Şimdi Ara

Suzuki Swift 1.3 MT 4*2 aklıma takılanlar....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
10.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok sevdiğim GP'mi anneme bırakarak kendime yeni bir araba bakmaya başladım,
    aslında hiç aklımda yokken Suzuki Swiftle karşılaştım, aracın tasarımına tutulmadım desem yalan olur..
    Swift 1.3 4*2 kullanan arkadaşlara bazı sorularım olacak cevaplarlarsa çok memnun olucam

Şimdiden teşekkürler!!!!

1) Yakıt tüketimi hakkında bilginiz var mı? ( Şehiriçi , Ankara trafiğinde kullanıcam )

2) Araç hangi vergi dilime giriyor? ( 2008 çıkışı aracın tahmini sigorta değeri ne kadardır? )

3) Araçta şu ana kadar karşılaşılan herhangi bir kronik sorun var mıdır?

4) Bakım aralıkları ve Bakım ücretleri hakkında bilginiz var mıdır?

5) Aslında arabayı Ankara'da kullanıcam ama , senede en az 20 günümü Köyde geçiricem, bu araç köy yollarında sorun yaratır mı? ( 20-22 cm lik kasislerden geçebilir mi? )

6) Birde bu araç için Ankara-Istanbul-Bursa 'dan alma olasılığım var, en uygun hangi bayiden alabilirim sizce?
    23.500 fiyat aldım 2008 için acaba uygun mudur?

7) Yedek Parça fiyatları ve 2.eldeki durumu acaba nasıldır?

8) Bir de aracın tahmini kasko değeri ne kadar olur acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c4timer -- 10 Eylül 2008; 17:54:36 >

• aracı kullanmadım... fakat bir tv programında çok çok övdüler... yakıtı felanda iyimişş...

benim düşünceme gelirsen sehir içi ekonomik ve atak bir araç olur.. ki japon üreticeler gercekten sorunsuz araç yartıyorlar her markası diyebilirim !
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImBest

aracı kullanmadım... fakat bir tv programında çok çok övdüler... yakıtı felanda iyimişş...

benim düşünceme gelirsen sehir içi ekonomik ve atak bir araç olur.. ki japon üreticeler gercekten sorunsuz araç yartıyorlar her markası diyebilirim !
    teşekkürler ImBest, aracı kullanan arkadaşlardan da bilgi alabilirsem çok iyi olacak
    quote:

Orjinalden alıntı: ImBest

aracı kullanmadım... fakat bir tv programında çok çok övdüler... yakıtı felanda iyimişş...

• quote:

www.suzuki.com.tr

1,4 1,6 vergi dilimine girmekte. 1328 cc

92 beygir bir motoru var.( gayet güzel bir beygir) Avrupalı sınıfdaşları aynı cc den 77-80 hp gibi değerler çıkarıyorlar.

hızlanması son hızı teknik verilere göre yeterli kasa ağırlığı düşük 98 kg bu da tüketime avantaj olarak yansıyacaktır.

şehir içi manuel vites için fabrika tüketim verisi 7,6 litre. bu değeri tutturuyorsa şayet güzel bir değer.

avrupa sınıfdaşlarından iyi; benzeri japonlara göre kötü bir değer ( jazz-colt-yaris e göre)

donamıda fiyatına göre çok iyi denilebilir. abs ebd 2 havayastığı standart.

o fiyata gayet alınabilir bir otomobil.

siz sağı solu dinlemeyin size avrupa model öneren çok olacaktır. teknik veriler ve donanımlarını inceleyin bu aracın yanına bile yaklaşmadıklarını görürsünüz.

hayırlı olsun şimdiden.

aracın kullnımı ile ilgili suzuki takımından arkadaşlar aydınlatır zaten.

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 10 Eylül 2008; 18:00:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: c4timer

teşekkürler ImBest, aracı kullanan arkadaşlardan da bilgi alabilirsem çok iyi olacak
    quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: c4timer

quote:

ama seni şöyle rahatlatabilirm... ben otomotiv bitirdim...

bak gerçekten otomotiv sektörü o kdar geliştiki artık her marka süper özellikte ve sorunsuz aracı hemen hemen her modelinde sunabiliyor.. yani aman şöle olur böle olur diyekten araç alınmaz yani için rahat olsun bilinçlenmek tabiki iyi bişi yukarda da kendin demişsin tasarımına tutuldum diye yani göz zevkin onu beğenmiş... düşün araç full özellikli olur full sorunusz olur ama iğrenç bir tipi vardır... sadece itici bir tasarımı olduğu alde o aracı almaman bi nedendir!! bir araçta önce tasarıma bakarım gerisi zaten bir nevi olsada yeter yinede sen bilirsin içine hangisi siniyorsa.. saygılarımla

