Şimdi Ara

Suzuki Burgman Kullanıcıları Buraya.... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
2
Favori
19.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Suzuki Burgman 400 edinmek üzereyim. İkinci el alabileceğim, ençok 2007 ye kadar...
    Burgman kullanan tecrübeli arkadaşlara bir sorum olacak;
    Satışa konan ikinci el burgman 400lerin neredeyse tamamı 50.000 km de.
    Bu motor 50.000i gördümü elden çıkarılması mı gerekiyor?
    Suzuki Burgman 400 50li yaşlarda alınır mı, alınmaz mı?

Yani bütçem elverdiği kadar 2004 2007 arası bir motor ile beraber ciddi bir derdim de mi olacak?

Cevaben şimdiden teşekkür ederim.
  • meminurk M kullanıcısına yanıt
    8-10 yıllık hangi motoru alırsan al 50000km ve üzeri ne kadar dert aldığını kimse bilemez. Motoruna göre değişir. Kimisi çok iyi bakmıştır sorun olmaz, kimisi sayısını bilemediğin kadar el değiştirmiştir sorunlu olabilir. Bence o bütçelerde daha düşük cc yeni modellere yönelmenizi tavsiye ederim. 2012 ve üzeri 250cc alınabilir mi gibi. Çoğunlukla şehiriçi kullanacağınızı düşünerek yakıt tüketimini de yabana atmayın.
  • Eski Burgman yerine Honda sw-t600 ler var. 2011-2012 bence iyi fiyatlara bulabilirsiniz.2011 oncesi silverwing ler çok benzin harcar ayni burgman gibi. Niye yazdim zira bu motordan hic bahseden yok ama eski burgmanlardan çok daha iyi.
  • Merhaba Arkadaşlar Burgman ailesine yeni katıldım. 2004 model bir burgmanım oldu Bazı sorularım olacak,bilen arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim.
    1-Rüzgarlığım çok mat(görünmeyecek kadar güneşten solmuş) değiştirmeden nasıl çözüm bulabilirim.400 tL civarındaymış.
    2-Motoru aldım eve getirdim,şimdi ne yapacağım..... Daha önceki arkadaşın bakımlarını yaptırmadığını var sayarsak bu alette nelere dikkat etmeliyim. Yani bakım esnasında hangi parçalar hayati önemi var ve değişmesi gerekiyor.(yeni araba aldığımızda tiriger kayısının değiştirilmesi gibi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanocak -- 8 Mart 2017; 14:29:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanocak

Merhaba Arkadaşlar Burgman ailesine yeni katıldım. 2004 model bir burgmanım oldu Bazı sorularım olacak,bilen arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim.
    1-Rüzgarlığım çok mat(görünmeyecek kadar güneşten solmuş) değiştirmeden nasıl çözüm bulabilirim.400 tL civarındaymış.
    2-Motoru aldım eve getirdim,şimdi ne yapacağım..... Daha önceki arkadaşın bakımlarını yaptırmadığını var sayarsak bu alette nelere dikkat etmeliyim. Yani bakım esnasında hangi parçalar hayati önemi var ve değişmesi gerekiyor.(yeni araba aldığımızda tiriger kayısının değiştirilmesi gibi)

1- Rüzgarlığın durumu bende de aynı çeşitli kimyasallar denedim fakat gözle görülür bir değişiklik olmadı.
    2- 2007 öncesi modellerde yağ yakma olayı çok ciddi masraflar çıkarabiliyor.Tavsiyem 300-400 kmde bir yağ seviyesini kontrol edin ve eksilme varsa ekleme yapın.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.