Şimdi Ara

SUZUKİ BURGMAN 200 ABS 2014 // YAMAHA XMAX 250 ABS 2014

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
17.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burgman hakkında pek birşey bulamadığım için böyle bir konu açma gereği duydum suzuki inazumanın rakiplerine attığı farkı altın elbiseli adamın videolarında görmüştük buna dayanarak burgman 200 ün çok geri planda kaldığını nerdeyse hiç kimsenın konuşmaya bile gerek görmeden direk yamaha ve diğer markalara yöneldiğini herkez fark etmiştir. Sanırım burgmanın bu kadar az konuşulması eski kasalarındaki kronik bazı problemler şimdi gelelim 2014 modeline kronik sorunlar devam ediyormu? , yakıt tüketimi ne durumda? , görünüşü nasıl? , 0-50 kmh hızlanması ne durumda şehir içinde trafikde aralarda hızlanmalar nasıl ? , rutin bakım servis maliyetleri ? vs.

Evet arkadaşlar gelin şu 250 200 cc arası en güzel 2 scooteri elimizden geldiğince konuşalım.

SUZUKİ BURGMAN 200 ABS 2014 // YAMAHA XMAX 250 ABS 2014

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g0kh4ns -- 29 Temmuz 2014; 11:27:38 >

• 184 hp

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence 184 bg olanı al :D
    Şaka bir yana xmaz herzaman öndedir
  • emregirit E kullanıcısına yanıt
    18.4 sanırım o yada 18 =) neden öndedir xmax ?
  • bunlar benim görüşüm
    1.yamaha markası türkiyede gerek servis gerek parça konusunda daha önde
    2. daha güçlü
    3. türkiyede en çok satılan maxi skuter
    4. arkadaşım yamaha servis(tabi Bu bana yarar ) :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emregirit -- 29 Temmuz 2014; 18:12:24 >
  • yeni servis açıldı kardeşler diye...
  • Rindaman kullanıcısına yanıt
    kardeşler motor 1980 den beridir var
    dükkanı ramiye taşıdı ve büyüttü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Burgman 20 kilo hafif bagaj hacmi daha buyuk tip daha oturakli servis cok sorun olmaz fiyatida daha uygun benim merak ettigim 0-50 kmh arasi xmax ve burgman ne durumda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğru söylüyorsun, aea tanıtımından aklımda öyle kalmış, en çok yedek parça olayını beğendim.

Bende xmax varken karşıya gidemiyordum tabi, kadıköyde uyduruk bir yer vardı adamın sıcmasını bekliyoruk, gelecek te bakacak ta..
  • motorsiklet servisi olarak çok dolandırılmadım ama çok kapıdan döndüm. bu işten anlamadığını görünce ne hikmet hepsi soymaya kalkıyor. kardeşler o bakımdan dürüst ve iyidir.
  • Arkadaşlar bende bu iki model arasında kaldım. Burgman 200 ABS almayı düşünüyorm. Kullanıcıları deneyimlerini paylaşabilir mi lütfen. Yada bilen anlayan arkadaşlar yorumlarını paylaşabilirler mi.
    Teşekkürler..
  • yukarı

kullananlardan bilgi paylaşımı beklerim...
  • Merhaba arkadaşlar. Geçtiğimiz yaz bende bu iki motor arasında çok çelişkide kaldım. İkisinide gidip yakından gördüm ve inceledim. Bana göre bırgmanın işçiliği ve malzeme kalitesi daha iyi. Xmax in de tasarımı daha iyi.
    Bagaj burgman da daha geniş
    Xmax motoru 250 cc olduğu için biraz daha güçlü. Ben her şeye rağmen xmax alacaktım ama stokta hiç yoktu ve ne zaman geleceği belli değildi. Sonrasında gittim burgman da da son 1 tane kalmıştı onu aldım.
    Şimdi iyiki burgman almışım diyorum. Yakıtı 100 km de 3 lt civarı
    Max hız 150 km/h civarı
    Yolda çok oturaklı
    Fren mesafesi yeterli ( bu arada benimki abs siz modeli)

Başka bir merak ettiğiniz nokta varsa cevaplayabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: MecnunAtmaca

Merhaba arkadaşlar. Geçtiğimiz yaz bende bu iki motor arasında çok çelişkide kaldım. İkisinide gidip yakından gördüm ve inceledim. Bana göre bırgmanın işçiliği ve malzeme kalitesi daha iyi. Xmax in de tasarımı daha iyi.
    Bagaj burgman da daha geniş
    Xmax motoru 250 cc olduğu için biraz daha güçlü. Ben her şeye rağmen xmax alacaktım ama stokta hiç yoktu ve ne zaman geleceği belli değildi. Sonrasında gittim burgman da da son 1 tane kalmıştı onu aldım.
    Şimdi iyiki burgman almışım diyorum. Yakıtı 100 km de 3 lt civarı
    Max hız 150 km/h civarı
    Yolda çok oturaklı
    Fren mesafesi yeterli ( bu arada benimki abs siz modeli)

Başka bir merak ettiğiniz nokta varsa cevaplayabilirim

merhaba öncelikle teşekkürler bilgi verdiğiniz için, benim merak ettiğim ilk kalkış 0-60 kmh ortalaması nasıl yeterli oluyormu?

• MecnunAtmaca M kullanıcısına yanıt
    selamlar,
    araç sollamalarında sıkıntı yaşatıyormu misal 80->110 yada 120 hızlanması nasıldır?
    servis bakım aralığına kaçbinde gidiyor?
    yakıt değeri ve bagaj boşluğu çok iyiymiş.
  • 200 cc burgman in 150 km hiza çikacagini sanmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2000watts

200 cc burgman in 150 km hiza çikacagini sanmiyorum.

150Km gibi hızlar otomobile bile fazla. Napıcak 150 ye çıkıpta.100-110 yapsın yeter de artar. Bence de burgman çünkü konforu daha iyi.

• Arkadaşlar bir sorum olacak,
    Bu bahar motoru değiştirmeyi düşünüyorum ve En az 30000 km kullanırım diye dusunuyorum
    Bayinin biri sıfır xcityi 10500 e bırakıyor .
    birde,
    5000 kmde ikinci el burgman 200 var 2014 model 11000 istiyor
    Burgmanın bagajı geniş,xcityde ise 16 jant büyük teker var .. çok kararsız kaldım
    Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ve niçin?

• basargan B kullanıcısına yanıt
    Ben olsam burgmanı tercih ederim. Hem bagajı büyük, hem konforlu. 16 jant scooter kullanıyorum, büyük jant olmasının tek avantajı dengesi daha iyi, onun haricinde konforlu falan değil asla. üzerinde 40 dk dan fazla oturduğunuzda bir tarafınız ağrımaya başlıyor. xcity için konuşacak olursak sele altına kask sığmıyor, arkada kocaman topcase de çirkin gösteriyor. Fiyat kıyaslamasını bilemiyorum, bulduğunuz burgman çok pahalı, galerinin 1000 tl falan karı vardır onda.

• cevap için teşekkür ederim,
    bende sürüşü etkilediğinden arka çantayı hiç sevmiyorum..xcity fiyat olarakta uygun kalıyor ..
    fuarı bekliyorum bakalım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.