Bildirim
SUZUKİ SWİFT 1.3

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
buaralar swift lere bende bakiyorum swift hakkinda bilgisi olan yokmu forumda
5-6binTL civarina satilan swiftler kotumudur? kronik arizasi varmidir?
parca problemleri nelerdir?
bilinen
+lar - ler nelerdir? -
yok gercekten -
93 model bence eski, sorun çıkarma olasılığı fazla. Eski kasa swift ler iyi arabadır, çok az yakar, ufak görünmesine rağmen içi çok geniştir.
Ara sıra aks kafası arıza yapar ama sorunsuz arabadır. Kötü tarafları ise fren mesafeleri çok uzun ve parçaları güncel kasa swift lerden bile pahalı.
Başka bilmek istediğiniz birşey varsa sorabilirsiniz. -
+
ekonomik, az yakar, motorlari sorunsus ( biraz yag yakmasi dogal ),
tamiri cok kolay,kullanisi basit ama fazla konfor arama, iscilik vasat idare eder
-
korozyon , sase ve egzozda cok pas yapar, sanziman dislileri bozulabilir, debrijaj balatasi
fazla uzun ömürlü degildir ,genelde vitesler kolay gecmez ( 1den 2 ye ve 3 den 2 ye )
ön fren balatalarina bak ( kücük segment araclarda cabuk biter ) ve yürüyen aksamdaki lastikler ( akis, amatösör vs vs )
bol sanslar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E75606366 -- 13 Aralık 2009; 14:21:43 > -
quote:
Orijinalden alıntı: oka76
93 model bence eski, sorun çıkarma olasılığı fazla. Eski kasa swift ler iyi arabadır, çok az yakar, ufak görünmesine rağmen içi çok geniştir.
Ara sıra aks kafası arıza yapar ama sorunsuz arabadır. Kötü tarafları ise fren mesafeleri çok uzun ve parçaları güncel kasa swift lerden bile pahalı.
Başka bilmek istediğiniz birşey varsa sorabilirsiniz.
arkadasim
aks kafasi ne onu anlamadimonemli birseymi
parcalar eger cok pahaliysa uzak durmak gerekmi?
-
1991 hb gri temız ıtına ıle kullanılmıs 1,000cc 3sılındır sıwıft 15,000kmde lpglı cok ıktısatlı 5,500 mesaj atın pazarlık yapalım -
swift kullanan arkadaşlar araçlarının olumlu olumsuz yönleri hakkında bilgi verebilirlermi... yedek parça olayı nasıldır,kronik sorunları falan.... 90-93 model arası 5-6 bin liralık bir swift almayı düşünüyorum... satmayı düşünen arkadaşlar pm atabilirler,görüşebiliriz.... -
quote:
Orijinalden alıntı: wertyon
swift kullanan arkadaşlar araçlarının olumlu olumsuz yönleri hakkında bilgi verebilirlermi... yedek parça olayı nasıldır,kronik sorunları falan.... 90-93 model arası 5-6 bin liralık bir swift almayı düşünüyorum... satmayı düşünen arkadaşlar pm atabilirler,görüşebiliriz....
93 model swift hb 1.0 aldım yaklaşık 1 ay önce.Bana uno şahin al diyenler bile iyi yapmışsın diyor.Araba gayet güzel rahat,yedek parça orjinali gerçkten pahalı ama bi şekilde çıkma vs çakma bulunuyor.Yakıtı süper benzinliyken dahi.
Rampalarda biraz zorlanıyor ama o kadar da olsun bu fiyata .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssihirbazzz -- 24 Mayıs 2010; 18:55:00 > -
her türlü suzuki alınır ancak suzuki swift 4x4 hariç ondaki arka süspansiyonun çok kötü olması tamiri imkansız araç hızlı bir şekilde köy yollarında giderse arkadakilerin canı çıkıyor ve ben buna çare bulamadım ama arabamı da çok seviyorum -
95 model vardı bizde 2 yıl kullanmıştık.güzel araba yakıt yönünden az yakar ... o fiyata iyi yedek parça sıkıntı olur -
Arkadaşlar merhaba ben foruma yeni üye oldum ve bu forumdan arabalar hakkında çok çeşitli konular okudum ve bilgi sahibi oldum. ben de üye olarak başkalarına bilgi ve tecrübelerimi aktararak insanlara faydalı olayım dedim.
