Şimdi Ara

Suzuki Swift 1.2 GL MT ile Volkswagen Polo 1.2 Trendline Arasından Hangisi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
3
Favori
11.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Swift'i kaça aldınız acaba ? Güzel bir indirim yapıyorlar mı ? VW Polo için pek indirime yanaşmıyor çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: style_cool

B segmentinde benzinli araç olarak. Swift'in doğru düzgün alternatifi yok. Hem en az yakıyor hem fiyat/performans oranı en iyi araç.
    Ayrıca iç plastik kalitesi direksiyon vites vs gayet kaliteli. Aracın ayrı bir havası var. jantlar 16" alüminyum.
    Dolu bir araç kullanması da keyifli ayrıca 94hp.
    Polodan her koşulda üstün. Koyun gibi çoğunluk polo alıyor diye araştırmadan dünya kadar para vermek yanlış bence. Ayrıca B segmentinin en çok satan aracı polo değil fiestadır.
    B segmentinde 1.dizel Fiesta, 2.dizel i20 , 3. benzinli swift alınabilecek en mantıklı araçlardır.

Bu devirde boş araç alınmaz. O fiyata daha iyisi yok baktığınızda.
    Doğru tercih yapmışsınız güle güle kullanın.

Ne güzel özetlemişsiniz. Teşekkür ederim yorumlarınız için. Bence de benzinli için en iyi seçenek Swift.
    Bu segmentte benzinli araçlar için en az yakıt harcaması fabrika değerleri Peugeot 208 modelinde, ama onun da kalitesiyle Suzuki'ye yaklaşabileceğini zannetmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: punk89

konuyu içinizi rahatlatmak için açmışsınız belli bence en mantıklısını yapmışsınız. iki aracı kıyaslarsak;

polo 2 hava yastığı, swift 7 hava yastığı

polo espsiz, swift espli

poloda camlar renksiz, swiftte arka camlar koyulaştırılmış

poloda sis farı yok, swiftte var

poloda fonksiyonel direksiyon yok, swiftte fonksiyonel deri direksiyon var

poloda 4 hoparlör var, swiftte 6 hoparlör

poloda usb girişi yok, swiftte var

poloda 175 70 14 lastikler varken, swiftte 185 55 16 var

poloda yan aynalar kapı kolları gövde renginde değil, swiftte gövde rengi

poloda yol bilgisayarı yok, swiftte var

polo 70 beygir, swift 94 beygir

euroncap testini baz alırsak swift daha güvenli bir araç.

bu iki aracı kıyaslarsak mantıklı bir insan zaten swifti tercih eder. ne zaman poloyu tercih ederim? çok yakın donanım olup motor gücü de yakın olursa o zaman 2.el değeri ve marka imajı nedeniyle polo alırım. ama şu şekilde bir kıyasta swift polodan bir kaç gömlek üstün.

Bu karşılaştırma da Swift'in daha iyi bir seçenek olduğunun kesin kanıtıdır. Ayrıca Swift fiyatıyla da üzmüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: muzaffersan

mahalle baskısından ötürü vw

• quote:

Orijinalden alıntı: SnypeR

Swift'i kaça aldınız acaba ? Güzel bir indirim yapıyorlar mı ? VW Polo için pek indirime yanaşmıyor çünkü.

Suzuki Swift 1.2 GL MT Grafit Gri (Metalik) + Park Sensörü = 32500 TL
    Trafik sigortası hariç yukarıdaki fiyatla satın aldık aracımızı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oricin

quote:

Swift'i kaça aldınız acaba ? Güzel bir indirim yapıyorlar mı ? VW Polo için pek indirime yanaşmıyor çünkü.

Kazasız belasız güzel günlerde kullanın...

Eğer nakit almadıysanız Suzuki'nin anlaşmalı bir bankası var mı yoksa standart olarak bankaların araç kredilerine mi bakmak lazım ?

Arkadaşımda eski kasa Suzuki vardı, gerçi 4x4'tü ve çok yakıyor diye şikayet ediyordu ama bu 1.2'ler az yakıyor yorumlarını okuyunca araştırayım dedim.

• bencede swift cok daha ıyı bır secım. zten tum cevaplar ortada, ve yazılanların hepsıne katılıyorum
    swıft kalıte-performans-guvenlık-tuketım-fıyat olarak ustte... polo ıse 2.el de daha hızlı satılabılmesı ve servısımarka degerı ıle ön planda duruyor...

benımde size bir sorum olacak, swiftin tuketım degerlerı nedır? ve bu aracların motoru lpg ye uyumlumu? lpg uygulandıgında verım alınabılırmı?
  • quote:

quote:

quote:

Kazasız belasız güzel günlerde kullanın...

Eğer nakit almadıysanız Suzuki'nin anlaşmalı bir bankası var mı yoksa standart olarak bankaların araç kredilerine mi bakmak lazım ?

Arkadaşımda eski kasa Suzuki vardı, gerçi 4x4'tü ve çok yakıyor diye şikayet ediyordu ama bu 1.2'ler az yakıyor yorumlarını okuyunca araştırayım dedim.

