Şimdi Ara

Suzuki Splash - Fiat Panda araç tercih

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • - İstanbul içinde kullanılacak 1.2 ve altı az yakan benzinli araç araştırıyorum. LPG takılmayacağı için tüketim konusu önemli.
    - Bütçe max 21-22000 TL
    - Model olarak 2010 ve üzeri
    - Yıllık 10.000 km nin altında kalır, bayan kullanacak.
    - Uzun süre kullanılacağı için 2.el değeri önemli değil.
    - Galiba japon arabalarına daha yakınım.

yaptığım ön araştırmalarda suzuki splash için iç mekan rakiplerine göre daha geniş yorumları dikkatimi çekti. Arka koltuk diz mesafesi çok kısa olmasın istiyorum.

Yukarıda verdiğim kriterlere uygun araç tavsiyelerinizi bekliyorum. Splash ile Panda nasıl olur sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robertobaggio6208 -- 30 Nisan 2014; 11:12:09 >

• splash daha iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: beton kamal

panda alırsanız en son kasa olsun gerçekten kaliteli ve görüntüsüne göre genis bir araç.ben 189 boyunda ve 110 kiloyum bayide denemiştim pandanın sürücü kısmı çoğu c sınıfı araca göre geniş ve ferah geldi.yalıtımıda son derece iyi şöyle ki bayide yeterince yüksek sesli müzik vardı pandanın içine müzik sesi çok az girerken puntolarda ve linealarda müzik sesi olduğu gibi içerdedeydi .splash hakkında bilgim yok

Bu sınıfta Panda güzel bir tercih, tüketim ve tasarımı da oldukça iyi yedek parça ve servis sıkıntısı da Suziki ye nazaran yok denecek kadar azdır diye düşünüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: robertobaggio6208

- İstanbul içinde kullanılacak 1.2 ve altı az yakan benzinli araç araştırıyorum. LPG takılmayacağı için tüketim konusu önemli.
    - Bütçe max 21-22000 TL

yaptığım ön araştırmalarda suzuki splash için iç mekan rakiplerine göre daha geniş yorumları dikkatimi çekti. Arka koltuk diz mesafesi çok kısa olmasın istiyorum.

Yukarıda verdiğim kriterlere uygun araç tavsiyelerinizi bekliyorum. Splash ile Panda nasıl olur sizce ?

Benim size + olarak araç tavsiyelerim;

Toyota Yaris 1.0 Cc
    Suzuki Alto 1.0 Cc
    Peugeot 107 1.0 Cc
    Citroen C1 1.0 Cc

Yakıt tüketiminde cimri araçlardır.

• splash derim
  • quote:

- İstanbul içinde kullanılacak 1.2 ve altı az yakan benzinli araç araştırıyorum. LPG takılmayacağı için tüketim konusu önemli.
    - Bütçe max 21-22000 TL

Bu A segmenti araçlarda arka koltuk diz mesafesi illaki uzun ve rahat olmaz. Ve guvenlik de önemli.
    Kriterlerinize göre en uygun, japon, Az yakan, B segmenti araç toyota grubundan 2006-2009 daihatsu sirion2 dir. Toyota yaris in kuzenidir.
    1.3 olursa daha iyi olur.
    http://www.sahibinden.com/daihatsu-sirion?pagingSize=50&a5_min=2006

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

- Bütçe max 21-22000 TL

1 yıldır suzuki splash sahibiyiz, eşim kullanıyor. Tam otomatik 1.2.

Araç toyota yaris, Ctroen C1, Peugeot 107 gibi araçlardan çok daha ferah ve geniştir. arka koltuklarda muazzam diz mesafesi var. bunlara rağmen gerçek stepnesi var ve arka koltuklar yatırılınca zemin tam düz oluyor. Büyük boy bisiklet bile taşıdım. Bakımları da özel serviste yaptırınca çok ucuz oluyor. zaten standart bakım dışında pek bişey istemiyor. Araç çok sessiz.

Yurt dışındaki incelemelerde bu araç Mini MPV diye geçiyor. O derece ferah yani. bizimki tam otomatik ve şu soğuklara ve hanımın sürekli kısa mesafe kullanmasına rağmen 8.5 yakıyor. Manuelini alacaksanız rahat 6 litre tutturursunuz.

Bende şehir içine giderken kullanıyorum çok pratik, tek kusuru yüksek yapısı nedeniyle yan rüzgarlardan etkileniyor. bu sınıftaki diğer arabalar da bundan daha az etkilenmez herhalde.

ayrıca bu araç avrupada Opel Agila adıyla da satılmaktadır, General Motor ve Suzuki ortak yapımıdır, plastik aksamı sınıfına göre oldukça kalitelidir.

http://www.opel.de/fahrzeuge/modelle/personenwagen/agila/index.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Rio Sedan vs. Fiat Egea ???
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.