Şimdi Ara

SUYUN PH SİNİ ÖLÇMEK İÇİN PH METRE ARIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir akvaryumcu arkadaşım akvaryum suyunun ph seviyesini ölçmek için devre istedi nette baya bi araştırdık ama tam anlamı ile bir devre bulamadık elinde bu tür lcd li yada displayli bir devre olan varsa yardım edebilirlerse çok memnun oluruz

• Probların fiyatına bir bakın, ondan sonra yapmaya karar verin bence. Buffer solusyonlarla sık sık kalibre etmek gerekeceğini de unutmayın.

Ca jeneratörü gibi bir cihaz sürmeyecekseniz, hazır stick veya kağıt şeritler en pratik ve ucuzu olacaktır.

Kolay gelsin..
  • kendim için olsa bu kadar uğraşmazdım arkadaş istedi diye bende araştırıyorum.aslında ölçmek için probu nerden bulacağız o konuda bile fikrim yok.

ilginiz için çok teşekkür ederim
  • Ph metre için prob laboratuvar malzemesi satan firmalardan temin edilebilir. Bildiğim kadarı ile prob sıvının Ph seviyesi ile orantılı olarak bir voltaj üretiyor. Geriye basit bir opamp, pic, lcd den oluşan devre ile gerilimi dijitale çevirip probun katalog verilerine göre ölçekleyerek ekranda göstermek kalıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Suyun 4 derecedeki özel durumu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Selin İrem Demirci S kullanıcısına yanıt
    9 yıllık hort olmuş
  • Aynı pH ölçer cihazdan veya çubuklardan bende arıyorum. Güvenilir ve doğru ölçüm yapabilen ürün var mı bildiğiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.