Şimdi Ara

Suzuki Swift 1.2 GL MT ile Volkswagen Polo 1.2 Trendline Arasından Hangisi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
3
Favori
11.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SnypeR

quote:

Orijinalden alıntı: oricin

quote:

Orijinalden alıntı: SnypeR

Swift'i kaça aldınız acaba ? Güzel bir indirim yapıyorlar mı ? VW Polo için pek indirime yanaşmıyor çünkü.

Suzuki Swift 1.2 GL MT Grafit Gri (Metalik) + Park Sensörü = 32500 TL
    Trafik sigortası hariç yukarıdaki fiyatla satın aldık aracımızı.

Kazasız belasız güzel günlerde kullanın...

Eğer nakit almadıysanız Suzuki'nin anlaşmalı bir bankası var mı yoksa standart olarak bankaların araç kredilerine mi bakmak lazım ?

Arkadaşımda eski kasa Suzuki vardı, gerçi 4x4'tü ve çok yakıyor diye şikayet ediyordu ama bu 1.2'ler az yakıyor yorumlarını okuyunca araştırayım dedim.

Ya bu aracın bir de bagajı koltuklar kapanmadan 290 Litre civarı olsaydı, diye düşünmeden edemiyorum. Ne yapalım, "Her güzelin bir kusuru vardır." diyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: alp2er

quote:

Orijinalden alıntı: oricin

quote:

bencede swift cok daha ıyı bır secım. zten tum cevaplar ortada, ve yazılanların hepsıne katılıyorum
    swıft kalıte-performans-guvenlık-tuketım-fıyat olarak ustte... polo ıse 2.el de daha hızlı satılabılmesı ve servısımarka degerı ıle ön planda duruyor...

benımde size bir sorum olacak, swiftin tuketım degerlerı nedır? ve bu aracların motoru lpg ye uyumlumu? lpg uygulandıgında verım alınabılırmı?

Aracın tüketim değerleri;

Şehir içi: 6,1/100
    Şehir dışı: 4,4/100
    Ortalama: 5.0/100

Swift'in bu motoru LPG sistemi ile tam uyumlu. Verimliliği ile ilgili bir şey söyleyemem. Yarın servise soracağım. Buradan aldığım bilgileri forumda sizinle paylaşırım.

aslında 6 lıtre muhtesem bırdeger.... bensın 5 lıra desek 30kurus yapar sehır ıcı gayet ıyı gıbı.

swıtfın yenı kasasından bahsedıyoruz bu arada degılmı?

LPG ile düşündüğün zaman çok daha güzel değerler ortaya çıkıyor, ama LPG sistemi bagajına kıyabilecekler için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oricin -- 24 Eylül 2012; 19:21:46 >

• 2012 degılde bır oncekı kasayı gormustum. bagajı corsanınkı kadar kucuk. ama yeterlı bence. yenı kasa daha buyuk gıbı sankı
  • Swift secmemek iciin hic bir sebep goremiyorum. Trendline Polo nun donanimi ve motorunu at cope.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dgndgn2

Yakıta fazla takılmiorum işin aslına bakarsak, tek kafama takilab otomatik alacağım icin swiftin 4 ileri olmasi, yaris ise multidrive s..
    Şanzıman konusunda yaris daha öne çıkıyor benim açımdan

7 ileri dsg şanzımanlı bı vw alın ozaman?

Ne alaka?

Ayrica o dediginiz şanzımana zaten sahibim.

• Arkadaşım daha yeni Polo'nun DSG'li olanını 38,000 liraya aldı. park sensörü ile beraber. ancak hiç beğenmedim. içi falan çok kalitesiz.

Onu bunu bırakın da eskiden 38.000 liraya taş gibi honda civic alınırdı. Şimdi ise polo ancak alınıyor. Vergi deseniz aynı vergi, dolar deseniz 2005-2006'dan bu yana zaten %10 ancak değişti. e yurtdışı fiyatları da aynı.

Bu türkiye'deki satıcılar işini biliyorlar. Ufacık volvo v40 geliyor 60.000'e gelse de alsak diyor insanlar. resmen iyi alıştırdılar bizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_gunner

Arkadaşım daha yeni Polo'nun DSG'li olanını 38,000 liraya aldı. park sensörü ile beraber. ancak hiç beğenmedim. içi falan çok kalitesiz.