Çok teşekkür ederim. Siz de alır güzel günlerde kullanırsınız umarım.
    Ben peşin aldığım için anlaşmalı bankaları ve kredi tutarlarını inanın sormadım ve ilmiyorum. Benim kendi fikrim, araç kredisi yerine ihtiyaç kredisi çekmenin daha mantıklı olacağı yönünde. Kasko için de Aksigorta ile anlaşmaları var. Kaskoda bu şirketle anlaşmayı düşünüyorum. Yarın Kaskoyu da yaptırıp aracı galeriden çıkaracağız.

• quote:

Orijinalden alıntı: alp2er

bencede swift cok daha ıyı bır secım. zten tum cevaplar ortada, ve yazılanların hepsıne katılıyorum
    swıft kalıte-performans-guvenlık-tuketım-fıyat olarak ustte... polo ıse 2.el de daha hızlı satılabılmesı ve servısımarka degerı ıle ön planda duruyor...

benımde size bir sorum olacak, swiftin tuketım degerlerı nedır? ve bu aracların motoru lpg ye uyumlumu? lpg uygulandıgında verım alınabılırmı?

Aracın tüketim değerleri;

Şehir içi: 6,1/100
    Şehir dışı: 4,4/100
    Ortalama: 5.0/100

Swift'in bu motoru LPG sistemi ile tam uyumlu. Verimliliği ile ilgili bir şey söyleyemem. Yarın servise soracağım. Buradan aldığım bilgileri forumda sizinle paylaşırım.
  • Toyota yaris ve suzuki Swift arasındayim, gidip geliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

bencede swift cok daha ıyı bır secım. zten tum cevaplar ortada, ve yazılanların hepsıne katılıyorum

Swift'in bu motoru LPG sistemi ile tam uyumlu. Verimliliği ile ilgili bir şey söyleyemem. Yarın servise soracağım. Buradan aldığım bilgileri forumda sizinle paylaşırım.

aslında 6 lıtre muhtesem bırdeger.... bensın 5 lıra desek 30kurus yapar sehır ıcı gayet ıyı gıbı.

swıtfın yenı kasasından bahsedıyoruz bu arada degılmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: dgndgn2

Toyota yaris ve suzuki Swift arasındayim, gidip geliyorum.

bı arkadasımın kullandıgı yarısın kapılarını kapattıgımda cıkan sesı hala unutamıyorum. boş teneke kutu gıbıydı! ıc mekan kalıtelı gıbı gorunuyor (sadece goruntude) elledıgınızde o sert plastık bı anda sızı sogutuyor... swıftın ıc mekanı daha kalıteli ve kapılar daha tok ses cıkartıyor
  • quote:

Yeni Toyota Yaris nasıl olur bilemiyorum, ama benzinliyse tercihiniz, o zaman Swift daha uygun olacaktır diye düşünüyorum. çevremde Toyota benzinli araçları çok yakıt harcıyor diyegarantisi bitmeden LPG taktıranları veya üzerine yüklü para verip dizeliyle değiştirenleri gördüm.
  • quote:

quote:

bı arkadasımın kullandıgı yarısın kapılarını kapattıgımda cıkan sesı hala unutamıyorum. boş teneke kutu gıbıydı! ıc mekan kalıtelı gıbı gorunuyor (sadece goruntude) elledıgınızde o sert plastık bı anda sızı sogutuyor... swıftın ıc mekanı daha kalıteli ve kapılar daha tok ses cıkartıyor

Bana da Toyota Auris'in kapısı aynı hissi verdi.
  • quote:

Aracı bagajı küçük olduğu için LPG sistemi düşündürücü oluyor. Ama şık bir port bagaj taktırırsın, istediğin zaman üstte taşırsın, LPG sistemini de takarsın olur biter.
  • Yakıta fazla takılmiorum işin aslına bakarsak, tek kafama takilab otomatik alacağım icin swiftin 4 ileri olmasi, yaris ise multidrive s..
    Şanzıman konusunda yaris daha öne çıkıyor benim açımdan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

aslında 6 lıtre muhtesem bırdeger.... bensın 5 lıra desek 30kurus yapar sehır ıcı gayet ıyı gıbı.

swıtfın yenı kasasından bahsedıyoruz bu arada degılmı?

Evet, yeni kasa Swift.

• quote:

Yakıta fazla takılmiorum işin aslına bakarsak, tek kafama takilab otomatik alacağım icin swiftin 4 ileri olmasi, yaris ise multidrive s..

Daha önce düşündüğüm bir araç vardı, Seat Ibiza 7 ileri DSG şanzımanlı, DSG otomatik şanzımanlı araçların bir çok defa sorun çıkardığını duyduğum için vazgeçmiştim bu araçtan. Suzuki'de ve Toyota'daki otomatik şanzımanları araştırmak lazım derim ben.
  • quote:

Yakıta fazla takılmiorum işin aslına bakarsak, tek kafama takilab otomatik alacağım icin swiftin 4 ileri olmasi, yaris ise multidrive s..

7 ileri dsg şanzımanlı bı vw alın ozaman?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.