Şimdi Ara

Suzuki’nin TEK tutulan arabası: Swift [Nasıldır, alınır mı ?] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bana da cazip fiyattan denk gelirse düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt
    Bu arada şehir içi arabası dedim ama gayet şehir dışına da çıktık iki kere kendisiyle.. Orda da sakin kullanımla 100-120 arası ortalama hızlarla hiç üzmedi.. Yakıt olarak da şehir dışında şaka gibi gelecek ama 4,5 litre falan yaktı 100km’de.. B segmentte eğer uzun kullanıcıysanız hiçbir şekilde üzmez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salsalonia -- 6 Şubat 2020; 23:29:23 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim için önemli olan fiyat cazibiyeti

Clio daha ucuz ve yerli

Swift de clio fiyatı olsa düşünmem swift alırım

Ucuz veren bayi de bulamadım

• cileli_sofor C kullanıcısına yanıt
    otomatik versiyonun piyasa satış fiyatı 134000 TL c segmenti Fiat tan pahalı
  • as8366 A kullanıcısına yanıt
    C segment Fiat dediğin Egea. Hangi amaçla nasıl üretildiği malum. Benzinlisi yağ yakar dizeli dpf den sorunlu. Fiat dobloda kullanıyorum. Yani Fiat düşmanı bilmeyin ama Bagaj sorunu yoksa kesinlikle swift tercih edilir. Hem yakıtı hem sorunsuzluğu kesinlikle mukayese edilmez. Tam otomatiği kaldırdılar dizeli de dct yarı otomatik. Sadece bu fark bile yeter swift yada Vitara tercih etmek için

• Japon herdaım ıyıdır bır Fıat ıle kıyas edılemez bence..
  • quote:

C segment Fiat dediğin Egea. Hangi amaçla nasıl üretildiği malum. Benzinlisi yağ yakar dizeli dpf den sorunlu. Fiat dobloda kullanıyorum. Yani Fiat düşmanı bilmeyin ama Bagaj sorunu yoksa kesinlikle swift tercih edilir. Hem yakıtı hem sorunsuzluğu kesinlikle mukayese edilmez. Tam otomatiği kaldırdılar dizeli de dct yarı otomatik. Sadece bu fark bile yeter swift yada Vitara tercih etmek için

https://forum.donanimhaber.com/fiat-egea-almanya-da-sinifinin-en-dayanikli-otomobili-secildi--141869373

Almanyada sınıfının en dayanıklı ve sorunsuz otomobili seçildi. Egea fp bir araç olabilir. Ama gidipte motora yürüyene arızadan vurmak saçmalık , benzinlideki yağ yakma sorunu çözüldü. Dizele değinmeye gerek bile duymamak lazım ama genede yazalım bu dizelin dpf cilerden çektiği nedir ya ben benzinli kullanıyorum ben bile bıktım. Nasıl polen filtresi arada temizlenip ömrü dolunca değişiyor. Partikül filtreside ömrü dolunca değişir. Bunu sorun olarak gören arabasına ömürlük filtre mi takıyor anlamak güç. Multijet motor taş gibi kullanıcılar rektefiyesiz 700-800bin km yapıyor. 3 kişi yanlış kullanımdan filtreyi olması gerekenden önce tıkayıp konu açıyor diye bu gerçek bir sorun olmuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Bende Fiat kullanıyorum. Emisyon davasına güzelim motoru bozdular. Euro4 albea da kullandım sıfır sorun. Doblo euro5 onda da çok şükür sorun yaşamadım ama euro6 larda bu tür sorunlar var. Araştırmak lazım. 1.4 benzinlide yağ yakma olayı vw de dsg gibi. O zaman çözüldü bu zaman aşıldı deniyo ama şuan için sonuçta bi değişme yok.

• Suzuki nin her daim kendine has bir kullanıcı kesmi vardır.. Sağlamdır dayanıklıdır sorunsuz dur.. Az ve öz donanım vardır.. Elektroniki azdır tamiri basit ve pratik dir...

Avrupa da insanlar kendi garajlarında tamir bakımını yaparlar.. Hala temiz bakımlı 90 model swiftler bile tıkır tıkır yollarda gider..

• swift mi tutulmuş?

vitara'ya büyük hakaret. asıl vitara tuttu. swift yollarda neredeyse hiç görmüyorum. vitara ise her delikten çıkıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainSkyWalker

En pahalı B segment araçlardan biri olmasını neye borçluyuz
    Ben yeni aldım. Şu an bu donanımda daha ucuzu sadece mitsubishi space star diğer hepsi suzukiden pahalı. (Aynı donanım ile)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.