Bildirim
Suzuki ADRESS 14 jant scooter 113cc enjeksiyonlu ANA KONU(100km de 1.96lt tüketen yakıt cimrisi) (6. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
göz atın derimhttps://www.youtube.com/watch?v=ycIA3ly6p-I -
quote:
Orijinalden alıntı: funkmaster
göz atın derimhttps://www.youtube.com/watch?v=ycIA3ly6p-I
Bunu 3 kez izledim hatta bir tane daha var sahilde bir baskasinin cektigi..baskada yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
sıfır km olarak, bu paraya daha iyi bir motosiklet olduğunu düşünmüyorum.
sym fiddle 3 bundan çok daha güzel bir motor ama eksikleri var. onu alacaktım yoksa. -
quote:
sym fiddle 3 bundan çok daha güzel bir motor ama eksikleri var. onu alacaktım yoksa.
sym3 acıkcası benımde adayım,delıgthı kucuk buldum cunku,ama sym3 de ne eksıklıkler gordunuz? -
quote:
Orijinalden alıntı: Crauls
quote:
sym fiddle 3 bundan çok daha güzel bir motor ama eksikleri var. onu alacaktım yoksa.
sym3 acıkcası benımde adayım,delıgthı kucuk buldum cunku,ama sym3 de ne eksıklıkler gordunuz?
bir kere karbüratörlü, ikincisi biraz da olsa daha ağır, üçüncüsü seleye tam boy kask sığmıyor, bir diğer eksik anahtar koruması yok.
hocam çok araştırma, hata yapmaya başlarsın, genelde kafana yatan ilk model doğru seçenektir.
ben bu fiyat endeksinde address diyorum ama fiddle 3 de üzmez, daha kalitesiz ama daha güzel bir motora binersin. neticede kalitenin hayati olduğu paralara alınan motorları konuşmuyoruz.
-
guzel dusunmussun,suzukıdekı gozden kacan el frenıde okuyorumda rampa yerlerde cok işe yarıyor denılıyor,senın yazdıklarınla beraber,suzukı buyuk olasılık daha da saglam olacktır.
ozetle fıddle,adressten sadece tip ve 2.el acılarından avantajlı şirin motor serviside suzukıye nazaran yaygın ,ama buna mukabıl adreste yakıt ekonomısı,buyuk teker,marka prestıjı,bagaj hacmi,saglamlık ve kalite,el freni avantajları var. -
Suzuki'nin 2. eli daha iyi, fiddle satıyor olsa da 2. elde çok değerini korumuyor. Yedek parça yüzünden.
Suzuki'nin ön karenajı 100 lira düşün, fiddle daha pahalı. -
iyiymiş,heronun 5 yıl garantı ve 72 saatde yedek parca temınatını gordum az evvel altın elbıselı adamda oda guzel olmuş. -
quote:
iyiymiş,heronun 5 yıl garantı ve 72 saatde yedek parca temınatını gordum az evvel altın elbıselı adamda oda guzel olmuş.
hero da parasının motoru 6 bin liraya address, 4600 liraya dash değer motorlar. -
evet hem yenı model hemde kımse daha elınden cıkarmıyor suzukı adressı,hanı sym ıle kyomco arasında nasıl kymcolar bıraz daha saglam kolay yıpranmayan uzun omurlu ıse,125cc altındakı japonlar arasındada address sankı oyle gelıyor bana,elbette tam karsılıgı degıl ama volvo gıbı,alıp saglam kullanılır ve şansta yaver gıder yatırma dusurme olmazsa,''tamam ben sıkıldım bır degısıklık yapayım dıyene kadar senı terketmeyecek bir scooter. -
almadıysan al geç -
quote:
evet hem yenı model hemde kımse daha elınden cıkarmıyor suzukı adressı,hanı sym ıle kyomco arasında nasıl kymcolar bıraz daha saglam kolay yıpranmayan uzun omurlu ıse,125cc altındakı japonlar arasındada address sankı oyle gelıyor bana,elbette tam karsılıgı degıl ama volvo gıbı,alıp saglam kullanılır ve şansta yaver gıder yatırma dusurme olmazsa,''tamam ben sıkıldım bır degısıklık yapayım dıyene kadar senı terketmeyecek bir scooter.
