayı unut..! cihazın içinde 4-5 yerde likit sensörleri var. cihaz sorunsuz çalışıyor olsa bile serviste içine su kaçmış olduğu anlaşılıyor.

Sensörler temiz

SUYA DUŞEN IPHONE

• fotograftan mı kaynaklı bilmiyorum ama sensörün rengi tam beyaz değil sanki. pembeye kaçmış biraz...
  • Arkadaşlar yokmu bu işin caresi dfu moda geçirmenin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurozane

fotograftan mı kaynaklı bilmiyorum ama sensörün rengi tam beyaz değil sanki. pembeye kaçmış biraz...

Evet, banada pembeye dönmüş gibi geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylargray -- 14 Aralık 2008; 23:46:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.