• quote:

quote:

quote:

ama seni şöyle rahatlatabilirm... ben otomotiv bitirdim...

bak gerçekten otomotiv sektörü o kdar geliştiki artık her marka süper özellikte ve sorunsuz aracı hemen hemen her modelinde sunabiliyor.. yani aman şöle olur böle olur diyekten araç alınmaz yani için rahat olsun bilinçlenmek tabiki iyi bişi yukarda da kendin demişsin tasarımına tutuldum diye yani göz zevkin onu beğenmiş... düşün araç full özellikli olur full sorunusz olur ama iğrenç bir tipi vardır... sadece itici bir tasarımı olduğu alde o aracı almaman bi nedendir!! bir araçta önce tasarıma bakarım gerisi zaten bir nevi olsada yeter yinede sen bilirsin içine hangisi siniyorsa.. saygılarımla

Alıntıları Göster
    Yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum =)

O zaman aklıma takılan 2 soru kaldı diyebilirm =)
    Tahmini Ankara Şehiriçinde ne kadar yakar? ve 20-22 cmlik tümseklerden geçebilir mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c4timer -- 10 Eylül 2008; 18:14:15 >

• quote:

Tahmini Ankara Şehiriçinde ne kadar yakar? ve 20-22 cmlik tümseklerden geçebilir mi acaba?

Alıntıları Göster
    quote:

biraz alçak bu bi dez avantaj tümsekler için... fakat avantajı daha fazla olur yol tutuşu ve manevra ile kıyaslarsak!!

• quote:

quote:

biraz alçak bu bi dez avantaj tümsekler için... fakat avantajı daha fazla olur yol tutuşu ve manevra ile kıyaslarsak!!

Alıntıları Göster
    up Yarın kampanya bitiyor, yardıma ihtiyacım var...

• quote:

up Yarın kampanya bitiyor, yardıma ihtiyacım var...

Alıntıları Göster
    kasisler sorun olmaz, şehiriçi tüketimi 7,5 8 litre olur, 23,5 a iyi bir otomobil,

japon sorunsuzluğunda ekonomik bir mini, daha ne olsun ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

kasisler sorun olmaz, şehiriçi tüketimi 7,5 8 litre olur, 23,5 a iyi bir otomobil,

japon sorunsuzluğunda ekonomik bir mini, daha ne olsun ...

Alıntıları Göster
    aynı kasanın 1.5 150 hp motorlusu da var. swift sport diye.

1050 kg 150 hp.

çok güzel bir değer.

hayırlı günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

1050 kg 150 hp.

çok güzel bir değer.

hayırlı günler.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tasshelhoff

1050 kg 150 hp.

çok güzel bir değer.

hayırlı günler.

coltla çok haşır neşir olduğun içi kafa karışmış biraz sanırım, o motor colt ta var,

swift sport 1,6 125 hp, ama yol tutuşu çok iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

quote:

1050 kg 150 hp.

çok güzel bir değer.

hayırlı günler.

coltla çok haşır neşir olduğun içi kafa karışmış biraz sanırım, o motor colt ta var,

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: 19can84

quote:

1050 kg 150 hp.

çok güzel bir değer.

hayırlı günler.

yazmadan 1 dj önce bakmıştım halbuki.

ağırlıktaki 50 kafamı karıştırdı herhalde.

sağol düzelttiğin için.

1.6 125 hp de güzel :)

hayırlı günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

quote:

Orjinalden alıntı: 19can84

quote:

1050 kg 150 hp.

çok güzel bir değer.

hayırlı günler.

yazmadan 1 dj önce bakmıştım halbuki.

ağırlıktaki 50 kafamı karıştırdı herhalde.

sağol düzelttiğin için.

1.6 125 hp de güzel :)

hayırlı günler.

Alıntıları Göster
    yardımlarınız için teşekkürler gerçekten

• quote:

yardımlarınız için teşekkürler gerçekten

Alıntıları Göster
    araç hakkında bir fikir beyan edemeyeceğim ama, 4X4 olan versiyon daha keyifli olmaz mı? acaba yakıt sarfiyatı çok fark ediyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QamiQaze -- 11 Eylül 2008; 2:33:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QamiQaze

araç hakkında bir fikir beyan edemeyeceğim ama, 4X4 olan versiyon daha keyifli olmaz mı? acaba yakıt sarfiyatı çok fark ediyor mu?

