Şimdi Ara

SUZUKİ SWİFT 1.3 GLX HB ALIYORUM, ALDIM.. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
179
Cevap
5
Favori
128.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nouma45

quote:

Orijinalden alıntı: esode

Arkadaşlar merhaba bende 2001 model otomatik şanzıman lpgli klimalı bir araba buldum.
    Almak istiyorum fakat en korktuğum şey otomatik şanzıman olayı. başıma iş açarmı? birde alırken izmirde tavsiye edebileceğiniz bu işler den iyi anlayan bir usta varmı ?

manuel aracımı almadan önce otomatik vitesi bende araştırdım,şanzımanla ilgili bir sıkıntı yaşayanı duymadım fakat yakıt sarfiyatı çok fazlaymış onun için manuel tercih ettim

Lpg li alıcam. ne kadar yakar acaba? birde bu araçlar kalbüratörlüymüş sanırım. buda kafamı karıştırdı 2001 model araba nasıl kalbüratörlü olur? Acaba çok yakmasının sebeplerinden biride bumudur? sizin aracınız lpg limi ne kadar yakıt sarfiyatı var?

• benim aracım manuel,İstanbul şehiriçi benzinde 32krş civarı, lpg de ise 28krş civarı yakıyor. tek nokta enjeksiyonlu aracım otomatiğinde karbüratörlü olacağını sanmıyorum
  • Arkadaşlar yakın bir zamanda araç almayı düşünüyorum sizce Palio mu ? Yoksa Suzuki Swift mi ? Bazı Palio modelleri 1999-200 arası klimalı absli 12.500 civarına bulunabiliyor. Shift modelleri 2001 model 11.500 civarı ve abs+klimadan yoksun modeller. Öğrenciyim ve ilk arabam olacak siz hangisini tavsiye edersiniz ve bunlar dışında 12 maksimum 13 bine kadar hatchbag tavsiye edebileceğiniz araçlar neler. Km de psikolojik sınırım: 130 bin KM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bojackhm -- 8 Nisan 2014; 2:32:44 >
  • Hayırlı olsun.Güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: likable06

Arkadaşlar yakın bir zamanda araç almayı düşünüyorum sizce Palio mu ? Yoksa Suzuki Swift mi ? Bazı Palio modelleri 1999-200 arası klimalı absli 12.500 civarına bulunabiliyor. Shift modelleri 2001 model 11.500 civarı ve abs+klimadan yoksun modeller. Öğrenciyim ve ilk arabam olacak siz hangisini tavsiye edersiniz ve bunlar dışında 12 maksimum 13 bine kadar hatchbag tavsiye edebileceğiniz araçlar neler. Km de psikolojik sınırım: 130 bin KM

Bu konu benim uzmanlık alanım diyebilirim,ilk aracım uno,ikinci aracım palio,üçüncü ve şuan kullandığım aracım ise swift. Palio varken sanayidekiler ile akraba oldum adeta,her araca binişimde acaba bugün ne problem çıkartacak diye korkarak bindim,palio dan çektiğimin yarısını uno dan çekmedim inanki,swift de ise rutin bakımları harici sanayiye uğramadım çok şükür. Palio da klimadan bahsetmişsin benim paliom da klimalıydı,klima extra bir özellik gibi gelmişti bana,klimayı açtığımda aracım 1 değil 2 vites birden geriden geliyordu inanılmaz kasıyor aracı,arkandan gelen araçların sellektörlerinden rahatsız olduktan sonra lanet edip kapatıyorsun zaten klimayı,kaldıki o kadar verimlide soğutmuyor,bir keresinde kliimaya gaz bastırdım radyatördeki bir arızayla uğraşırken hafif bir temas sonucu klima hortumu delindi gaz boşa uçtu gitti,bu sadece klima ile ilgili anım birde benzin deposu maceralarımı anlatsam sabaha kadar yazarım fakat gerek yok. Palio bende 6 ay kaldı tamir yöntemleriyle ilgili bana doktora tezi yazdıracaktı neredeyse ki kurtuldum. Belki bana çok dandik bir araç denk gelmiştir bilemiyorum ama palio almadan önce iyice bir araştır derim,bu arada benim paliom da 135bin km de 2001 modeldi

