Şimdi Ara

Suzuki Swift 1.3 MT 4*2 aklıma takılanlar.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
10.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bende yeni aldım. 2 çeker modelini. Satan çocuk ısrarla 2008 ve sonrası tüm modeller Japonya'da yapılıyor dedi. Benim de kafam karıştı. Arabanın neresine bakmak lazım? nerede yazar bu? Yani nerede yapıldığı neresinde yazar?

Tşk
  • macaristanda üretilenleri macarlar kendi kafalarına göre yapmıyorlar ki. türk toyotaların kalitesi düşük mü mesela? tabiki hayır. sadece çalışan personeli japon değil ama proje japon yine.
    bugün swifti yakından görme fırsatı buldum bir alışveriş merkezinde teşhir ediliyordu, güzel bir gri rengi vardı, içi çok ferah geldi genişlik olarak ama boyu kısa olduğu için arka diz mesafesi çok parlak değil ama yeterli, yanlız bagaj kısıtlı. sonuç olarak beğendim arabayı. çevremde sayısı gittikçe artıyor. şimdi ben ve benim gibi pek çok kimse bu arabayı böyle teşhirler sayesinde görmese kimse bilmez almak ta aklına gelmez bu sayede millet alıyor çünkü heryerde bayisi yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vestigo

macaristanda üretilenleri macarlar kendi kafalarına göre yapmıyorlar ki. türk toyotaların kalitesi düşük mü mesela? tabiki hayır. sadece çalışan personeli japon değil ama proje japon yine.
    bugün swifti yakından görme fırsatı buldum bir alışveriş merkezinde teşhir ediliyordu, güzel bir gri rengi vardı, içi çok ferah geldi genişlik olarak ama boyu kısa olduğu için arka diz mesafesi çok parlak değil ama yeterli, yanlız bagaj kısıtlı. sonuç olarak beğendim arabayı. çevremde sayısı gittikçe artıyor. şimdi ben ve benim gibi pek çok kimse bu arabayı böyle teşhirler sayesinde görmese kimse bilmez almak ta aklına gelmez bu sayede millet alıyor çünkü heryerde bayisi yok.

arkadaş araba gerçekten çok güzel ,mini cooperı anımsatıyor ama ikinci elinin zayıf olması çok önemli malum ülkemizin koşullarında yarının ne olacağı belli değil acil satman gereke bilir o yüzden bende senin gibi karasız kaldım o fiyatlara alına bilecek arabalar opel astra,ford focus,wolksvagen polo-golf de olabilir ,bunlar aklıma gelen ikinci elide reşat altını olan arabalar.bence biraz daha düşünmende yarar var

• her şey standart tebrikler suzuki
  • ayaramıs bu fiyata ama opel renault ford falan alamasssın alsan bıle ozellıklerı malesefkı yok bırde bu arada ıkıncı elı hakkında yorumlar var sunu soylım artık araclar tıcarı olmaktan cıktı 19 mılyara bıl sıfır satıyor ozellıksız fıat onun ıın suan ıcın bızlerın dusunmesı gereken konfor ve ozellık dıye dusunuyorum tabıkı suzukınınde dezavantajları yok demıyorum
  • fiyatı uygun ve donanımı çok zengin,1.5 benzinli otomatik modeli 27.700 ve arabada arka hava yastığından tutun 4 elektrikli cam bile var
  • 1.5 motorlu otomatik olanın fiyati aslında uygun
  • 4x4 de alaşım jant sis farı ve 4 elektriklı cam var. ayrıca toyota turkıye fabrıkası toyotanın en kalıtelı fabrıkası dolayısıyla fabrıka farkeder. ve debu araç sınıfınn en genişi.
  • guncel
  • Slm arkadaşlar, 2008 model suzuki Swift 4 çeker aracım var bir arızadan dolayı arka tekerler 4 çekere geçmiyor, 2008 model suzuki Swift benzinli sürekli 4 çeker midir yoksa ön tekerler kayınca mı devreye giriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: c4timer

4 X 4 olan versiyon ; sürekli 4 çeker değil , özel bir sistemle 4 X 4 gereken yollarda kendiliğinden devreye giriyor ( civalı sistem demişlerdi galiba )
    Yakıt sarfiyatı buna rağmen fazla normal 4 X 2 den ve en önemlisi 18-19'a 2.el bakarken bu fiyatlara zor çıktım; 4X4 üne çıkabileceğimi sanmıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: QamiQaze

araç hakkında bir fikir beyan edemeyeceğim ama, 4X4 olan versiyon daha keyifli olmaz mı? acaba yakıt sarfiyatı çok fark ediyor mu?

Ilk mesajda yazmislar

• Teşekkürler kardeşim

• Teşekkürler kardeşim, 4 çekere geçmemesinde abs sensörünün arızalı olmasının etkisi var mıdır

• skylineenver42 S kullanıcısına yanıt
    Nerden anlıyorsun 4 çekere geçmediğin ? Dacia duster daki gibi düğmeyi çevirince 4 çekere geçmiyor mu ?
  • Suzuki Swift de 4 çeker için düğme yok gaza basınca önceden dört teker patinaj yapıyordu arka sol teker abs sensörü arıza lambası yandığı sıralarda yalnızca ön tekerler patinaj atıyor kaygan zeminde denedim arka tekerler 4 çekere geçmiyor, bunun abs sensörü ile ilgisi varmı

• skylineenver42 S kullanıcısına yanıt
    olabilir. sonuçta frenlemesi kızaklama şeklinde olacağından ilerlerken mi yoksa frenlerkenmi dönmediğini anlayamayacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.