Şimdi Ara

SUZUKİ ADRESS YEDEK PARÇA FİYATLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

uzun süredir motordan pek anlamayan biri olarak scooter araştırıyorum.
    SYM FİDDLE II
    YAMAHA D'elight
    PCX
    ve SON OLARAKTA SUZUKİ ADRESS

piyasada tutulan modelleri listeledim. istegimde 0 marka gönül rahatlıgıyla bir motor almak.
    fiddle güzel hoş şirin ama 0 alırsam deger kaybeder düşüncesindeyim ve fiyat performans olarak onun yerine suzuki tercih edilebilir düşüncesindeyim.
    yamaha cok ufak ve klasik geldi bana.
    suzuki fiyat performans olarak gerçekten cok cazip geldi bana yalnız takıldıgım tek nokta benım ilk scooterim olacak illaki acemilikler yapıcam ve bunun sonucunda servislere dunya para ödemek istemiyorum. max 1 sene sonra satınca pek degerinin düşeceginide sanmıyorum(bu konuda yorumlarınızı bekliyorum).
    hız tutkunu değilim hayalim bir pcx almak tabiki bütçeyi illaki zorlayabilirim ama düşerse için yanar.
    onun için arkadaşlar suzukinin bu scooterı hakkında ve yedek parça ve bakımları hakkında fiyat ilgi alaka yorumlarınızı bekliyorum.
    teşekkkürler

• Yedek parça konusunda bildiğim kadarıyla fiyat anlamında ve servis ağı genişliği bakımından honda iyidir.Scoteer genelde yani motosiklet sitelerinde de tavsiye etmezler başlangıç olarak.Ybr 125 cbf 150 de inceleyebilirsiniz ikisi de 2.elde kesinlikle sorun çıkarmaz yedek parçaları ikisinin de çok uygundur.Dediğiniz motoru bilmiyorum ama pcx kullandım ve gerçekten kaliteli bir motor sürüş rahatlığı açısından.Bence dediğiniz motorları yakından görün bi oturup test etmeniz daha iyi olur,fiziki olarak rahat etme durumu falan.Ama çinli motorlara çok yanaşmayın japon markalar emin olum o fiyat farkını hakeder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SuwaTr S kullanıcısına yanıt
    pcx zaten efsane olmuş bir motor lastikleri hariç ben bu zamana kadar hiçbir sorun yaşayan görmedım. ama benım cok ilgilendıgim motor suzuki yeni çıkarttı bu adress mmodelini fakat genel olarak servisi ve parça fiyatlarını cok merak ediyorum suzukının vitesli kesinlikle düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fakduman1991xx

pcx zaten efsane olmuş bir motor lastikleri hariç ben bu zamana kadar hiçbir sorun yaşayan görmedım. ama benım cok ilgilendıgim motor suzuki yeni çıkarttı bu adress mmodelini fakat genel olarak servisi ve parça fiyatlarını cok merak ediyorum suzukının vitesli kesinlikle düşünmüyorum.

Suzuki de açıkçası servis olarak sorun çıkacağını zannetmiyorum. Yedek parça yani yeni motor ne alemde olur bilemiyorum. Siz bi bayiyle görüşün bilgi alın isterseniz.Vitesli düşünmeme sebebiniz nedir

vitesli pek hoşuma gitmiyor trafikten kurtulmak için scooter alıyorum ve vitesle ugraşmak istemiyorum ilk motorum açıkcası viteslide zorlanıcagımı düşünüyorumm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fakduman1991xx

vitesli pek hoşuma gitmiyor trafikten kurtulmak için scooter alıyorum ve vitesle ugraşmak istemiyorum ilk motorum açıkcası viteslide zorlanıcagımı düşünüyorumm

Yani ben de 1 aya ehliyet sınavına gircem ama yani ben bile sürüyorum ki çok zor bir şey olduğunu düşünmüyorum.İlerde motor büyütmek falan isterseniz sıkıntı olabilir.Yoksa tabi ki beklentilerinizi çok rahat karşılar.Boy kilo kaçtı sizin motor alırken mutlaka bir üstüne oturup deneyin bence.

valla ilgin için öncelikle teşekkür ederim. bay 1.79-80 kilo 87.
    motora bindim (kullanmadım) cok rahat ilk motor için ayaklar yere rahat değiyor güzel şık yaapmışlar umarım ben alana kadar fiyatı artmaz. bu sene martta geldi ama hala 2. ele düşmemiş acaba bu iyi mi kötümü anlamadım. bende agustost23-24 sınava giricem ehliyet alana kadar mahalle aralarında bıraz kullanmak ögrenmek istiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Yedek Parça
    10 ay önce açıldı
    Bmw Yedek Parça Sitesi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne demek rica ederim. Boyumuz hemen hemen aynı zaten hocam şöyle bişey var zaten kaliteli markadan alıyorsunuz emin olun çıkacak sorun minumum düzeydedir.Bilindik bir model önermemin sebebi buydu yani diyelim ilerde bir problem oldu parasal anlamda sıkıntı oldu böyle yeni çıkan modellerde 2.el tereddütlü oluyor. Ama derseniz ki ben alırım uzun zaman satmayı düşünmüyorum. Suzuki inazuma geldiğinde de böyle bir şey olmuştu yani belli bir süre böyle olur bu yeni model sonuçta.Ayrıca bu zamanda artacağını sanmıyorum genelde motor sezonunun başındq mart başı gibi fiyatlar artıyor. Hani size rahat geldiyse düşünün yani her gün kullanacaksınız rahatlık önemli yani ayaklarınız da basıyor bence bir problem yok gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Bir de ehliyey çıkarmak için toplam ne kadara mal oldu fiyat olarak. Son olarak kesinlikle yanlış anlamayın haddimi aşmak istemem ama motor ekipman olarak en azından bir kask alın derim. Zaten bildiğim kadarıyla kasksız binmek suç.motoru araştırdım özellikleri de güzel hafif kıvrak yani hantallık yapacağını düşünmüyorum. Tek sıkıntısı 2 kişi ile motor performansı düşer. Zaten bu cc deki motorların hepsi için geçerli

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.