|
Suzuki, gelecek 10 yılda hedeflediği teknoloji stratejisini açıkladı
-
-
E duster bu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
suzuki motosiklet yapsın gerisine karışmasın
-
Sattığı ayıplı ve/veya hatalı malın arkasında durabilme omurgasını oluşturabilecekler mi diye baktım ama yok.. burada işler böyle diyerek müşterisini mağdur ettikten sonra isterse ışınlamayı bulsa ne yazar
-
Algı bunlar, tüm Fransızlar( PSA Opel ve Renault grubu) ayıplı arabaları, boya hataları olan ve fabrikasyon parça ve elektronik hatalı araçları bize iteliyor, kimsenin sesi çıkmıyor. Vitara modelinde 10 binde 100 binde 1 ayıplı mal olayı olmuş herkes algı kasıyor. Sorunsuz SCross alırsın Vitara koltuk demirlerine güvenmiyorsan. Tüm Dünya'da ve Türkiye'de bile Yargıtay kararı ile resmi olarak " gizli ayıplı mal" ilan edilen DSG şanzıman için bu kadar algı yapılmadı. Mercedes, BMW özellikle dizel motorlarının rezilliği, kronik sorunları için bu kadar algı yapılmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 28 Temmuz 2024; 1:17:1 >
yani zahmet olacak tabi verimliliğe yönelmeleri ama
-
Ben 10 yıl sonra Suzuki nin hala otomobil üretebileceğine inanmıyorum.
-
Şu anki leğen plastiginden yapılmış kapı döşemeleri ile fazlasıyla geri dönüştürülmüş malzeme kullanıyorlar zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Toyota gibi 1.8 atmosferik hibrit motor gibi bir zırva çıkarıp torkunu da 3600 devirde 142nm tork verirler, Türkiye pazarında da sadece müşterisi, rüşvetçi ilaç firmalarının alıp Corolla 1.8'de olduğu gibi lise mezunu reprezantlar olur.
-
Meganəde sorun olmadığını sende biliyorsun kapsama yapma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Evet, özellikle otomatik benzinli ve dizellerinde sorun olmadığını biliyorum :)
www.sikayetvar.comRenault Megane Yorumları ve Şikayetleri - Şikayetvarhttps://www.sikayetvar.com/renault/megane
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 28 Temmuz 2024; 1:35:11 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Klasik Japoncu üslubun ile saçma sapan alakasız cevaplar verdiğin için teşekkürler.
Golf R-Line dediğin araç GR Corolla'dan daha iyi olduğu için elbette herkes R-Line tercih edecek.
Kronik sorunluymuş, aynen ben 30 yıldır Avrupa ve Alman markası araçlarla her gün yolda kalıyorum. İnternette 5-10 sene de gördüğünüz ve duyduğunuz şu sorunsuzluk yalanını artık her yere yazıp durmayın, resmen kirlilik.
2.0 152hp motorun övülecek ne yanı var? Leş yine. Almanlar 2.0 motoru standart araçlarında 250/280hp sunuyor, Toyota gitsin dersine çalışsın biraz sorunsuzluk ayağını bıraksın. Az yakan, iyi performans veren turbo benzin araç hiç bir zaman üretemediler, çünkü beceremiyorlar.
-
Kurumsal firmalar tabiki Toyota kiralayacak, diğer markalar 3 yıl dayanmıyor ki şirket aracının hor kullanılmasına. Toyota 10 yıl garanti uzatma sunuyor, diğerleri niye 2+2,2+3 te kalıyor.
www.sikayetvar.comVolkswagen T-Roc Arıza Şikayetleri - Şikayetvarhttps://www.sikayetvar.com/volkswagen/t-roc/ariza
Volkswagen önce elektronik ve yazılım sorunlarını gidersin, 2.5 milyona 2024 Tiguan alıp bunlarla uğraşmak rezalet.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 1 Ağustos 2024; 0:35:21 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Sattığı ayıplı ve/veya hatalı malın arkasında durabilme omurgasını oluşturabilecekler mi diye baktım ama yok.. burada işler böyle diyerek müşterisini mağdur ettikten sonra isterse ışınlamayı bulsa ne yazar
|
Ben 10 yıl sonra Suzuki nin hala otomobil üretebileceğine inanmıyorum. |
suzuki motosiklet yapsın gerisine karışmasın
|
Benzer içerikler
- whatsapp web nedir
- wechat qr code sorunu
- instagram şifremi unuttum
- gmail toplu mail silme
- fotoğraf canlandırma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X