Şimdi Ara

SUZUKİ GRAND VİTARA 1.6 3K ALIYORUZ (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
5
Favori
102.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Araç genel olarak 10 üzerinden 8 eder bence...Tek dezavantajı küçük bagaj ve performans düşüklüğü...
    Arazi olarak çok başarılı
    İç tasarım ve malzeme kalitesi gayet iyi
    Parça ve bakım konusunda da sıkıntı yok..

Sorarım size tecrübeli arkadaşlar...2004 model freelander 2.0 td4 OV. ile takas edilebilir mi?

Freelander daha iyi midir yoksa baş belası mı?
  • Çok yazarak insanları sıkmak istemem, 2007 1.6 G.Vitara 3 kapı sahibiydim.
    Uzun süre kullandım. Yakıtı abartıldığı gibi değil. Bi kere bunun tipini beğenmeyen kişi ile neyin tartışmasını yapabilirsin ki. İçin çok rahat olsun konfor motor çekiş yükseklik herşeyi ile harika..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkan

Çok yazarak insanları sıkmak istemem, 2007 1.6 G.Vitara 3 kapı sahibiydim.
    Uzun süre kullandım. Yakıtı abartıldığı gibi değil. Bi kere bunun tipini beğenmeyen kişi ile neyin tartışmasını yapabilirsin ki. İçin çok rahat olsun konfor motor çekiş yükseklik herşeyi ile harika..

Tam olarak kaç litre tüketimi var kendi kullanımınızda?
    Eski kasada 2 çeker 4 çeker ayarlayabiliyorken bu kasada her zaman 4 çeker olması garip olmuş ve yakıt açısından bu baya etkili oluyordur diye düşünüyorum.
  • 2008 model Grand vitara 3k aldım, araba soğukken sol ön amortisörden tak tak diye bir vurma sesi geliyor. Aracı bana satan arkadaş böyle bir ses olduğunu fakat önemli bir sorun olmadığını söylemişti. Bugün bir tamirciye gösterdim o da önemli birşey olmadığını amortisörün patlak olmadığını ama bu sesten kurtulmak istersem ön takımı komple değiştirmem gerektiğini, bunun da bana 2000TL'ye mal olacağını söyledi.

Bu araçtan iyi anlayan tecrübe sahibi arkadaşlar bana bir fikir verebilirse çok memnun olurum. Amortisörden gelen bu ses başıma bir sorun açar mı? Yardımcı olursanız sevinirim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2012 model lpg li cheavrolet aveo otomatik aracımla 1.4 motor bu günler itibarı ile 100 tl gaz ile şehir içi 400 km gidiyordum.. 2008 model suzuki 3 k lpgli ile 100 tl ye şehir içi 370 km gidiyorum arada sadece 30 km var yakıt tüketimi hakkında size ufak bir fikir verebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi majesterium -- 30 Nisan 2014; 22:42:35 >
  • certugral C kullanıcısına yanıt
    eğer yol tutuşta bir sorun yoksa amortisörde patlak değil bence dokunmaya gerek yok ama tüm ön takımı değiştirmek bana pek mantıklı gelmiyor sorun soldaysa ve değişmesi illaki gerekliyse de sadece o tarafta çalışılır bir kaç yereden daha fikir alabilirsiniz.
  • mertkansimsek M kullanıcısına yanıt
    her zaman dört çeker değil sadece 40 km ve altı otomatik olarak 4 çekere geçiyor 40 km üstü sadece arkadan itiş....
  • Bende yaklaşık bir ay önce 2011 model grand vitara 3K aldım, aracın kaç km sonra 4 çekerden çıktığına dair farklı iddialar mevcut 40-80-90 KM gibi farklı rakamlar buldum internette, bu işin doğrusu ve kesin olanı nedir?
  • Eşime 2 gün önce 2006 model 1.6 3K 98000 km LPG' li aldık. İlk dikkatimi çeken hafif yokuşta bile hemen ivme kaybediyor ve vites küçültseniz bile çok yavaşlıyor. Bu başlık açıldığından beri yazılanları okudum 5-6 yıl öncesinde yapılan paylaşımda da benzer bir konuya değinilmiş. Zaten aracı alırken bir kontrol yaptırmıştım ama şimdi tekrar iyi bir ustaya baktırmak istiyorum. Bu konu ile ilgili yorumu olan forum üyeleri olursa da memnun olurum. Saygılarımla
  • allah başka dert vermesin megane 2 1.5 dci 100 hp aracım 10 basar şu dayımdaki vitaraya 3 k olandan sürdüm 0 zevk 0 gaz tepkisi toros geçio yokuşta
  • bu aracın arka koltuklar toyotalardaki gibi bagaja doğru biraz geri gidebiliyor mu? raylı sistem mi yani?
  • Arkadaşlar araçla ilgili güncel yorumlarınızı bekliyoruz
  • bende kısmet olursa 2008 üzeri 3k grand vitara alacağım. Evin 2. aracı olarak ve hobi amaçlı kullanımım olacak, araçtan sürat performans beklemiyorum , tek beklentim çayır çimende beni üzmesin. Alacağım araç lpg takılmamış fakat kendim lpg taktırmayı düşünüyorum , lpg ile uyumu nasıl sorun çıkartır mı ?
  • Benim kardeşimde 2006 Suzuki Grant Vitara 3 kapı yeni kasa var inanılmaz keyifli bi araç. Benim 1.0 tsi seat leondan daha konforlu amartisörleri var, tabi yuksek olması ve buyuk tekerleri buna avantaj sağlıyo olabilir. Yakıtı ideal Eğer kalabalık aileniz yoksa çok sevimli ve ilgi çekici bi araba.
  • Arkadaşlar merhaba.

Siz 15 yıl önce yazmıssıniz. Ben daha yeni yaziyorum.

2009 model 3kapı 1.6 aldım.

Merak ettiğim bir kaç şey var. Cevaplarsaniz sevinirim.

1. Bu araç mini karavan çeker mi?

2. Vites titriyo nedendir?

3. Özellikle 75 -85 km hizla giderken gece öten cırcır böceği sesi geliyo

4. Hızlanırken 3. Viteste dahil jet yani uçak motorundan gelen o ıslık sesi geliyo

Mini karavan çok önemli benim için. Gidip boşuna almayayım çekmezse.

Birde çeki demiri işi ve karavan alma işinin prosedürü çok yorar mı?

Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.