• quote:

Orijinalden alıntı: nouma45

quote:

Orijinalden alıntı: likable06

Arkadaşlar yakın bir zamanda araç almayı düşünüyorum sizce Palio mu ? Yoksa Suzuki Swift mi ? Bazı Palio modelleri 1999-200 arası klimalı absli 12.500 civarına bulunabiliyor. Shift modelleri 2001 model 11.500 civarı ve abs+klimadan yoksun modeller. Öğrenciyim ve ilk arabam olacak siz hangisini tavsiye edersiniz ve bunlar dışında 12 maksimum 13 bine kadar hatchbag tavsiye edebileceğiniz araçlar neler. Km de psikolojik sınırım: 130 bin KM

Bu konu benim uzmanlık alanım diyebilirim,ilk aracım uno,ikinci aracım palio,üçüncü ve şuan kullandığım aracım ise swift. Palio varken sanayidekiler ile akraba oldum adeta,her araca binişimde acaba bugün ne problem çıkartacak diye korkarak bindim,palio dan çektiğimin yarısını uno dan çekmedim inanki,swift de ise rutin bakımları harici sanayiye uğramadım çok şükür. Palio da klimadan bahsetmişsin benim paliom da klimalıydı,klima extra bir özellik gibi gelmişti bana,klimayı açtığımda aracım 1 değil 2 vites birden geriden geliyordu inanılmaz kasıyor aracı,arkandan gelen araçların sellektörlerinden rahatsız olduktan sonra lanet edip kapatıyorsun zaten klimayı,kaldıki o kadar verimlide soğutmuyor,bir keresinde kliimaya gaz bastırdım radyatördeki bir arızayla uğraşırken hafif bir temas sonucu klima hortumu delindi gaz boşa uçtu gitti,bu sadece klima ile ilgili anım birde benzin deposu maceralarımı anlatsam sabaha kadar yazarım fakat gerek yok. Palio bende 6 ay kaldı tamir yöntemleriyle ilgili bana doktora tezi yazdıracaktı neredeyse ki kurtuldum. Belki bana çok dandik bir araç denk gelmiştir bilemiyorum ama palio almadan önce iyice bir araştır derim,bu arada benim paliom da 135bin km de 2001 modeldi

Hocam vallahi Palio düşünüyordum yıktın perdeyi eyledin viran :) Üstüne üstlük kilometre ve özellik olarak sendeki Palio ya yakın düşündüğüm Palio. Peki maksimum 13 bine ne önerirsin Suzuki Swift misal sahiden almaya değer bir araç mıdır ? İzmir de klimasız yapamazsın yazın aracın içi alev gibi olur vallahi bir de öyle bir durum var. Klimalı swift bulmak da biraz zor gibi.

• Bende Manisalıyım,manisa sıcağını düşünerek klimalı araç almak istedim palio onun için almıştım ama pişman oldum,swift aldığımdan beri kullanma gereği duymadım ekim ayında aldım aracımı onun için swift in kliması ile ilgili yorum yapmam doğru olmaz
  • hocam bu araçların enjeksiyonluları yok mu?
  • Tek nokta enjeksiyonlu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende swift düşünüyorum 97-2001 arası enfazla 150 binde
    sizce alırken dikkat etmem gerekenler ne
    arabanın sorun yaratan kontrol etmem gereken yerleri neresi
    siz ne kadar süre kullandınız ve memnun kaldınız mı
    çok soru sordum ama ilk arabam olucak nasip olursa bende izmirdeyim cevap verebilirseniz sevinirim
    ve en fazla 9-10 bin verebilirim bu fiyat aralığında temiz araç bulabilirmiyim acaba
    teşekürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErsinBoz -- 17 Nisan 2014; 17:44:02 >
  • Arkadaşlar yeni bir konu açma gereği duymadan bende sorumu bu konu altından sormak istiyorum.