suzuki swift 1.0 hb 90 model ilk arabamı 2008 ağustos ayında aldım. arabayı alışım ehliyet alışımla beraber oldu. aldığım kişi özel suzuki servis ustasıydı. yani bu arabayı bilerek ve araştırarak almadım. içine arkadaşımla bindik ben acemi olduğum için arkadaşım sürdü. öyle güzel ve hızlı kalkışı vardı ki arabanın tamam dedim bu işimizi görür. şu andada hala araba bende ve severek kullanıyorum. bunlarda kilometre 99,999 dan döner aldığımda 38,500 de idi şimdi ise 56.000ler de. bu zaman zarfına kadar harcadıklarımı size söliyeyim. ben aldığımda lpg si ilk defa takılmış ve 2 aylıkdı lpg tesisatı. 2009 ocak ayınının 1.2. ve 3. günlerinde geceler -15 derece olmuşdu ve o gecelerin sabahı saat 8 de bizim araba maşallah tek kontakla lpg de çalışdı. 2009 yılı boyunca hiç bir masraf etmedim. 2010 ocak ayında akü bitti ve 120 tl ye bosch akü aldım. 2 ay sonra triger kayışının önemini bu siteden okuyarak öğrendim ve bana verilen kayıtlara göre 50 bine yaklaşmış deyip kendi isteğimle değişdirttim 25 tl kayışa 25 tl ustaya verdim. 1 hafta sonra da baskı balata değişdirttim 75 tl malzeme 70 tl işcilik verdim. baskı balata problemi alırkenmi vardı sonra bendemi oldu onu pek bilmiyorum ilk aldığımızda lpg de 130 u kayıncoda yapan araba 1 sene sonra bende satte 100 kmyi pek geçemiyordu tabi baskı balata değişince bende de artık 140 ı görmeye başladı. ben konyada oturuyorum yollar genelde düzgün ama bazen gidiyoz çukurları elimizle koymuş gibi buluyoz bu süpriz çukurlar yüzünden rot rotil değişdirttim 200 tl sağ ve sol rot rotil malzeme ve 40 tl işçilik verdim. arkadaşlar sonuç itibariyle bu düldül korkulacak bir araba değil bugün itibari ile 2 yıl 2 ayı bende doldurmuş oldu tüm masrafları bunlar. 1 lt gaz ile şehir içinde 12 km den aşşağı düşmez. daha çok tasarruflu kullanayım derseniz 15-16 km yi bulur. kalkış ve hızlanma performansı çok güzeldir. bir çok arabayla rahatlıkla depişirsiniz. 730 kg dır. acemiler için gerçekden birebir kullanımı çok rahattır. gerçek bir swift kullanıcısı olarak size bilgi ve tecrübelerimi aktarayım dedim arkadaşlar. kullanmayan insanlara kesinlikle sormayınız kesin karalar.
herkese hayırlı yolculuklar dilerim.
-
arabam 1998 model suziki swift son zamanlarda arabma çalışrıken döş saatinde sorunlar ortaya çıkmaya başladı araba çalışırken ve haraeket halinde iken devir saati düzensiz çalışmakta aynı zamanda hararet saati ise yükselmekta kendi kendine bu sırada ise boş olan benzin deposu full olmakta .ara sıra düzene girmekte ama genelde bu arıza devam etmekte sanayide oto elektrik ustası sorunu bulamadı acab servisemi gitsem malum fiyatlar el yakmakta
LÜTFEN YARDIM
arabam tüplüdür. -
Mahmut bey merhaba... verdiginiz bilgiler ban @MahmutTalha a çok faydalı oldu öncelikle teşekkür ederim. Bende acemiyim ama bu aracı seviyorum ve almayi düşünüyorum. Yazdığınız mesajın üzerinden 4 yil geçmiş bende nasibse bu aksam satan arkadaşla görüşmeye gideceğim. Bu araç eski diye herkes karaliyor gerçekten ama bende sizin gibi seviyorum bu aracı... bakalım allah nasib kısmet ederse alacağım... allah cumlemize kazasiz belasız kullanmayı nasib etsin... birde unutmadan bu aracin kronik problemi varmıdır? Araçtan genel olarak memnunmusunuz ? Sevgiler... iyi çalışmalar...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X