Şimdi Ara

Suzuki ADRESS 14 jant scooter 113cc enjeksiyonlu ANA KONU(100km de 1.96lt tüketen yakıt cimrisi) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
8
Favori
35.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    https://www.youtube.com/watch?v=g_lIImduMqg
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akın aşık

ufak bir video ekledim çekip youtube

Guzel,emegınıze saglık,bundan ıyısını altın elbıselı adam cekıyo:) sızın boy kac sıkıntı verıyormu gıdon mesafesi.
  • Saolun amator ama 1 herzaman 0 dan buyuktur birilerine fikir verebilir en azindan belki video amatorde olsa boyum 1.80 sıkıntı duymuyorum ben ama cok genis bir alan yok tabiki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onlarda da gidonu çevirdiğimde dizlerim çarpıyor.
  • Crauls kullanıcısına yanıt
    Acr aksesuar'da lastik mevcut.

Motul Scooter expert yağ koyacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

Onlarda da gidonu çevirdiğimde dizlerim çarpıyor.

Çarpmaz, gidon yüksekliğine dikkat edin. Ya da çok öne oturdunuz ondan olmuştur. Sürüş esnasında gidonu tam olarak kıramazsınız zaten.
  • fıddle 2 fıddle 3 adress ve symphony arasında en rahat gıdon mesafesı ve dolayısıyla uzun boyu rakıplerınden daha ıyı absorve edecek model symphony,mutabıkmıyız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akın aşık

ufak bir video ekledim çekip youtube

Eldivensiz kullanmayın mazallah çok tehlikeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cervinff -- 13 Nisan 2016; 17:13:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

fıddle 2 fıddle 3 adress ve symphony arasında en rahat gıdon mesafesı ve dolayısıyla uzun boyu rakıplerınden daha ıyı absorve edecek model symphony,mutabıkmıyız ?

Kesinlikle onun üstü yamaha xcity artık yani.
    Konu suzuki address ise güzel bence de yani çok dert edecek bir şey değil. Address de alınabilir o fiyata.
  • Gidon kilit dönüş yaparken ben zaten ayaklarımı genelde indiriyorum, onda bir sorun yok, bir de şu var; SYM'de sele geriye gittikçe yükseldiği için, arkaya oturunca gidon benim bacaklarıma daha çok çarpıyor. :)
    Şekli şemali güzel ama ben karbüratörlü motosiklet sevmiyorum açıkçası. SYM almama sebebimin başlıca nedeni buydu.
  • funkmaster kullanıcısına yanıt
    Tabi bu zamanda enjeksiyonlu almak lazım oldukça ekonomik oluyorlar.
  • Kısmetse yarın alıcam.renk konusunda biraz kararsızım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat_ozen0707

Hocam 2.8-2.9 litre yakcak eski para ile 13bin yakiyor kmde fazla diilmi 113 cc enjeksiyonlu motora nedeen dersen pcx 130 kg 125 cc yqklasisk kmde 110 bin yqkiyor?? Fabrika verilerinde 1.96 litre diyor yani kmde 90 bin diyor. bana genede rodaj olmasina ragmen fazla geldi yakit. Rodaj suresi bitince kac km yakar 100 bine dusermi sizce y@kit km de?? Yazima eklenti yapam motorcu arkadasima sordum rodaj sonrasi 130 dan 100 e falan yakiti duser dedi 100 bin falansa super olur valla ekonomik olur bayagi :)))))

Çok yakmış ama rodajdan sonra 2.5 ltye duser galiba en fazla.. Fabrika verileri tırt anlaşılan
  • Hayirli olsun renk konusuna size kalmis hangisi icinize siniyorsa onu alin ben suzuki ceketciler den almistim tum renkleri mevcut orda tek yildizda renk bulunmaya biliyor ceketcilere bakabilirsiniz renault mais in ustunde kaliyor

• 1000 km rodaji bitirdik cumartesi gunu bakimini yaptirdim 1lt motul yag ucreti 35 liraya yaptirdik bakimini iscilik ucreti alinmadi bursa suzuki ceketciler bayi ilk motorsiklet musterisi olmam sebebiyle motorsiklet satisina yeni baslandi bu arada tavsiye ederim

• Akın aşık A kullanıcısına yanıt
    Hocam ben normalde ceketçilerden alıcaktım gittim bugün almaya bana pos cihazı olmadığını söyledikleri için alamadım.o yüzden mecbur tekyıldıza gittim onunda elinde yokmuş cuma gelicek dedi.beyaz aldım bekliyorum bakalım inş aksamaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Taksitle alicaksin sanirim evet o konu biraz problemli suan icin ama halletmeye calisiyorlar muhabbeti gecti hayirlisi

• Suzuki address 110 TÜRKİYE grup actim facebook a resim video bilgiler oldukca paylasiyorum oradada bakabilirsiniz

• Akın aşık A kullanıcısına yanıt
    cok ısabetlı olmus ınsallah aktıf olur grup bende katılıyorum,kullancı adayı olarak haftaya sınav var bakalım Allah nasip ederse takılmadan gecersem sıra banada geliyor.

EDİT : Bu arada grubu bulamıyorum facebookta cıkmadı,bır grup var onda da yunanlılar dolu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crauls -- 4 Mayıs 2016; 17:12:56 >
  • Tesekkurler kapaliymis grup turu aciga cevirdim suan gozukmesi lazim

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.