İlandaki araç hakkındaki yorumlarınızı rica edebilir miyim ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-orjinal-hatasiz-1,3-glxi-klima-hidrolik-tam-otomatik-full-161982737/detay/

Uzun zaman önce ehliyet almış olmama rağmen bazı özel sebeplerden ötürü araba kullanmak bir türlü nasip olmadı. Anlayacağınız acemiyim ve birazda keyfine düşkün birisiyim o yüzden otomatik araç almak istiyorum.

Bütçem 10 - 15.000 TL arasındadır.

Bu bütçe aralığında hangi aracı önerirsiniz ?

• Ilan aciklamaasinda yazanlar dogru ise gayet başarılı bir araç bence

• Yaşım 35 bugune kadar 3 tane aracım oldu.İlk aracım Daewoo Matiz di çok memnundum bendeki çok saglamdı Çamlıca gişelere gelmedne virajı alamayıp bariyere girdim 2008 de 4 bin liraya toplayabildim ama onda nsonra iflah olmadı piyasasının altına sattım.2. racım 2009 dizel palio idi cok memnun kaldım yakıtı gecen sene sehir içi 250 kurus civarı idi.Son aracım 2012 Linea oldu sıfır aldım 1 sene kullandım sonra baktık sıfır arac kapının önünde yatsa bile yılda 2 bin lira oldugu yerde masrafı var 1 sene kullanıp sattım.Linea da yakıt konusunda memnun kalmadım 1.3 dizel arac 300 kurus net yakıyordu şehir içi.Uzun yolda klima açmazsan 230 kurusa ancak düşüyordu.Bi ara Gelly Emgrand alcaktım fena gaza gelmiştim kafaya koydum sonra son anda vazgeçtim.Şimdi işimi görecek uygun fiyatlı arac arıyorum daha dün suzuki swiftler dikkatimi çekti arastırırken kendimi bu forumda buldum kardeşlerde saolsun çok samimi yorumlar yazmıslar bende yorum ekleyeyim dedim.300 kurus LPG de günümüzde fazla bir yakıt değil Suzukiler bence dediğiniz rakamlarda yakıt sarfiyatı yapıyorsa bence gayet ekonomik bende 2000 veya 2001 model suzukilere yöneldim Allah nasip ederse önümüzdeki ay almayı düşünüyorum.

• Hocam cin mallarina karsi onyarginiz yoksa chery kimo alabilirsiniz. Ben 2011 model 9000kmde aldim suan 11bini gecti araba kullanmayi bu aracta ogrendim gayet memnunum tavsiye ederim

• Oncelikle merhabalar
    2 3 hafta once 2002 in sonu (2003) model suzuki swift aldim.daha 60.000 km de araci tek kisi kullanmis cok temiz degisen yok 4 parca boyasi var stepne daha kullanilmamis motoru sifir gibi etiketleri uzerinde duruyor sigara icilmemis bir aractir ancak bu araci onumuzdeki ay satmayi dusunuyorum ne kadar eder bu arac. 4 nokta enjeksiyonludur. 16 valve dir. 85 hp dir.2001 modeli ile arasinda motor farki vardir. 2001 modeline gore yakiti daha az ve daha güçlüdür

• japonpirem al-satcımısın? 9 bin lira eder aracın.
  • bu aracın iç hacmi nasıl.
    araba dışarıdan küçük görünüyor. bu modele aile arabası diyebilir miyiz.? bende lada samara var, lada samaranın içi ile kıyaslandığında hacim olarak nasıl bir araç? aileye gider mi?
  • Arkadaşlar merhabalar istanbuldan 1.3 glx arıyorum düz vites tercihimdir.. Satmayı düşünen varsa ulaşabilirsiniz..

• Arac ic hacim olarak baya bi genis fakat bagaj icin ayni seyi soyleyemiyecegim, aile icin sedan modeli daha iyi gider diye dusunuyorum

• japonpirem J kullanıcısına yanıt
    bana satın olmazsa
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.