Onu bunu bırakın da eskiden 38.000 liraya taş gibi honda civic alınırdı. Şimdi ise polo ancak alınıyor. Vergi deseniz aynı vergi, dolar deseniz 2005-2006'dan bu yana zaten %10 ancak değişti. e yurtdışı fiyatları da aynı.

Bu türkiye'deki satıcılar işini biliyorlar. Ufacık volvo v40 geliyor 60.000'e gelse de alsak diyor insanlar. resmen iyi alıştırdılar bizi

Haklısın da arz/talep meselesi hep böyledir bu işler. Belki vergi artışı ile talepler azalır ve fiyatlar bir nebze düşer.

• quote:

2012 degılde bır oncekı kasayı gormustum. bagajı corsanınkı kadar kucuk. ama yeterlı bence. yenı kasa daha buyuk gıbı sankı

İşte yeterli olmaktan biraz uzak gibi. Beni aracımda tek düşündüren konu bagajının darlığı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oricin -- 25 Eylül 2012; 22:00:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_gunner

Arkadaşım daha yeni Polo'nun DSG'li olanını 38,000 liraya aldı. park sensörü ile beraber. ancak hiç beğenmedim. içi falan çok kalitesiz.

Polo da çok satılan bir araç. Bu yüzden fiyatları şişkin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Swift secmemek iciin hic bir sebep goremiyorum. Trendline Polo nun donanimi ve motorunu at cope.

Ben de bu araçta karar kıldım. Swift'le çıktık bu yola.
  • Hayırlı olsun.En doğru seçimi yapmışsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSamet.

Hayırlı olsun.En doğru seçimi yapmışsınız.

Teşekkür ederim. Hayatta hep doğru seçimler yapmamız dileğiyle.
  • Kusura bakmayın ama ne bir trendline polo ne de bir 1.2 swift alırım. Sizin yerinizde olsam az kullanılmış, temiz 2. el araçlara yönelip klasmanı , kaliteyi biraz arttırırdım fakat içiniz rahat olsun bu kıyaslamada doğru tercih yapmışsınız allah kaza bela vermesin. İyi günlerde kullanın.
  • Ben de bu swiftin otomatik olanını araştırıyorum, cvt şanzıman mı var bunlarda. Şanzımanı sıkıntı çıkarmasın da.

Kafalar karışık zaten, ibiza– mazda 2–jazz–swift arasında beyin sulandı ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaydarBasak -- 25 Eylül 2012; 12:19:45 >
  • Swift doğru tercih. Güle güle kullanın
  • Büyükşehirlerde yaşayanlar Suzikiyi rahatlıkla kullanabilir. Küçük yerlerde sıkıntılı galiba. Ankarada servisi yok diye duydum gerçekten öyle mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Swift secmemek iciin hic bir sebep goremiyorum. Trendline Polo nun donanimi ve motorunu at cope.

Olmayan şey nasıl çöpe atılır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drkozi

Swift doğru tercih. Güle güle kullanın

Teşekkür ederim. Bugün kavuştuk aracımıza. Aracın ilk değerleri 6.7 lt / 100 km ortalama. Şehir içi-şehir dışı karışık bu arada. Yolculuğun büyük kısmında da Klima 2. kademedeydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oricin -- 25 Eylül 2012; 22:50:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali119

Büyükşehirlerde yaşayanlar Suzikiyi rahatlıkla kullanabilir. Küçük yerlerde sıkıntılı galiba. Ankarada servisi yok diye duydum gerçekten öyle mi?

İskenderun'da varsa Ankara'da herhalde vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alivebora

Ben de bu swiftin otomatik olanını araştırıyorum, cvt şanzıman mı var bunlarda. Şanzımanı sıkıntı çıkarmasın da.

Kafalar karışık zaten, ibiza– mazda 2–jazz–swift arasında beyin sulandı ;)

Ibiza'da DSG şanzıman ile problem yaşandığını duydum. Bu yüzden Ibiza'nın 7 ileri DSG'li aracından vazgeçmiştim ben.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.