15 lirayla 140 km gezdim, o rakamları sym ile görmen imkansız, aşırı yokuşlu bir yerde oturuyorum üstelik. -
Merhaba bende bu hafta 2015 model moto gp rengi olan mavi rengini alarak katildim araniza daha suan 100 km yaptim ilk izlenimlerim guzel tepkileri var gidis olarak cok yorum yapamam ama scoter kullanicisi olmadigim icin zaten 2 motorsiklet olarak tercih ettim sehir ici kullanima uygun manevrasi iyi dar bir yapisi var 2 kisi kullanimda artciyi hissettirmiyor virajlarda iyi donusleri firenler yeterli kayma veya kitleme yasamadim lastikler ne kadar on yargiyla baksamda hic kayma vs hissettirmedi bana su anlik memnunum kendisinden sele alti konusu tam kask yani fulface kask benim kaskim sigmadi ama bayide baktigimda baska bir fulface kask sigmisti yani modele gore degisiyor muhtemelen ama kask sigmasada 110cc bir scootere gore baya iyi bir alan var orda kendim bir yamaha tenere 660 kullanicisi olarak sele altina sadece bir bez anca sikistira bildigim icin burda baya baya bir yer var diye bilirim yakit olarak daha ilk depom bitmedi bayiden alip benzinlige gidip doldurdugumda depoyu 17 tl bir yakit aldi suan gosterge yaridan biraz asada duruyor 100 km reyi gectim hiz konusunda 100-110 km bir hiza cikabiliyor normal 100 diyelim uzeri yol eyim hava gibi etkenler ayak marsi bence cok faydali bir sey bu bir arti far aydinlatmalari bence yeterli degil sehir ici belki ama sehir disi problem yaratabilir ben genel manada memnunum tavsiye ederim alicak veya almayi dusunen arkadaslara bilgi olarak internette bende cok fazla veriye ulasamadim bu modelle ilgili ama sonuc olarak yeni bir model yaygin degil ama fazla paket motoruyla gezmek istemeyen arkadaslara bir alternatif tip gorecelide olsa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Akın aşık
Merhaba bende bu hafta 2015 model moto gp rengi olan mavi rengini alarak katildim araniza daha suan 100 km yaptim ilk izlenimlerim guzel tepkileri var gidis olarak cok yorum yapamam ama scoter kullanicisi olmadigim icin zaten 2 motorsiklet olarak tercih ettim sehir ici kullanima uygun manevrasi iyi dar bir yapisi var 2 kisi kullanimda artciyi hissettirmiyor virajlarda iyi donusleri firenler yeterli kayma veya kitleme yasamadim lastikler ne kadar on yargiyla baksamda hic kayma vs hissettirmedi bana su anlik memnunum kendisinden sele alti konusu tam kask yani fulface kask benim kaskim sigmadi ama bayide baktigimda baska bir fulface kask sigmisti yani modele gore degisiyor muhtemelen ama kask sigmasada 110cc bir scootere gore baya iyi bir alan var orda kendim bir yamaha tenere 660 kullanicisi olarak sele altina sadece bir bez anca sikistira bildigim icin burda baya baya bir yer var diye bilirim yakit olarak daha ilk depom bitmedi bayiden alip benzinlige gidip doldurdugumda depoyu 17 tl bir yakit aldi suan gosterge yaridan biraz asada duruyor 100 km reyi gectim hiz konusunda 100-110 km bir hiza cikabiliyor normal 100 diyelim uzeri yol eyim hava gibi etkenler ayak marsi bence cok faydali bir sey bu bir arti far aydinlatmalari bence yeterli degil sehir ici belki ama sehir disi problem yaratabilir ben genel manada memnunum tavsiye ederim alicak veya almayi dusunen arkadaslara bilgi olarak internette bende cok fazla veriye ulasamadim bu modelle ilgili ama sonuc olarak yeni bir model yaygin degil ama fazla paket motoruyla gezmek istemeyen arkadaslara bir alternatif tip gorecelide olsa
tesekkurler,kullancısı olup gerı donus yapmanız faydalı olacaktır,dıger yandan sele rahtlıgı,lastık ebadı,gıbı daha gozden kacan memunıyet yada sıkayetlerınız nelerdır.mısal surasıda soyle olsaydı tadından yenmezdı hesabı,boy kılo nedır sızde gıdon mesafesı yeterlı geldımı.
-
Sele olarak rahatsiz degil biraz dar ama artci icin daha rahat ayak pegleri olmasi avantaj topcase takmak isteyenler icin kendi demirinin olmasi iyi extradan bir aparata gerek kalmaz benim boyum 1.80 ve kilom 85 direksiyon tam cevirince temans ediyor ama rahatsiz etmiyor lastiklere gelirsek bisiklet tekeri gibi diye bilirim ince baya bunun avantaji yakit tasarrufu ve cantlarin buyuk olusu oda bir avantaj cukurlar icin tumseklerden gecerken surtme yapmadi biraz yerden yuksek oldugu icin bu sekilde benim ihtiyacima uygun oldugu dusunuyorum bunlar kisiden kisiye degise bilir tabiki cok fazla beklentim yok acikcasi sehir ici icin gizel sehir disi biraz zorlaya bilir tabiki saat olsa iyi olurmus gostergede vede km saatine ek bir sayac benzin icin ne kadar km yaptini gormek icin
Evet benimde en zyif buldugum yani gosterge stili ters ucgen bole 2.sinif cinliler gibi,bende sym fiddle 3 ile adresste bakiorum suzuki servisi bana uzak 35km ama motor saglam.fiddle cok daha sik ve piyasasi var ama kucuk kastik.karasizlik zor malesef.
Bugun 2.depomu doldurdum 18tl lik benzin aldi 164km de ilk depo icin guzel degerler ve ful artcili kullanim diyebilirim
bende yamaha Cygnus L var. 0 aldım 8 ay önce.satıp bunu almayı düşünüyorum boy kiloma göre ufak kaldı biraz cygnus L
tavsiye eder misiniz 186 boy 95 kilo adress te de sorun yaşar mıyım ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X