Şimdi Ara

SUZUKİ SWİFT 1.3 GLX HB ALIYORUM, ALDIM.. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
5
Favori
128.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kac para vereceksiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @talhamahmut al satci diilim aracimi degistirmek istiyorum 9 bn tl ye 1998 modeli olusunu vermiolar bnm aracim tr de tek

• Gecen ay hanima aldim 2000 model GLX hb . Otm. 113.000 de arabayi çok beğendik tam şehir araci içide camlari buyuk oldugu icin oldukça ferah arka diz mesafesi geniş . en çok sasirtan dönüş capi oldu kendi aracimla 2 manevrada döndüğüm yeri suzukiyle tek seferde dönüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: japonpirem

@talhamahmut al satci diilim aracimi degistirmek istiyorum 9 bn tl ye 1998 modeli olusunu vermiolar bnm aracim tr de tek

Istediğiniz fiyat nedir

• 16.000 tl istiyorum araci gelip bayilacaksiniz zaten

• otomaik olanı nasıl tavsiye eder misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AviatoR -- 16 Haziran 2014; 4:47:30 >
  • 3 vites oldugundan yakiyor diolar en iyisi manuel birde japon araclarinin otomatik vitesleri saglam degil.

• mrb arkadaşlar,swiftin polen filtresini değiştirmek istiyorum polen filtresinin aracın neresinde olduğunu bilen varmı? (aracım 2001 model)
  • bu swiftlerin fiyati ne olmuş boyle. 16 nedir? ben imzamdaki araci aldim 17 ye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABCdiküçgeni

bu swiftlerin fiyati ne olmuş boyle. 16 nedir? ben imzamdaki araci aldim 17 ye

imzanda araç yok kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: japonpirem

3 vites oldugundan yakiyor diolar en iyisi manuel birde japon araclarinin otomatik vitesleri saglam degil.

dostum japon arabası satmaya çalışıyon bir taraftanda japon araçların otomatik vitesi sağlam değil diyon. sen böle dersen ben manuelinde sağlam olamayacağını düşünürüm. çelişkili konuşma. elindeki manuel diye otomatiğe sağlam değil dersen ben motoruda kaputuda tekeride sağlam değil diye düşünürüm yani.
  • Haci bunu bn demiyorum bunu japon araclari kullananlar diyor otomatik sıkıntı yaratiyor.bozuldugunda kac para yiyecek allah bilir. Duz sanziman bozulmaz ki bozuldugunu varsayalim bunu dagittiginda bilye disli falan degistir sorun cozulur. Bu arada motoruna falan bisey diyemezsin japonlarin.

• helal olsun adam hiç binmede hatta fiyatını da değiştirmeden 5 yıl sonra satılığa koymuş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-memurdan-otomatik-glx-ekonomik-bakimli-174021005/detay
  • hacım daha otomatik viteslilerin 4 vites olduğunu bilmiyon alıp satıyon işte. bende düz vitesli 2000 modeli 8 bine aldım.
  • 500 kuruş yakar,
    Sakın alma...
    Kabus gibi, km başında, 500 kuruş:((((

• talhamahmut T kullanıcısına yanıt
    Haci 3 vites oldugunu bn demiorum foruma yazmislar aracimi nette gorebilirsin 'TURKIYEDE TEK EMSALSIZ 2003 MODEL' baslikli ilan acta bi suzuki gor :)

• hacım sen o kilometrenin başına bide 1 eklede 174 bin yap. motor bölümü herşeyi anlatıyor:) bu araçların kilometrelerinin 99 binden dönmesini fırsat bilipte işin içine yalan katmayınız. bizim araçlar gerçekten güzeldir ama millet bilmiyor işte. ama 16 veren bulamazsın o paraya neler var neler. sen buna en fazla 11 vermişsindir ve taş çatlasa 13 e anca gönderebilirsin. benimki beyaz seninkinden albenisi çok fazladır rengi itibariyle.
  • arkadaşlar bende swift almak istiyorum öğrenciyiz hani makul bir şey olsun istiyorumhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-98-binde-orjinal-otomatik-2001-model-klimali-175321972/detay bu araba hakkında yorumlarınız nedir araç alınır mı ve 2009 da ortalama 9500 e alınan araç 2014 te ne olduda birden 13-14 e çıktı mantıklı bir açıklaması var mı bunu yoksa genel araçların fiyat artışı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sheitank

arkadaşlar bende swift almak istiyorum öğrenciyiz hani makul bir şey olsun istiyorumhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-98-binde-orjinal-otomatik-2001-model-klimali-175321972/detay bu araba hakkında yorumlarınız nedir araç alınır mı ve 2009 da ortalama 9500 e alınan araç 2014 te ne olduda birden 13-14 e çıktı mantıklı bir açıklaması var mı bunu yoksa genel araçların fiyat artışı mı?

Sınıfına göre çok güzel araba . bir yılı geçkindir kullanıyorum . Çok memnunum. Hele araka camları siyah film yaptımı çok güzel görünüyor.
    Fakat sanırım piyasa genel anlamda yüksek.

• quote:

Orijinalden alıntı: evvela

quote:

Orijinalden alıntı: sheitank

arkadaşlar bende swift almak istiyorum öğrenciyiz hani makul bir şey olsun istiyorumhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-98-binde-orjinal-otomatik-2001-model-klimali-175321972/detay bu araba hakkında yorumlarınız nedir araç alınır mı ve 2009 da ortalama 9500 e alınan araç 2014 te ne olduda birden 13-14 e çıktı mantıklı bir açıklaması var mı bunu yoksa genel araçların fiyat artışı mı?

Sınıfına göre çok güzel araba . bir yılı geçkindir kullanıyorum . Çok memnunum. Hele araka camları siyah film yaptımı çok güzel görünüyor.
    Fakat sanırım piyasa genel anlamda yüksek.

aracı eğer nasip olur alırsam ufak tefek oynamalar yapıcam illaki film olsun tatlı bi spoiler olsun bazı yerleri karbon ile kaplıcam ama şunları merak ettim madem kullanıyorsunuz kaç tl yakar km başı? yıllık vergisi vs kaç tl olur? kaç km hız yapar en fazla (sağlam olarak hani savurmadan) ve kaç km sonra ömrü biter motorun?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.