Alıntıları Göster
    4 X 4 olan versiyon ; sürekli 4 çeker değil , özel bir sistemle 4 X 4 gereken yollarda kendiliğinden devreye giriyor ( civalı sistem demişlerdi galiba )
    Yakıt sarfiyatı buna rağmen fazla normal 4 X 2 den ve en önemlisi 18-19'a 2.el bakarken bu fiyatlara zor çıktım; 4X4 üne çıkabileceğimi sanmıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: QamiQaze

• quote:

4 X 4 olan versiyon ; sürekli 4 çeker değil , özel bir sistemle 4 X 4 gereken yollarda kendiliğinden devreye giriyor ( civalı sistem demişlerdi galiba )
    Yakıt sarfiyatı buna rağmen fazla normal 4 X 2 den ve en önemlisi 18-19'a 2.el bakarken bu fiyatlara zor çıktım; 4X4 üne çıkabileceğimi sanmıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: QamiQaze

Alıntıları Göster
    Fiyat performans oranı, donanımı güzel.
    Sorunsuz bir araç.

• quote:

Orijinalden alıntı: racerant

Fiyat performans oranı, donanımı güzel.
    Sorunsuz bir araç.

Alıntıları Göster
    tam adamına denk geldın alalı daha ıkı ay oluyor artı ve eksılerını sana soylebılırım
    1-bu fiyata bu ozellıkte bır arac bulamassın cok arastırdım bende 23750 ye aldım 2 ay once
    2- yakıt durumu ort 0,25 ykr klıma ortada kısımda acık
    3-1328 cc motor oldugundan malesefkı bu dezavantaj 1300-1600 kategorsını gırısyorsun 280ytl +280ytl dıye ıkı taksıt
    4-10000 km bakımı 200 ytl dıye soyledıler
    5-kaskoyu 980 ytl ye ak sıgortadan yaptırım altı genıstır rahat gidebılırısn yollarda
    6-4*4 almana hıc gerek yok
    7-arcın negatifleri kaporta boyası ıyı degıl bagajı cok kucuk boyaya ısrarala dıkkat et derım
    8-malesefkı artık arabalar tıcarı arac olmaktan cıktı oyle dusunme alıp satma olayında ama ıkıncı elı cok zayıf onuda soyleyebılırım
    9-bu fiyata en ıyı bu oldugu ıcın aldım gercı fazlada param yoktu
    10-23500de uygun bir fiyat
    umarım yardımcı olmusumdur

• quote:

Orijinalden alıntı: Floransaaa

tam adamına denk geldın alalı daha ıkı ay oluyor artı ve eksılerını sana soylebılırım
    1-bu fiyata bu ozellıkte bır arac bulamassın cok arastırdım bende 23750 ye aldım 2 ay once
    2- yakıt durumu ort 0,25 ykr klıma ortada kısımda acık
    3-1328 cc motor oldugundan malesefkı bu dezavantaj 1300-1600 kategorsını gırısyorsun 280ytl +280ytl dıye ıkı taksıt
    4-10000 km bakımı 200 ytl dıye soyledıler
    5-kaskoyu 980 ytl ye ak sıgortadan yaptırım altı genıstır rahat gidebılırısn yollarda
    6-4*4 almana hıc gerek yok
    7-arcın negatifleri kaporta boyası ıyı degıl bagajı cok kucuk boyaya ısrarala dıkkat et derım
    8-malesefkı artık arabalar tıcarı arac olmaktan cıktı oyle dusunme alıp satma olayında ama ıkıncı elı cok zayıf onuda soyleyebılırım
    9-bu fiyata en ıyı bu oldugu ıcın aldım gercı fazlada param yoktu
    10-23500de uygun bir fiyat
    umarım yardımcı olmusumdur

Alıntıları Göster
    bende senın gıı fıyat zorladım sakın ıkıncı el alma sıfır 23500 de kacırma bu arada 4*2 macaristanda yapılıyor
    4*4 japonya da yapılıyor 4*2 macar malıdır japon degıl tercih etmemdekı sebep ozellıklerı hatcbak olusu bu fıyata bu ozellıkte arab bulmak zor ve de 1,3 olması aile kalabalık ıse bagaj ısrarla dıyorum cok kucuk

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    istanbulda suzukı can otomotıv veya gökşenler plazadanda alabılrısın bu fiyata verırler arabayı
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    bir tv programında 2 kişiden oluşan 3 takıma bu arabayla en az yakıt yakma yarışması yapıyorlardı.bir takımın 3.8 lt yaktığını görmüştüm
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.