Şimdi Ara

suzuki swift cd çalar sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aracın cd çalarına orijinal müzik cd'si taktığım zaman sorunsuz çalıyor fakat kendim track cd oluşturduğum zaman (cd çekerken her türlü seçeni denedim, düşük hızda yazdırdım falan falan...) cd'yi algılıyor, müzik çalıyor fakat cızırtılı çalıyor ses derinden geliyor.

acaba ne yapmam gerekiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: cagl.ar.u

arkadaşlar aracın cd çalarına orijinal müzik cd'si taktığım zaman sorunsuz çalıyor fakat kendim track cd oluşturduğum zaman (cd çekerken her türlü seçeni denedim, düşük hızda yazdırdım falan falan...) cd'yi algılıyor, müzik çalıyor fakat cızırtılı çalıyor ses derinden geliyor.

acaba ne yapmam gerekiyor?

müziklerin ses kalitesi düşüktür bu yüzden olabilir. orjinal cd yi kopyalayıp deneyin birde

• bygamer B kullanıcısına yanıt
    hocam alet cd seçiyormuş, karbon cd dediğimiz bir yüzü siyah renkte olan cd'leri sorunsuz çalıyor. sanırım lazer sistemi ile ilgili, cd'de kaplama ya da siyah renk olunca lazer ile daha iyi okuyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagl.ar.u

hocam alet cd seçiyormuş, karbon cd dediğimiz bir yüzü siyah renkte olan cd'leri sorunsuz çalıyor. sanırım lazer sistemi ile ilgili, cd'de kaplama ya da siyah renk olunca lazer ile daha iyi okuyormuş.

yararlı bir bilgi oldu geri dönüş için ayrıca teşekkürler. Bilmeyen ve aynı sorunu yaşayan arkadaşların işine yarıyacaktır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.